Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az ügy mögött?

Mi lehet az ügy mögött?

Figyelt kérdés
Takarítottam, és a férjem fiókjában is rendet akartam rakni. Ahogy pakoltam ki a gatyáit, egyszer csak egy piros női selyembugyi bukkant elő. Nagyon megdöbbentem. Ahogy hazajött, mutattam neki, kérdőre vonva, hogy "ez meg mi??". Erre ő azt felelte, hogy ajándéknak szánta nekem. Mondom neki, az ajándékon árcédula is szokott lenni, meg be szokták csomagolni is. erre az volt a válasza, hogy én a kákán is csomót keresek, egyszerű ajándéknak gondolta. DE ezek után nem tudok megbízni benne. 1 ajándékot ne a fiókjában tartson. meg ne egy bugyit. Szerintetek madárnak gondol??
2009. dec. 1. 12:59
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
76%

Ekkora sületlenséget már rég hallottam!

Kedves Kérdező, mekkora egy madár vagy!

2009. dec. 1. 13:51
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem csak megijedtél. Nézd, ha szokott eldugdosni dolgokat, akkor valószínű ez is ilyesmi. Szerintem, ha az a bugyi nem neked szánt ajándék, akkor már régen kidobta volna egy utcai kukába, hogy biztos ne találd meg. Akinek vaj a fején az nem játszik a tűzzel. Meg minek dugdosná? Mire tudná használni, hogy megőrizze? Az ajándékról pedig könnyen lehet, hogy levette az árcédulát, vagy leesett. A ruhaneműkről sokkal hamarabb lehullik az a ragadós kis fecni. Biztosan nem csalt meg, mert ha valóban nem neked vette, akkor ez körülbelül felér azzal, hogy a homlokára írta, de erről szó sincs. Nyugodj meg és fogadd el az ajándékát.
2009. dec. 1. 13:52
 33/47 anonim ***** válasza:
42%

Azért, azt ne felejtsük el hogy a FÉRFIAK NAGY JÁTÉKOSOK!!! Bármit megtesznek egy nőért.

Persze, most nem azt mondom, hogy megcsalt, de így lehet nem olyan feltünő és kitudja magát magyarázni.

Tudom, hogy nagyon tudok kombinálni:), de ez van.

2009. dec. 1. 13:58
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne feltűnő? A fiókba rejteni egy bugyit? Nem egyszerűbb lenne tényleg kidobni valahol? Az nem lenne feltűnő, na de ez, ahol bármikor megtalálja, kizárt, hogy megcsalta.
2009. dec. 1. 14:03
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Én is annyit mondok: szagold meg, úgyis érzed rajta ha új.

Egyébként meg hogy hagyna ott valaki egy bugyit? Elfelejti felvenni a nő??? Elég fura ha erről elfeledkezik valaki. Szerintem nincs okod aggódni. (Hacsak nem a férjed mérete és ő hordja néha...)

2009. dec. 1. 14:05
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem a bugyi tartása a nem feltűnő, hanem így rátudja fogni, pl: ajándék.

De azt hozzá teszem nem minden pasi ilyen, de elég sokan vannak ezt mindenki tudja.

2009. dec. 1. 14:06
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

És ha nem is ajándék hanem saját magának vette??Lehet,hogy a férjed amikor nem vagy otthon ebben a kis parányi bugyogóban mászkál a lakásban:):)

Azt mégsem mondhatja neked,hogy "drágám a bugyi az enyém! Imádom hordani,mert olyan nőies a heréim benne":DDD...

Vicceltem,de tényleg túl reagálod!!

2009. dec. 1. 14:12
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
De minek akarná ráfogni? Minek tartogat egy bugyit??? Nem hinném, hogy szüksége van rá.
2009. dec. 1. 14:13
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Azoktól a nőktől akik szerint gyanús kérdezném, hogy velük fordult már elő olyan, hogy valahonnan véletlenül bugyi nélkül jöttek el? Vagy, hogy mikor pakolt a férfi, hogy megy haza azt látták, hogy rakja a táskájába a bugyit? Minek ez a beteges kombinálás mindig?
2009. dec. 1. 14:14
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
megkérdeztem a bugyis pasinálhagyos témát:DDDD
2009. dec. 1. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!