Mást is letesztelt már az anyós jelöltje?
De, és ennek úgy lehetne elébe menni, hogy szakít a párjával a kérdező. De nem szakít.
Gondolj bele mi lesz ha a kérdező ellenáll és kiosztja anyóspajtást. Ha anyóspajtás már most ilyen kattant, onanntól kezdve 100%on fog azon pörögni, hogy 1 perc nyugtuk ne legyen! Az mennyivel jobb :S
Mi az,hogy valaki valakiről nem száll le??Olyan nincs!!!Kiiktatom az életünkből ha nincs más megoldás és kész.Ha meg a párom nem áll mellettem 100%-ban,akkor vegye el anyucit,slussz.Az olyan kapcsolatért nem kár.
Ha meg normális életet akar élni a kérdezővel,de az anyja ezt nem hagyja,akkor meg kell vele szakítani minden kapcsolatot.Majd csak észbe kap.Ha meg nem,akkor nem,lehet élni nélküle is!!!
Azt monják: olyan messze kell költözni, hogy anyós ne tudjon papucsban és köntösben átjönni.
Lemerném fogadni, hogy a párod egyke.
Kedves nyalósajánló! Én azt hittem viccnek szántad.
Attól hogy nyalizik nem lesz jobb a helyzet. Az én nagyanyám ugyanilyen szenya volt anyukámmal. Miután meghalt a banya rá egy évre anyu is elment. Teljesen belebetegedet anyósba. Ő próbálta szépen és durván is nem jött össze. Mikor a banyát a szobámba költöztették mert rákos volt , anyukám pelenkázta és egy kedves szava nem volt hozzá, pedig akkor már anyu is nagyon beteg volt.
Az ilyenek épphogy nem dugatná meg magát a fiával. Neki sose leszel tökéletes,mert szerinte ő maga a tökéletes a fiához.
A párodnak kell leállitania, ha másképp nem megy jól rá kell ilyeszteni a pasira, hogy elhagyod az anyja miatt.
Ha pedig nem teszi, akkor puding és nem való férjnek, az ilyen pasi nem férfi aki a párját nem tudja megvédeni. Én tuti nem mennék a helyébe se vasárnaponként. A rokonok előtt nem lehet beégetni, hogy mit művel , mondjuk a vasárnapi ebéd keretében? Apósjelölted van? Mit szól hozzá?
Itt a helyzet kulcsa a barátod kezében van.
Neki kell az anyjával megvívnia, ami nem könnyű, ha közeli, meleg kapcsolatuk van.
"A férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és esznek ketten egy test" hangzik a Genezis definíciója a házasságról. Amelyik férfi nem válik le, nem lesz házasság az, amit a párjával köt.
Ülj le egyszer a barátoddal, és nagyon komolyan beszélj vele erről a problémáról. Világíts rá, hogy vagy 100 % melléd áll, és ketten alkottok egy egységet, vagy a ti házasságotokból az anyja miatt nem lesz semmi (akkor sem, ha hozzámész). Kénytelen leszel a saját akaratoddal szemben is elhagyni.
Kár, hogy ezt ő nem látja át magától.
Apósom hasonlóan viselkedett, de nekem egyszer sem kellett konfrontálódnom vele, vagy nyalni, tűrni neki. A férjemnek viszont sok veszekedése volt vele, ami mindig nagyon megviselte, de akkor is magától kiállt mellettem, ha jött az újabb forduló. 5 év harc után fogta fel apósom, hogy felesleges ellenem áskálódnia (volt, hogy azt mondta a férjemnek: Az csak asszony, te, én meg a bátyád vagyunk a család!)
Te ne küzdj, csak állj szimplán ellen. Vívja meg a csatát a párod.Ha erre nem hajlandó, két út van: szenvedsz a helyzetben, míg a pszichiátrián nem kötsz ki egy tönkrement házassággal, vagy közlöd a pároddal, hogy az anyja miatt elhagyod, vegye őt feleségül, ő nyert.
Szerintem te végtelenül buta vagy!!!Nekem ez jön le a dedós gondolataidból.Olyan nincs,hogy valakit nem lehet leállítani leszerelni ha akarnátok.Vagy ilyen óvodás adok-kapokot fogtok egész életetekben játszani?A megoldás kulcsa a nyámnyila kisfiúd,aki az anyucikáját imádja nem téged!!!Arról miért nem írsz,hogy ő miért nem tesz ez ellen a helyzet ellen semmit???Ő tudná ezt a nevetséges helyzetet megoldani ha akarná.De úgy tűnik nem akarja.Ááááhh,kár neked a jó tanács,szerintem költözzetek össze a mamával,majd ő megtanít téged ostobácska menyjelöltet mindenre!!!HP
Ez az ostobaság már nagyon idegesítő!!!!
Szerintem ebből a drága anyós, csak igazolni látja majd, hogy egy tapló vagy. Miért kell utánozni ezt a nevetséges viselkedést? Semmire nem mész vele.
Szólj a párodnak, hogy cselekedjen. Az ő feladata ezt intézni szerintem is. Nem igaz, hogy ennyire nem képes. Én már lehet otthagytam volna a párom, ha látom, hogy nem hajlandó megvédeni. Most nem azt mondom, hogy szakadjanak el egymástól, azt én sem akarnám, de szerintem nem anyuci az első a prioritási sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!