Mást is letesztelt már az anyós jelöltje?
Figyelt kérdés
Szóval, 2 éve vagyok együtt a barátommal. Jövő nyáron szeretné megkérni a kezem, ez nyílt titok. Mióta a barátom ezt bejelentette, az anyja szinte "megbolondult". Azóta folyamatosan tesztelget nyomoz utánam. Kérdezte tudok-e főzni. Mondtam, hogy néhány alap dolgot igen. Felsoroltatta velem, hogy miket, keresett egy szakácskönyvet, és kikérdezte, mintha valami leckéről lenne szó. Pár hete egyik nap spontán meghívott ebédre (azaz 11:35kor szólt, hogy délre érjek oda hozzájuk), de nem tudtam elmenni, mert negyed 1re mentem fodrászhoz a város másik felébe. 12:25kor bejött a fodrászüzletbe, megnézte, hogy ott vagyok-e. Sok hasonló eset előfordul. Felhív, hogy merre vagyok. Ha mondom, hogy megyek bevásárolni, kocsival követ, megnézi kivel állok szóba, mennyi ideig telefonálok stb. A barátomat kifaggatja, mikor hányra megyek dolgozni, vagy épp a főiskolára. Ha nem azzal a busszal megyek, mert lekésem, hanem a következővel (ami 10 perc múlva indul), már telefonál a barátomnak, hogy megcsalom, és most lebuktam. Az agyamra megy. Persze a kedvesem nem hisz neki, sokszor beszéltünk vele, hogy álljon le. Mikor megismert, egyszer hazudtunk neki, hogy egyetemre járok, de később ezt elmondtuk neki. (A fiának nem akar olyan "buta" barátnőt, aki "csak" főiskolára jár.)2009. nov. 24. 17:56
41/41 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt kell írnom, de én már kinyírtam volna mint a szél.
Az ilyennek semmi nem lesz jó, mindig mindenben hibát fog találni, s majd a barátod fejét is elkezdi telebeszélni a sok hülyeséggel aminek nem biztos hogy jó vége lesz.
Cselekedj addig még nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!