Úgy gondolom, hogy a lányom drogozik. Szerintetek? Hogy bizonyíthatnám be, és ha kiderül mit tegyek?
Szóval a lányom 15éves.Minden hétvégén elengedem a barátaival,unokanővérével ki a faluba vagy éppen ijen falusi szórakozóhelyekre..bár nem szívesen,mert nem tanul valami fényesen. Félévkor megy át másik iskolába.
Múltkor szólt nekem vasárnap,hogy tanulás után hagy menjen ki egy órára mert találkozik egyik barátjával akit én is ismerek.Nos én nagyon szeretem azt a srácot..kedves okos főiskolára jár,jó családi környezet, de nem igazán hittem el,hogy vele találkozik.Két fiúval állt a buszmegállóba.
Amikor hazajött tiszta egyadta vörös volt a szeme, és egyfolytában vigyorgott, meg mintha valami másik bolygón járna. Többször is észrevettem rajta ezeket a "tüneteket"
Maguk szerint/szerintetek használ valami kábítószert?Hogyan bizonyíthatnám be? Ha kiderül,hogy igaz a feltevésem akkor hová forduljak?
Nagyon aggódok.
Köszönöm előre is a válaszokat: egy aggódó anyuka.
Lány - a 21:26os
Az utánam szólónak üzenem, hogy előbb ésszerűbb lenne kideríteni, hogy mennyire súlyos a helyzet, és megpróbálni családon belül megoldani. Nem gondoltál bele hogy az a jófej tanár a hírek hallatán esetleg nem lesz már jófej többé? Egyébként nem hiszem hogy a lány minden problémája(rossz tanulás, nem szófogadás, stb.) a füvezésből eredne. Végső esetben inkább pszichológushoz forduljon az anyuka, ne egy tanárhoz.
Mellesleg egy szóval nem "mondtam", hogy az anya adjon pénzt a lányának :)

Ugy latom arra nem tert ki senki, hogy a lanyod szinte semmit sem alszik. A futol siman elalszik az ember, ha nem tud aludni, ott lehet extasy vagy speed is.
(Nem vagyok drogos, de a batyam az, igy vegigneztem joparszor)
Nem ragozik allandoan mikor epp nem tud aludni? Nem vicsorog egy kicsit?

Beszélgettem vele mondtam,hogy énis kipróbáltam régen de tagadott mindent..
Elmondtam a káros hatásokat úgy viselkedtem,mint egy barátnő,de semmi eredmény:(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!