Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? Hogyan kezeljem?

Kinek van igaza? Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
jövő tavasszal készülünk házasodni. Minden szép meg jó, csak a leendő anyósom... Szóval kitalálta, hogy mi X helyre megyünk nászútra, ki is nézte netről- innen onnan, elémtett 5féle katalógust, hogy nézzem meg mindegyikben milyen szuper dolgokat írnak róla? Levegőt nem tudtam venni, slussz-passz ő fizeti az apóssal, mi meg menjünk és lehetőleg dolgozzunk a "trónörökösön".Nekem abszolút nem tetszik a hely, és vissza is kérdeztem fa-arccal, hogy "nem akarsz Te is jönni?". Ezen besértődött. A párom is. Szerinte hálátlan vagyok, hogy az anyja így gondoskodik rólunk, és nekem semmi sem tetszik. Neki vagyok keseredve, mert szerintem igazam van. A mi nászutunk, és majd mi eldöntjük hova akarunk menni...én bocsánatot nem fogok kérni, az fix.Anyósom szerint meg illene. (N/26)
2009. dec. 1. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
74%
Én se lennék az anyósod, az is biztos! Vagyunk még egy páran így ezzel itt az oldalon gondolom. Ha valaki ennyire egoista, egye meg, amit főz, legyenek dühkitörései, mert csak így tud élni. Tök felesleges volt feltenni a kérdést, hisz te tökéletes vagy...
2009. dec. 1. 12:27
 32/77 anonim ***** válasza:
74%
Azt azért meg kellene értened, hogy nem azért hibáztál, mert nem hagytad, hogy megmondja, hová menjetek. Hanem azért, mert bunkó módon közölted vele a véleményedet. De ha szerinted ez teljesen rendben van, hát...
2009. dec. 1. 12:27
 33/77 anonim ***** válasza:
66%

12,22 a normál hangnemet én is írtam,ez alap.Sőt azt is,hogy milyen jó ha van az embernek normális családja.

De abban igaza van a kérdezőnek,hogy hagyja meg már azt a jogot neki,hogy függetlenek legyenek,úgy éljenek ahogyan akarnak jónak látják.És valóban így van,most még csak a nászútba avatkozik bele,vagy vásárolja meg a jogot hozzá,később a gyerek nevelésbe,aztán a szülőket is irányítja.

Milyen a párod azt nem írtad,mama kisfia?

2009. dec. 1. 12:30
 34/77 anonim ***** válasza:
77%
Igen, hibáztál, vedd már észre!!! Te tudod a Te életed. Zárd le ezt a kérdéskört, több, jobb választ már senki nem tud adni. Menj és duzzogj még egy kicsit, hátba boldogabb leszel. Ennél szebb jövőt!
2009. dec. 1. 12:31
 35/77 anonim ***** válasza:
80%
Jó nagy állat aki ilyen fúriát elvesz!!!!:-))
2009. dec. 1. 12:34
 36/77 anonim ***** válasza:
86%

Istenem, ez a lepontozgatás is szánalmas. Ne kérdezz, ha nem viseled el a tiedtől eltérő véleményt.

Részemről nem is érdekel tovább ez a téma, innen kiléptem.

2009. dec. 1. 12:35
 37/77 anonim ***** válasza:
98%

Kedves Kérdező!

nyilván nem voltunk ott, nem tudjuk.

De, nyilván neked és a férjednek kell majd eldönteni hová szeretnétek menni nászútra, ebben szerintem mindenki egyetért.

Viszont a hangnemmel porbléma volt. Még ha kicsit akaratosan adta is elő anyós a mondandóját, neked udvariasan kell válaszolnod. Udvariasan is meg lehet mondani, hogy ezért és ezért te inkább máshová szeretnél menni, de ezt még majd konkretizáljuk később. Ő az idősebb, plusz sokmindenben keresztbe tehet neked. Mivel a hangnemed nem volt megfelelő, ezért kell bocsánatot kérni.

Ha nem veszel vissza a követelőző és sértődős stílusodból, nem lesz hosszú a házasságod.

31/N

2009. dec. 1. 12:38
 38/77 anonim ***** válasza:
32%

Neked van igazad!

senkinek semmi köze, hogy hova mentek NÁSZÚTRA!!!!!!!!!

én se hagynám, hogy beleszóljanak. így kezdődik, aztán majd úgy folytatódik, hogy azt is meg akarja mondani, hogy gondozd a gyereked, mit adj neki enni stb.

egy b ocsán atkérést mondjuk megér, de hagyd magad manipulálni a pénz miatt. ha nem fizeti, nem fizeti. ennyi.

2009. dec. 1. 12:44
 39/77 anonim ***** válasza:
81%

Abban egyet értek,ha durva volt a hangnem akkor azért bocsánatot kell kérni.Viszont,ha anyós meg rámenős tolakodó volt,akkor azért meg neki KELL bocsánatot kérni!

SENKI NEM ALÁ VAGY FÖLÉ RENDELTJE A MÁSIKNAK!!!

Az a kapcsolat,amibe meg anyós bele tud szólni,tud ártani,annyit is ér.Aki nem tud vagy nem képes kiállni a jövendőbelije mellett,nem tudja a magán életüket megvédeni a mamától vagy bárkitől,az nem alkalmas a házasságra.Lehet akár huszonéves,de sokan 50 évesen is képtelenek erre.

2009. dec. 1. 12:46
 40/77 anonim ***** válasza:
81%
Nem reagálsz kérdező?Miért nem írsz a párodról semmit?Ő milyen?
2009. dec. 1. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!