Merjek gyereket vállalni ilyen életkörülmények közt?
Párommal nagyon szeretnénk babát, én már szinte fájóan vágyom rá, nem is lenne korán, 28 éves múltam.
Viszont páromnak összesen 80ezer a nettója, nekem 60ezer és albérletben lakunk, esély sincs rá, hogy a közeljövőben saját lakást vegyünk.
Szerintetek meg lehet ennyi pénzből élni babával is?
Ha szülök akkor az én keresetem is kiesik ( GYED-et nem igényelhetnék).
Én 36 éves vagyok, a férjem 45. Mi nem merjük vállalni az anyagiak miatt. Pedig külföldön élünk, de csak a férjem keres, én nem kapok munkát. És itt még gyed és családi pótlék sincs, ráadásul csak ketten lennénk semmi segitséggel. Mi még használt holit sem kapnánk, mert nincs kitől. Haza meg azárt nem megyünk, mert akkor egyikünknek sem lenne munkája. Úgyhogy nekünk nem lesz gyerekünk még pár évig.
És ez nem önzés vagy ilyesmi. Egyszerűen nem akarom annak kitenni a gyerekemet, hogy éhezzen és ne adhassak meg neki mindent. Szóval, a kérdésre válaszolva, én nem vállalnék igy babát. (Pedig nekem is ez minden vágyam és a férjemnek is. Még várunk pár évet, hátha jobb lesz.)
14:44-es!!!
A kórházból EZZEL A RECEPTTEL engedték őket haza!!
de már azt eszi amit az anyukája főz, kettejüknek nem kell nagy adag!
Jó. 6-9-12-15-18-21. 6 étkezés, 90 ml-el (eleinte 60-at se ette meg) 540 ml. Persze a pici sose kelt fel reggel, tehát az első már kimarad de mindegy. 900 g-os a tápszer nem 600g, mint amit te említettél.
Számolj utánna!
Ne akarj már meghazudtolni én azt írtam amit láttam és tapasztaltam. És nem rosszindulatból tettem. Érzékeltetni akartam hogy nem csak a legdrágább tápon nő fel egy baba. Érdekes én tehéntejet kaptam anno mert még nem voltak tápok, mint az öcsémnél. Mégis felnőttem! Ma már 1 éves kor előtt tejet "nem szabad" adni!
Írd meg azt is hogy 25000 egy farmer. Lesz aki megírja hogy ő bizony turkálóban vásárol és abban is tud járni a gyermeke! Talán még jobban meg is becsüli!!!!!
Te nem érted amit én írtam!
Azt, ahogy a barátnőm él. Természetesen pont ugyanúgy senki nem fog és úgy sem ahogy te! Csak egy példa volt.
És képzeld, 4 GYERMEKEM van! A legnagyobb 14 lesz, a legkisebb 2.
Ezenkívül 9 és 6 évesek. De nem hoztam fel a saját példámat mert anyagilag nincs okom panaszra. Persze mikor az elsőt szültem még mi sem így éltünk, mégis jó döntést hoztunk mikor vállaltuk!
Akkor meg,hogy lehetsz ennyire sötét??És miért akarod megmagyarázni,hogy jó a hóembernek a napon amikor látjuk,hogy olvad???
Lehet,hogy a barátnőd havi bevétele 37-38000ft,de ehhez kell,hogy kapjon még valahonnan,(segélyek,ismerősök,barátok,szülők...stb..)mert ha nem akkor varázsol!!!Ne akard megmagyarázni,hogy albérletbe ennyi pénzből meg lehet élni egy gyerekkel!!Jó,hogy azt nem írod,hogy ebből még nyaralni is mennek.
Nem írj már hülyeségeket!!!
Köszönöm a tippet, bár remélem lesz tejem és nem kell tápszerezni.
Amúgy, ha a többiek utánanéznének, rájöhetnek, hogy a bolti ára a MILUPA MILUMIL 1-nek is majdnem 2000 Ft, de támogatással csak 891 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!