Úgy gondolom, hogy a lányom drogozik. Szerintetek? Hogy bizonyíthatnám be, és ha kiderül mit tegyek?
Szóval a lányom 15éves.Minden hétvégén elengedem a barátaival,unokanővérével ki a faluba vagy éppen ijen falusi szórakozóhelyekre..bár nem szívesen,mert nem tanul valami fényesen. Félévkor megy át másik iskolába.
Múltkor szólt nekem vasárnap,hogy tanulás után hagy menjen ki egy órára mert találkozik egyik barátjával akit én is ismerek.Nos én nagyon szeretem azt a srácot..kedves okos főiskolára jár,jó családi környezet, de nem igazán hittem el,hogy vele találkozik.Két fiúval állt a buszmegállóba.
Amikor hazajött tiszta egyadta vörös volt a szeme, és egyfolytában vigyorgott, meg mintha valami másik bolygón járna. Többször is észrevettem rajta ezeket a "tüneteket"
Maguk szerint/szerintetek használ valami kábítószert?Hogyan bizonyíthatnám be? Ha kiderül,hogy igaz a feltevésem akkor hová forduljak?
Nagyon aggódok.
Köszönöm előre is a válaszokat: egy aggódó anyuka.
Nem vele nem jár sehová,csak kimentek beszélgetni,de végülis nem vele volt sajnos.
Tisztelem becsülöm azt a srácot mert okos kedves nem iszik nem cigizik, nem jár el bulizni, sportol.
Szóval vele nem lehet gond.
Probalj olyan felnottel beszelni, tole segitseget kerni, akire hallgat a lanyod! Egy olyan felnott (apja, nagyszulo, szomszed no, tanarok)akiben a lanyod bizik, akire felnez, akit becsul, beszel a lanyoddal, jobb, mintha te beszelnel vele. Rad ugysem hallgat, esetleg lehulyez teged, es csak kinevet, es ha nem tudsz vele szigoru lenni, akkor ugyis megcsinalja amit akar.
Rad nem nez fel, teged kinevet
Benned nem bizik, nem is hallgat rad
Teged nem tisztel, igy nem is fog szot fogadni
Nem akarja, hogy beszelj neki, hogy magyarazzal neki, mert nem vesz teged komolyan.
Ha van nővér ismerősőd akkor a lányt dumáld rá egy vérvételre, ha kérdezi minek, mond hogy csak egy sima vérképvizsgálat h1n1 miatt vagy vmit találj ki, és mond hoyg tegye már meg mert te megnyugodnál tóle.
Aztán ha levették a vért küldesd el drogtesztekre..
Ki fog derülni mit fogyasztott.
Ne fog elmenni mivel a fiatal droghasználók azt hiszik egy sima vérvételből kiderül,h drogozik!
De még mindig nem válaszoltál arra,h megszagoltad-e már a cuccot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!