Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is letesztelt már az...

Mást is letesztelt már az anyós jelöltje?

Figyelt kérdés
Szóval, 2 éve vagyok együtt a barátommal. Jövő nyáron szeretné megkérni a kezem, ez nyílt titok. Mióta a barátom ezt bejelentette, az anyja szinte "megbolondult". Azóta folyamatosan tesztelget nyomoz utánam. Kérdezte tudok-e főzni. Mondtam, hogy néhány alap dolgot igen. Felsoroltatta velem, hogy miket, keresett egy szakácskönyvet, és kikérdezte, mintha valami leckéről lenne szó. Pár hete egyik nap spontán meghívott ebédre (azaz 11:35kor szólt, hogy délre érjek oda hozzájuk), de nem tudtam elmenni, mert negyed 1re mentem fodrászhoz a város másik felébe. 12:25kor bejött a fodrászüzletbe, megnézte, hogy ott vagyok-e. Sok hasonló eset előfordul. Felhív, hogy merre vagyok. Ha mondom, hogy megyek bevásárolni, kocsival követ, megnézi kivel állok szóba, mennyi ideig telefonálok stb. A barátomat kifaggatja, mikor hányra megyek dolgozni, vagy épp a főiskolára. Ha nem azzal a busszal megyek, mert lekésem, hanem a következővel (ami 10 perc múlva indul), már telefonál a barátomnak, hogy megcsalom, és most lebuktam. Az agyamra megy. Persze a kedvesem nem hisz neki, sokszor beszéltünk vele, hogy álljon le. Mikor megismert, egyszer hazudtunk neki, hogy egyetemre járok, de később ezt elmondtuk neki. (A fiának nem akar olyan "buta" barátnőt, aki "csak" főiskolára jár.)
2009. nov. 24. 17:56
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérj ágybeli tanácsokat, hátha elmegy a kedve a belédbújástól:D
2009. nov. 24. 18:48
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, mit fogsz tenni?
2009. nov. 24. 18:54
 23/41 anonim ***** válasza:
86%
Én nem értek egyet 18:35-tel. Inkább törjön a cserép, de emberi méltóságomból, mert felnőtt, önálló gondolatokkal rendelkező ember vagyok, már nem adok - mert akkor miért is élek? Lehet puhítani embereket, de egy beteg embert inkább gyógyítani kell. Meg kell neki mutatni a helyes utat. Minél nagyobb tévúton jár, annál nehezebb lesz, de megéri.
2009. nov. 24. 18:55
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

És a párod miért hagyja ezt?Már ne is haragudj,de ezt neki kellene elintézni leállítani az anyját.Milyen férfi az ilyen aki még a kedvesét az anyjától sem tudja megvédeni?Mit vársz egy ilyentől a jövőben?Már ne is haragudj,nem bántani akarlak,de Te vagy nagyon naív vagy,vagy nagyon butuska.Mégis mi az elképzelésed a házasságról?Ha így marad akkor ti együtt öregedtek meg szerinted?Komolyan ezt hiszed,hogy bírni fogod?Az én anyósom is hasonló volt amikor össze kerültünk a férjemmel,és elég nehéz volt leállítani,pont ezért volt muszáj határozottan és nem túl finoman.Már a 3-ik gyerekünk születése után volt először,hogy nem akart intézkedni okoskodni a gyerek körül.Ha hagyjuk én és a férjem.,hogy úgy másszon bele az életünkbe ahogyan szeretne,akkor nekünk nem lett volna semmi magán életünk.És sajnos volt olyan is,hogy 2 évig nem is beszéltünk vele,még az unokáját sem látogatta annyira megsértődött.De kit érdekelt?Örültem,hogy nyugtunk van tőle.Akkor még csak 1 gyerekünk volt.Aztán mielőtt megszületett a második,akkor jött békülni,hogy mégis jóban szeretne lenni velünk.De sokat nem változott,nem lehet közel engedni magunkhoz,mert nem tudja hol a határ.Sajnos neki is meg kell húzzuk mi,mert elszalad a ló különben vele.És állítólag ő is intelligens ember több diplomával,mégsem tud normálisan viselkedni.Ha nem álltok a sarkatokra,tönkre fogja tenni az életeteket.És elsősorban a párodnak kellene határozottnak lennie.Megsértődik?Sértődjön!Hagyjatok neki időt,hogy kiengesztelődjön,nem kell elnézést kérni,kérjen ő amiért ennyire pofátlan és tolakodó.

Egyébként tényleg költözzetek nagyon messze tőle ha nyugodt életet akartok,mert különben ez csak egy szép álom marad,és jön a rideg valóság.

2009. nov. 24. 18:57
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

mást nem tok hozzászólni mint h TE ATYA ÚR ISTEN...

és h kötélből vannak az idegeid én már rég elkültem volna a halál f@szára.már bocsánat.de ezt h birod én el sem tom képzelni.és még mész hozzá és szóba álsz vele áááááá

2009. nov. 24. 19:03
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

azt hittem az enyém elviselhetetlen de ez.....valami agyrém!

a lehető legmesszebbre költözzetek el onnan!tönkre fog tenni titeket!az enyém azert nem ennyire durva de nekünk is voltak csúnya veszekedéseink volt amikor haza költöztem a szüleimhez és az kellett hogy a párom komolyan elbeszélgessen az anyukájával!nem értem az ilyen anyákat!miért jó ez nekik?nem az lenne egy épp eszű anya legnagyobb öröme a gyermeke megtalálja azt az embert akit szeret!?

2009. nov. 24. 19:08
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
ehhez a nőhöz távol tartási végzés kell bíróságról...talán akkor boldog életetek lehet
2009. nov. 24. 19:15
 28/41 anonim ***** válasza:
74%
Hiába pontoztok le azért, amit írtam, hogy hódoljon be neki teljesen, ez a nő egyértelmű hogy teljesen kattant és orvosi eset DE!!!!! a kérdező egyértelműen kijelentette hogy neki kell a fia, úgyhogy más megoldás nincs, hacsak nem akarja pokolban leélni az életét, muszáj alkalmazkodnia ehhez a banyához, értsétek meg.
2009. nov. 24. 19:21
 29/41 anonim ***** válasza:
Talán egy nő sem lehet elég jó a fiának saját magán kívül:>
2009. nov. 24. 19:22
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

19:21-re

Erről szól igazán az "aki hülye, haljon meg" mondás.

Mindenkinél van egy tűréshatár, ez kinek tágabb, kinek szűkebb, s eszerint tarthat rövidebb vagy hosszabb ideig a TŰRÉS. Aztán jön az ELÉG, és ekkor lépnek az emberek. Addig csak renyhén figyelik a dolgokat. Nem okosabb dolog ennek elébe menni?

2009. nov. 24. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!