Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is letesztelt már az...

Mást is letesztelt már az anyós jelöltje?

Figyelt kérdés
Szóval, 2 éve vagyok együtt a barátommal. Jövő nyáron szeretné megkérni a kezem, ez nyílt titok. Mióta a barátom ezt bejelentette, az anyja szinte "megbolondult". Azóta folyamatosan tesztelget nyomoz utánam. Kérdezte tudok-e főzni. Mondtam, hogy néhány alap dolgot igen. Felsoroltatta velem, hogy miket, keresett egy szakácskönyvet, és kikérdezte, mintha valami leckéről lenne szó. Pár hete egyik nap spontán meghívott ebédre (azaz 11:35kor szólt, hogy délre érjek oda hozzájuk), de nem tudtam elmenni, mert negyed 1re mentem fodrászhoz a város másik felébe. 12:25kor bejött a fodrászüzletbe, megnézte, hogy ott vagyok-e. Sok hasonló eset előfordul. Felhív, hogy merre vagyok. Ha mondom, hogy megyek bevásárolni, kocsival követ, megnézi kivel állok szóba, mennyi ideig telefonálok stb. A barátomat kifaggatja, mikor hányra megyek dolgozni, vagy épp a főiskolára. Ha nem azzal a busszal megyek, mert lekésem, hanem a következővel (ami 10 perc múlva indul), már telefonál a barátomnak, hogy megcsalom, és most lebuktam. Az agyamra megy. Persze a kedvesem nem hisz neki, sokszor beszéltünk vele, hogy álljon le. Mikor megismert, egyszer hazudtunk neki, hogy egyetemre járok, de később ezt elmondtuk neki. (A fiának nem akar olyan "buta" barátnőt, aki "csak" főiskolára jár.)
2009. nov. 24. 17:56
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, ezt hogy bírod. Nekem biztos rég az idegeimre menne, s már rég beolvastam volna. Szó szerint követ? Nézi mikor merre mész? A tv-ben láttam ilyet. Mi baja az anyósnak?
2009. nov. 24. 18:02
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő nem normális.Szerintem ecseteld neki a véleményedet a viselkedéséről,nem azt mondom,hogy durván,de próbáld leállítani Te magad,mert ebbe bele lehet őrülni...
2009. nov. 24. 18:10
 3/41 anonim ***** válasza:
84%

Nem a leghumánusabb választ írom, amikor azt ajánlom, idegeld ki te is, igaz?

Anyósod pici szeme fénye a fia, ez sül ki a mondandódból. Ezt kell kihasználni! Ötleteket nem adok, mert nem ismerem a személyiségedet, így azt sem, hol húzod meg a határokat. Viszont azt tanácsolom, légy rámenős, és akkor a nyanya belátja majd, hogy kié a galaxis... Legyél ötletes és fondorlatos, vessél be mindent az ügy érdekében. Az lebegjen a szemed előtt, ami az ő nyakán van.... Sok sikert! :D

2009. nov. 24. 18:10
 4/41 A kérdező kommentje:

Havonta 2x vagyunk a barátoméknál, minden 2. vasárnap ott ebédelünk. Akkor is folyamatosan kérdezget, hogy pl. ha rántott májat akarok-e csinálni, megsózom-e panírozás előtt, stb. Mintha húzná a strigulákat, hogy mikor hibázom.

Nem szeretném kiidegelni, hiszen nem lehet.

2009. nov. 24. 18:17
 5/41 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ne próbálj meg ellene fordulni,csak rosszabb lesz.Egyébkétn szerintem ez már a mentális egészség határát réges rég túlléptel,szal ha rá lehet venni,h elmenjen orvoshoz,akkor vigyétek el.Ha meg a férjed nem hisz neki,akkor legalább nem gáz.Szerintem a fiának kéne beszélni a fejével az anyjának.Őrá biztos hallgat.
2009. nov. 24. 18:17
 6/41 A kérdező kommentje:

Nem a férjem, csak barátom.

Mikor sütöttem neki meggyes pitét, lecseszett, mert 1 szem meggymagot talált benne. Mikor muffint vittem, megkérdezte miből mennyit raktam. Több kakaót és kevesebb cukrot teszek bele, mint ahogy a recept írja, emiatt is megszólt, hogy hülye vagyok. Ha sminkelem magam, lemosatja velem. Ha nem, leültet, hogy majd ő kisminkel. Agyrém.

2009. nov. 24. 18:22
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagy benne hogy őt akarod magadnak anyósnak egy életen át?? Bármennyire szeretem a párom, nagyon meggondolnám hogy hozzámegyek e!! Vagy egy megoldás van: megbeszélni a pároddal hogy az ország másik felére költözzetek esküvő után, akkor legalább személyesen nehezebben tud majd terrorizálni téged. (bár telefonon akkoris tudni fog!!)
2009. nov. 24. 18:23
 8/41 anonim ***** válasza:
81%

szerintem próbáld nagyon intelligensen végighallgatni, szépen mosolyogni, aztán nem törődni vele. És persze minél távolabb költözni tőle az esküvő után.

Ha angyon kemény lennél vele (amihez amúgy lenne okod), a Párodat hoznád kellemetlen helyzetbe. Ha Ő megért, ismeri az anyját, akkor bizotsan értékelni fogja, ha te rendesen viselkedsz az anyósjelölttel és nem háborúskodsz. Aztán remélhetőleg hosszú távon feladja a kaparást, és békén hagy titeket, mert látni fogja, hogy a fia jól választott.

2009. nov. 24. 18:23
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem is olyan egyedüli eset:) Termékenységi vizsgálatra mikor fog elküldeni?

Egyébként nagyon szerelmes vagy a fiúba? Naggyon nehéz életetek lesz!

2009. nov. 24. 18:24
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nagyon durva, én nagyon kiakadnék, ha az anyósjelöltem ilyeneket csinálna. Azért mindennek van egy bizonyos határa.

Ezt én nem tudnám elviselni.. akármennyire is szeretem a párom, ha az anyja ezt hosszú évekig csinálná lehet elmarná mellőlem.

Nem tudom a párod mit szólna ehhez fordított esetben, de meg kéne mondania az anyjának, hogy ha nem hagyja abba, akkor nem mentek egyáltalán. Se Te, se a fia. Ez talán észhez téríti.

A párodnak muszáj segítenie ebben, ijesszen ezzel rá egy kicsit és ha folytatja, hagyjátok ki a következő vasárnapot.

2009. nov. 24. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!