Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? Hogyan kezeljem?

Kinek van igaza? Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
jövő tavasszal készülünk házasodni. Minden szép meg jó, csak a leendő anyósom... Szóval kitalálta, hogy mi X helyre megyünk nászútra, ki is nézte netről- innen onnan, elémtett 5féle katalógust, hogy nézzem meg mindegyikben milyen szuper dolgokat írnak róla? Levegőt nem tudtam venni, slussz-passz ő fizeti az apóssal, mi meg menjünk és lehetőleg dolgozzunk a "trónörökösön".Nekem abszolút nem tetszik a hely, és vissza is kérdeztem fa-arccal, hogy "nem akarsz Te is jönni?". Ezen besértődött. A párom is. Szerinte hálátlan vagyok, hogy az anyja így gondoskodik rólunk, és nekem semmi sem tetszik. Neki vagyok keseredve, mert szerintem igazam van. A mi nászutunk, és majd mi eldöntjük hova akarunk menni...én bocsánatot nem fogok kérni, az fix.Anyósom szerint meg illene. (N/26)
2009. dec. 1. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
93%
Kezd olyan érzésem lenni, hogy nem az anyósod csinál hatalmi kérdést a dologból, hanem te.
2009. dec. 1. 18:58
 72/77 anonim ***** válasza:
87%
Miért vagy ennyire makacs?
2009. dec. 1. 19:12
 73/77 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, remélem, a párod még időben észbe kap és bevitet a pszichiátriára kezeltetni a paranoiádat, és nem vesz feleségül, és keres egy normális és kedves nőt, aki nem ilyen idegbeteg, mint te vagy.

Nem tudom, hogy nőttél fel, azt tudom, hogy én a szüleim részéről (mivel rossz a házasságuk) sok idegeskedést kaptam, önbizalmam sokáig nem volt és még sorolhatnám, milyen hátrányokkal járt, és milyen sebeket okozott a gyerekkor, de ne haragudj, felnőttem ennek ellenére, és nem látok minden ember minden cselekedetébe összeesküvés-elméleteket, főleg egy ilyen nagylelkű gesztusnál... Korfu... Te, nekem soha nem ajándékoztak még Magyarországon belül se utat pihenési, nyaralási céllal, nemhogy külföldre, az egyetlen út, amit szívességből fizettek, azt is a kórussal közösen kaptam, és ez se nyaralás, hanem egy verseny, ami rengeteg erőfeszítést igényelt, hogy jó eredményt érjünk el.

Te aztán nem vagy komplett, az biztos. A párodat sajnálom, amiért még nem nyílt fel a szeme, hogy kit akar elvenni.

2009. dec. 1. 20:59
 74/77 anonim ***** válasza:
64%

Hat ez dobbenet!

A ferjem csaladja SEMMIT nem segitett az eskuvobe nem h Korfui naszutat adtak volna....osszetettem volna a ket kezemet.

Szegeny paromnak kellett 3 honapot kulfoldon dolgoznia h az eskuvo felet kifizesse,masik felet meg az en csaladom fizette.

Tudod hol voltunk naszuton? 2 napot Fonyodligeten,baratok nyaralojaba(ingyen) es az eskuvorol megmaradt kajat ettuk.Es boldogok voltunk h ennyit megengedhettunk magunknak.

Te meg itt beleulsz a joba es elegedetlenkedsz.

En is remelem h eszhez ter a parod es elmenekul meg idoben jo messzire toled!

2009. dec. 1. 22:27
 75/77 anonim ***** válasza:
95%
Elég lett volna udvariasan közölni, hogy nem tetszik a hely és hogy máskor vonjon be téged is a tervezésbe.
2009. dec. 1. 22:30
 76/77 anonim ***** válasza:
78%
Rossz, aki rosszra gondol!
2009. dec. 2. 09:11
 77/77 anonim ***** válasza:
64%
Az én esküvőm után a csepeli járdaszigetekre mentünk nyaralni,amit anyósomék fizettek teljes mértékben.
2010. febr. 26. 11:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!