Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan ütöttem egy picit a...

Jogosan ütöttem egy picit a tesom gyerekének a szájára vagy tényleg inkább szájbarágosan szépen kellett volna kérnem h állitsa le magát?

Figyelt kérdés

Tesómnak vagy egy 5,5 éves lánya. Hihetetlenül neveletlen,ami persze az anyja hibája mert mindent ráhagy és lesz.arja mit csinál a gyerek.

Most ünnepekkor ott voltak nálunk,még anyu sütött de a gyerek már a sütiért orditott. Én egy darabig türelmesen próbáltam magyarázni h az még nincs kész mama csak ki keverte a tésztát stb... de meg se hatotta. Meg értem elrángatni a táltól mert állandóan abba nyulkált,elötte a földön tapicskolt összevissza,a szájába aztán meg bele a kajába h nyalogassa a tésztát meg ilyenek. tesómnak szolok,az csak facebokozik meg néha oda üvöltött a lánynak h fejezd be. Mikor már láttam anyun is kezd ideges lenni h a gyerek mindenbe belemászik,meg fogtam a kezét ás elhuztama konyhából-megjegyzem sokadszorra-erre még jobban üvöltött h neki az kell,rugdosott bokszolgatott,meg még le is köpött,erre én nem tul erősen de szájon vertem,és szép lassan tagoltam elkezdtem neki mondani h ilyet nem lehet csinálni,és viselkedjen normélisan,kérdeztem tőle h tudod miért kaptad remélem,erre még egyszer le akart köpni mire megemeltem picit a kezem akkor ezen meglepödött és befeküdt az ágyba ott sirt tovább amig el nem aludt.

Tesóm nekem támadt h én milyen jogon ütöttem meg a gyerekét,meg zártam be a szobába. A sajátomat verjem meg terrorizáljam,stb... Mondtam neki h nem kelett volna ha ő az 5 év alatt normálisan neveli a gyereket,mert attól h nincs apja még egyedül is lehet gyereket nevelni,mert mi is fel lettünk nevelve. És be hogy már egy majdnem 6 éves gyerek parancsolgasson meg felnött 25 éves létemre türjem h rugdosson,ütögessen,meg leköpjön. Erre jött azzal h nem egy sulycsoportban vagyunk stb... Hiába mondtam h nem véresre vertem meg ütöttem ki a fogait,csak egy picit megütöttem h vegyen vissza. Szóval jól összevesztünk.

Mit kellett volna csinálnom? Nekem nincs gyerekem,tényleg nem sok tapasztalatom van a gyereknevelésről. Hagynom kelett volna szó nélkül amit csinál? Egy darabig mikor elvittem a h ne nyulkáljon a tálhoz és ütögötett a gyerek,türtem meg mondogattam neki h nem szabad a felnötetket meg senkit bántani,és értse meg még nem jó a süti ha kész lessz ugyis ehet belőle,de mikor leköpött akkor szájon ütöttem. Hirtelen reakció volt.

2014. jan. 4. 13:46
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/174 anonim ***** válasza:
23%
...ellenben... (szleng-változat)
2014. jan. 5. 00:30
 102/174 anonim ***** válasza:
100%

én is passzolok nem tom mi az az ellenberger:D

nézzük csak azok akiket pofon vágtak úgy élték meg szörnyű dolog volt(de ők a mai napig tudnak viselkedni)épp ezért a gyereküket már nem így nevelik mert az fúj

az így nevelt gyerekek lettek azok akik ezt mondják egy buszon(megtörtént eset)

-Látod b#zd meg.

-ja b#zd meg.

Ennyi eddig jutnak el az ilyen hülye elkényeztetett kölykök,komolyan mondom egy értelmezési szótárral nem pedig kézzel vágnám pofán őket.

Apropó ez gyerek kérdése,lehet hogy a te szemed fénye elsőre is megértette mit akarsz tőle,de minden gyerek más és van olyan aki ostobább és erőszakosabb és beköthetted volna a szemét tovább kiröhögi a többieket,mert ilyen a természete.

Öcsém bölcsis társa már babaként verte a többieket,pedig a szülei nagyon rendes csöndes emberkék voltak,akik mindent megpróbáltak a gyerekük mégis egy erőszakos kölyök lett.Neked mázlid volt,mert már alapból rendes gyereked van.

és az engem nem izgat hogy kinek milyen szemét pofán vágós tanárnője volt,mindenkinek biztos volt egy szar tanár az életében mégse dőlt össze a világ,sőt ez általában összefogja az osztályt:D

2014. jan. 5. 00:31
 103/174 anonim ***** válasza:
94%

ellenberger szleng változat,mi a fene XD XD XD

na jó ,ilyen emberrel nem is esek vitába XD kösz legalább jót nevettem:)

2014. jan. 5. 00:32
 104/174 anonim ***** válasza:
93%

Szleng?

Először azt hittem, buta vagy, és nem tudod, hogy az ellenben. Aztán azt, hogy tudod, de telefonról írsz, és kijavította valami hülyeségre. Aztán azt, hogy egy Ellen Berger nevű embertől fogsz idézni valami gyereknevelős dolgot.

De hülye vagyok. :D

2014. jan. 5. 00:36
 105/174 anonim ***** válasza:
92%

[link]

XD

2014. jan. 5. 00:38
 106/174 anonim ***** válasza:
9%

"Ellenberger kapirgálok az éterben, itt az ergya Csiszár."

(Gálvölgyi János "csiszar.hu" c. TV műsor paródiájából )

Látod, megint tanultál valamit:)))

És valóban, van Ellenberger zsidó névként is:)

2014. jan. 5. 00:47
 107/174 anonim ***** válasza:
22%
Azért azon is is el lehetne gondolkodni, hogy itt a szűlők annyira nem boldogulnak a gyerekeikkel, hogy rá kell verniük. A gyerekeikkel, akikkel napi mondjuk 5 órát töltenek. Ezzel szemben a gyerek intézményben van napi minimum 8 órát. Másik 20 gyerekkel együtt, es a pedagógus verés nélkül is tudja szabályozni őket. Es mst lehet előhozakodni a nem mindennapi helyzetekkel, mikor diák nemmegfelelően viselkedik a tanárral, de ezekben az estekben a gyerekek pont olyan családból kerültek ki, ahol bizony gyakran kezet emeltek rájuk. Egyik két évvel ezelőtti eset pont egy olyan iskolàban volt, ahol a baràtnöm tanít. ő mesélte, hogy milyen családból kerültek ki ezek a fiatalok. Amivel statisztika is foglalkozik, a fiatalkorú bűnelkövetők mindegyikére jellemző, hogy megverték a szülei. Es a szülő nem tudhatja előre, hogy milyen hatása lesz később. Vagy félvállról veszi. Vagy teljesen eltávolodik a szüleitől /en es a testvéreim így jártunk/
2014. jan. 5. 00:48
 108/174 anonim ***** válasza:
100%

hajj kedves utolsó valahol nagyon el vagy tévedve...

Amit írsz igaz,csakhogy az a VERÉSRE vonatkozik-.-"

a szülői pofon(amit csak akkor ad a szülő ha már a gyerek 0-24-ben az idegein játszik mindegy mit tesz a szülő) ellenberger:D nem verés,mert elcsattan a pillanat tört részéig fáj,de helyre rántja a rossz nebulót és utána ha bocsánatot kért megy tovább játszani.

Míg a megvert gyerek a kórházban köt ki lila foltokkal.

Nem kell a szülői pofont eltúlozni és verésnek nevezni,előbb értelmezd magadban mi-mit jelent.

2014. jan. 5. 00:56
 109/174 anonim ***** válasza:
39%

Ez komoly sokk nekem ez kérdés. A környezetembe senki nem veri a gyerekèt. Volt, akinél elszakadt a cérna, de mesélte utólag, hogy mennyire bánja, mert értelmetlen. Mondjuk intelligens, több diplomàs emberek, olvasnak szakirodalmat a gyereknevelésről, sokuk pedagógus. Most nagyon örülök, hogy ilyen körökben mozgok, mozpgnak a gyerekeim.

Azért figyelmetekbe ajánlok egy jó kis műsort, Szuperdada a címe. Angol nevelőnő jár ki családokhoz, ahol nagyon problémàs gyerekek vannak. Remek módszerek vannak benne, verès nélkül pár hét alatt helyre teszi a családot, gyerekeket. Ezek nem bonyolult módszerek, au ősszes gyerekneveléssel foglalkozó szakirodalomban bennr vannak ezek a technikàk. Tudom, ügyis kikéritek magatoknak, de hátha mégis megnézi valaki, és beválik neki is.

2014. jan. 5. 00:59
 110/174 anonim ***** válasza:
95%

először is igen nem pofonnal kell kezdeni,az csak a legvégső eset ha már SEMMI sem használ és igen vannak jó módzserek is.

De maradjunk a kérdezőnél: ennél a lánynál lehetett volna jobban is kezelni a helyzetet,de speciel a kislány megérdemelte és a pillanat hevében egy ilyen hiszti gombóccal megesik az ilyen

kettő ő nem egy gyakorlott anyuka, nem tudja miket kell ilyenkor lépni csak szimplán kiborult(jogosan) és még így is jól járt el mert adhatott volna akkora pofont is hogy pördül egyet a gyerek,vagy rá vág a fenekére de úgy hogy nyoma is marad. Ehhez képest kifejezetten visszafogott volt

2014. jan. 5. 01:05
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!