Mást is letesztelt már az anyós jelöltje?
És a párod miért hagyja ezt?Már ne is haragudj,de ezt neki kellene elintézni leállítani az anyját.Milyen férfi az ilyen aki még a kedvesét az anyjától sem tudja megvédeni?Mit vársz egy ilyentől a jövőben?Már ne is haragudj,nem bántani akarlak,de Te vagy nagyon naív vagy,vagy nagyon butuska.Mégis mi az elképzelésed a házasságról?Ha így marad akkor ti együtt öregedtek meg szerinted?Komolyan ezt hiszed,hogy bírni fogod?Az én anyósom is hasonló volt amikor össze kerültünk a férjemmel,és elég nehéz volt leállítani,pont ezért volt muszáj határozottan és nem túl finoman.Már a 3-ik gyerekünk születése után volt először,hogy nem akart intézkedni okoskodni a gyerek körül.Ha hagyjuk én és a férjem.,hogy úgy másszon bele az életünkbe ahogyan szeretne,akkor nekünk nem lett volna semmi magán életünk.És sajnos volt olyan is,hogy 2 évig nem is beszéltünk vele,még az unokáját sem látogatta annyira megsértődött.De kit érdekelt?Örültem,hogy nyugtunk van tőle.Akkor még csak 1 gyerekünk volt.Aztán mielőtt megszületett a második,akkor jött békülni,hogy mégis jóban szeretne lenni velünk.De sokat nem változott,nem lehet közel engedni magunkhoz,mert nem tudja hol a határ.Sajnos neki is meg kell húzzuk mi,mert elszalad a ló különben vele.És állítólag ő is intelligens ember több diplomával,mégsem tud normálisan viselkedni.Ha nem álltok a sarkatokra,tönkre fogja tenni az életeteket.És elsősorban a párodnak kellene határozottnak lennie.Megsértődik?Sértődjön!Hagyjatok neki időt,hogy kiengesztelődjön,nem kell elnézést kérni,kérjen ő amiért ennyire pofátlan és tolakodó.
Egyébként tényleg költözzetek nagyon messze tőle ha nyugodt életet akartok,mert különben ez csak egy szép álom marad,és jön a rideg valóság.
mást nem tok hozzászólni mint h TE ATYA ÚR ISTEN...
és h kötélből vannak az idegeid én már rég elkültem volna a halál f@szára.már bocsánat.de ezt h birod én el sem tom képzelni.és még mész hozzá és szóba álsz vele áááááá
azt hittem az enyém elviselhetetlen de ez.....valami agyrém!
a lehető legmesszebbre költözzetek el onnan!tönkre fog tenni titeket!az enyém azert nem ennyire durva de nekünk is voltak csúnya veszekedéseink volt amikor haza költöztem a szüleimhez és az kellett hogy a párom komolyan elbeszélgessen az anyukájával!nem értem az ilyen anyákat!miért jó ez nekik?nem az lenne egy épp eszű anya legnagyobb öröme a gyermeke megtalálja azt az embert akit szeret!?
19:21-re
Erről szól igazán az "aki hülye, haljon meg" mondás.
Mindenkinél van egy tűréshatár, ez kinek tágabb, kinek szűkebb, s eszerint tarthat rövidebb vagy hosszabb ideig a TŰRÉS. Aztán jön az ELÉG, és ekkor lépnek az emberek. Addig csak renyhén figyelik a dolgokat. Nem okosabb dolog ennek elébe menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!