Normális, hogy a szülő nem ad pénzt a gyerekének 18 éves kora után semmire, ha amúgy megtehetné?
Hát elég buta felfogása van a szüleidnek.
Más szülő szerintem örülne hogy a gyereke szeretne továbbtanulni.Én a helyedbe elbeszélgetnék velük mint felnőtt a felnőttel. Azt mondanám nekik hogy ha finanszírozzák a tanulásomat azt vehetik egy jó befektetésnek és ha utána elhelyezkedtem vissza fizetem nekik. Akkor ez csak egy kölcsön lenne tőlük.
Ha már elmúltál 18 most mennyi is vagy? Ha van munkád miért is kéne mostmár támogassanak?
Na nem mondom,hogy így kell ezt csinálni.. de ez a múlt ha jól értem és már önálló vagy?
imádom ezeket e kérdéseket......
szal egyszer ülj le és szedd össze mennyi fizetni valójuk van : rezsi hitel biztosítás stb.....
meg fogsz lepődni mennyi mekkora összegek jönnek ki
nekem is nyafogott a gyerekem ennyi idősen
mondtam neki h tess jövő hónapban te osztod be a pénzt: hó elején oda adtam neki a fizumat a páromét a csp --- de be legyen fizetve minden csekk minden rezsi, legyen kaja is egész hónapban ha ki tudja hozzni olcsóbban akkor megkapja a különböztetett
nem tudta -- ezek után csöndben volt
persze megértem h szeretné ha neki is több pénze lenne de ha egyszerűen nem megy ....
havi 6000.- tudok kigazdálkodni neki több nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!