jövő tavasszal készülünk házasodni. Minden szép meg jó, csak a leendő anyósom... Szóval kitalálta, hogy mi X helyre megyünk nászútra, ki is nézte netről- innen onnan, elémtett 5féle katalógust, hogy nézzem meg mindegyikben milyen szuper dolgokat írnak róla? Levegőt nem tudtam venni, slussz-passz ő fizeti az apóssal, mi meg menjünk és lehetőleg dolgozzunk a "trónörökösön".Nekem abszolút nem tetszik a hely, és vissza is kérdeztem fa-arccal, hogy "nem akarsz Te is jönni?". Ezen besértődött. A párom is. Szerinte hálátlan vagyok, hogy az anyja így gondoskodik rólunk, és nekem semmi sem tetszik. Neki vagyok keseredve, mert szerintem igazam van. A mi nászutunk, és majd mi eldöntjük hova akarunk menni...én bocsánatot nem fogok kérni, az fix.Anyósom szerint meg illene. (N/26)
Mert nem tudjuk,és itt azt hiszi mindenki nincs rá okod.És ha valóban nincs,akkor te tényleg egy egoista gőgös liba vagy.Ha pedig anyósod okot adott a gyűlöletedre,azt is lehet,hogy meg lehetne beszélni és rendbe tenni ha akarnátok.minden esetre így egy hisztérikának tűnsz.Mert azt lássuk be,épeszű ember nem bánná ha azzal sértegetné az anyósa,hogy elküldi korfura nyaralni:-)))
2009. dec. 1. 13:25
52/77 A kérdező kommentje:
igen, én ilyen sértődős vagyok... ééééés?? :)
2009. dec. 1. 13:26
53/77 anonim válasza:
te egy h.lye pics@ vagy!!!Idióta a pasid ha tényleg elvesz!!!Pedig én segítő jószándékkal írogattam,de ekkora böszmének felesleges!!!
Primitív h.lye tyúk!!
2009. dec. 1. 13:28
54/77 A kérdező kommentje:
köszi :(
2009. dec. 1. 13:28
55/77 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
valami görög szigetre.. korfu vagy mi...De már csak azért se mennék oda (pedig tényleg szép), mert ő találta ki."
Innentől kezdve szerintem nincs mit mondani... ezzel elárultál magadról mindent. :S
2009. dec. 1. 13:31
56/77 anonim válasza:
Igazad van!!Csesszél ki jól a mamával,el ne menj korfura:-)))Sőt,a fiához se menjél feleségül.Hátha mérgében felköti magát!!!
Te igggen nagy HP
2009. dec. 1. 13:33
57/77 anonim válasza:
Ezen nincs is mit tovább ragozni, egyértelmű, hogy milyen ember vagy.
2009. dec. 1. 13:36
58/77 anonim válasza:
Szánalmas, hisztérikus HP, aki csak azért is megsértődik. UUUhhh, sajnálom azt a férfit aki elvesz! Vajon milyen lehetett a gyerekkorod???
2009. dec. 1. 13:45
59/77 anonim válasza:
Nem olvastam az előző válaszokat, de én egyetértek a kérdezővel. Én is így reagáltam volna. Ha jól értem, nem ő kérte, hogy fizessék ki neki a nászutat. Tipikus képmutató, aljas hatalmi játszma, rád tukmálnak valamit, amire semmi szükséged, magadnak is elő tudnád teremteni és nem te kérted, csak azért hogy lekötelezzenek, hogy hálálkodásra kényszerítsenek és alárendeltté tegyenek. Minden második szülő ezt csinálja a felnőtt gyerekével :(.
2009. dec. 1. 13:48
60/77 anonim válasza:
13:48-as: szerintem pedig inkább olvasd el a többi hozzászólást is... valamint a kérdező kommentjeit...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!