Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? Hogyan kezeljem?

Kinek van igaza? Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
jövő tavasszal készülünk házasodni. Minden szép meg jó, csak a leendő anyósom... Szóval kitalálta, hogy mi X helyre megyünk nászútra, ki is nézte netről- innen onnan, elémtett 5féle katalógust, hogy nézzem meg mindegyikben milyen szuper dolgokat írnak róla? Levegőt nem tudtam venni, slussz-passz ő fizeti az apóssal, mi meg menjünk és lehetőleg dolgozzunk a "trónörökösön".Nekem abszolút nem tetszik a hely, és vissza is kérdeztem fa-arccal, hogy "nem akarsz Te is jönni?". Ezen besértődött. A párom is. Szerinte hálátlan vagyok, hogy az anyja így gondoskodik rólunk, és nekem semmi sem tetszik. Neki vagyok keseredve, mert szerintem igazam van. A mi nászutunk, és majd mi eldöntjük hova akarunk menni...én bocsánatot nem fogok kérni, az fix.Anyósom szerint meg illene. (N/26)
2009. dec. 1. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
37%

13.48-as vagyok újra: csak az utolsó oldalt olvastam el, de tök gáz, hogy csak annyit láttok az egészből, hogy ingyen kap egy korfui utat, és még van pofája elégedetlenkedni :(

Gondolom, titeket még soha nem próbáltak meg megvásárolni, de higgyétek el, nagyon rossz és megalázó érzés.

2009. dec. 1. 13:53
 62/77 anonim ***** válasza:
70%
Megvásárolni? Jééézusom... na inkább nem mondok semmit.
2009. dec. 1. 14:04
 63/77 anonim ***** válasza:
81%
13:33: ez nem "megvásárlás", hanem egy gesztus volt az esküvőre...milyen hatalmi összeesküvéseket látsz ebbe bele? Mond neked az a szó valamit, hogy paranoia? Na amiatt nem lesz neked soha normális anyós-meny kapcsolatod.
2009. dec. 1. 14:10
 64/77 anonim ***** válasza:
65%
Idióta gyökét,Te kérdezted a véleményünket,mikor meg leírjuk,vérig vagy sértődve...Jó kis szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról,gratulálok!Remélem,a vőlegényednek időben megjön az esze,és nem vesz el egy ilyen kis p..át!
2009. dec. 1. 14:23
 65/77 anonim ***** válasza:
69%

Téged egyetlen féfinak sem szabad feleségül vennie!,és főleg nem gyereket csinálni neki.Aki ennyire önző csaj akit csak saját akarata és véleménye érdekel,az nem való sem feleségnek sem anyának.Te pár éven belül elválnál és a férjed alól még a lepedőt is kihúznád!Egy házasságban alkalmazkodni kell egymáshoz,a rokonokhoz.Te pedig erre nem vagy hajlandó.Rosszindulatú vagy leendő anyósodékkal szemben,előre megvádolod őket,hogy bele akarnak avatkozni az életetekbe,azon az alapon,hogy ajándékot adnak neked.

Ami pedig a nászutat illeti: Vajon a saját keresetedből el tudsz-e menni Korfutól egzotikusabb helyre? Ha igen,akkor köszöd meg anyósáknak az ajándékot és fizesd te a nászutatok árát.De legokosabb,ha soha nem mégy senkihez férjhez.Ne tedd tönkre senkinek az életét.

2009. dec. 1. 15:31
 66/77 anonim ***** válasza:
89%
Gúnyolódásra, veszekedésre ráérsz akkor is, ha bebizonyosodott, hogy a szép szóból nem ért.
2009. dec. 1. 16:23
 67/77 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne az anyósodtól független véleményed Korfuról?
2009. dec. 1. 16:36
 68/77 anonim ***** válasza:
68%
Szia, semmi baj azzal, ha makacs természet vagy, ez előny egy bizonyos határig. Jobban tudsz érvényesülni, célt elérni az életed során. Viszont a felmerült problémát úgy kell megoldani, hogy ne essen sértődés. Le kell ülni megbeszélni a kérdést az anyóssal és az apóssal. A tiszta egyenes beszédnél nincs jobb. Ha elmondjátok nekik, hogy nagyon örültök a felajánlásnak, viszont a mézeshetekre szánt pénzt egy másik, általatok jobban kedvelt helyen szeretnétek elkölteni. Az én párom szüleivel is úgy voltam eleinte, hogyha valamit nem engednek a lányuknak, akkor valahogy kijátsszuk a dolgot. Viszont ez csak ideig óráig megoldás. Ha az ember őszintén odaáll a másik fél elé egy kéréssel és normálisan elmondja azt(nem ordítva, a másikat lenéző hangnemmel), akkor valószínű, hogy az illető látva azt, hogy tisztelik hasonló módon fog az egészhez hozzáállni. Nem hiába született az a mondás, miszerint bánjunk úgy másokkal, ahogy mi szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Ha a párod látja azt, hogy normálisan állsz a szüleihez, akkor biztos vagyok benne, hogy melléd fog állni abban az esetben, ha mégis sikertelen lenne az anyósék meggyőzése. Szóval az adott problémát illetően próbálj diplomatikus és higgadt lenni, ez általában meggyőzi az embereket.
2009. dec. 1. 18:00
 69/77 anonim ***** válasza:
100%
Ez a mondás valóban jó, miszerint bánjunk úgy másokkal, ahogy mi szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Ha agresszíven állsz anyósodhoz akkor azt is fogod visszakapni!
2009. dec. 1. 18:08
 70/77 anonim ***** válasza:
80%
A makacs nők valójában nem céltudatosak,csak elkényeztetett,idióta,hisztis,önző kis pi...ák.A makacs emberek buták,és csőlátásúak,mert nem tudják figyelembe venni és tisztelni más véleményét.lehet,hogy a céljukat elérik,de többen gyűlölik őket,mint gondolnák,és jogosan.Ők a törtető,egoista majmok.Akinek Korfu nem felel meg,annak gondolom soha semmi nem fog az életben megfelelni.Nekem még Alsóörs is álmaim netovábbja lenne,nemhogy Korfu! :-)
2009. dec. 1. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!