Kinek van igaza? Hogyan kezeljem?
Szerintem mindkettőtöknek igaza van valahol. Azt azért én sem szeretném,hogy a leendő anyósom beleszóljon mindenbe. Most eldönti hova menjetek nászútra, aztán eldönti mi legyen a gyerek neve, meg majd ő akarja a kezébe venni a gyerek nevelését, hova menjen majd iskolába satöbi.
Nektek kellene eldönteni hova mentek nászútra, mert az a ti nászutatok, nem az övé. Minthogy a gyerek is a tiétek lesz, nem az övé. Én egyébként a helyedben nem is azon háborodtam volna fel, hogy eldönti hová menjetek, hanem inkább azon, hogy dolgozzatok a trónörökösön. Hát nehogy már azt ő döntse el hogy te mikor ess teherbe!!!Már bele akar szólni a gyerek életébe,pedig meg sem született.(mi lesz később?)
Valaki azt írta, aludj erre a házasságra..szerintem igaza van.
Meg nem kell az anyósnak nekiesni, szépen meg kell mondani neki, hogy te és leendő férjed mit szeretnétek és hogyan, ha nem érti meg,akkor lehet feljebb venni a hengerőt.
Szerintem az anyós csak ne szóljon bele, hogy hova mentek!
Az tény, hogy nem volt éppen szerencsés a hangnem.
Az én véleményem az, hogy kérj bocsánatot, DE! az anyósnak is azt kéne. Mindketten hibáztatok, ezért le kell ülni és meg kell beszélni ezt az egészet.
Ja, és a férjed hozzáállásán meglepődtem. Érdekes, hogy nem a te álláspontodat képviseli...
Remélem tudtam segíteni.
:-)
Miből kell egyből messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy anyósjelölt lelkesen tett egy javaslatot a nászút helyszínére? Szerintem ebből még nem következik egyenes arányosan az, hogy mindent meg akar majd határozni. Aki mindent meg akar határozni, az a kérdező, ahogy olvasom az írásait, ahogyan fogalmaz.
Egy javaslatból nem lehet ilyen rosszindulatúan következtetni, de ha már más is történt, azt meg a kérdező hallgatja el. Szóval halljuk! Mit nem tudunk?
Ha az első ilyen "húzása"volt,akkor nem kellene rögtön a fejét venni.Ülj le beszélgetni vele ha különben rendes,hidd el jobban jártok mindannyian ha jó marad a kapcsolat.
Az viszont már aggasztóbb,hogy a jövendőbelidnek "minden mindegy",erről beszélj vele,hogy nem lehet ennyire határozatlan.Tudja már hol a helye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!