Mást is letesztelt már az anyós jelöltje?
Nem a leghumánusabb választ írom, amikor azt ajánlom, idegeld ki te is, igaz?
Anyósod pici szeme fénye a fia, ez sül ki a mondandódból. Ezt kell kihasználni! Ötleteket nem adok, mert nem ismerem a személyiségedet, így azt sem, hol húzod meg a határokat. Viszont azt tanácsolom, légy rámenős, és akkor a nyanya belátja majd, hogy kié a galaxis... Legyél ötletes és fondorlatos, vessél be mindent az ügy érdekében. Az lebegjen a szemed előtt, ami az ő nyakán van.... Sok sikert! :D
Havonta 2x vagyunk a barátoméknál, minden 2. vasárnap ott ebédelünk. Akkor is folyamatosan kérdezget, hogy pl. ha rántott májat akarok-e csinálni, megsózom-e panírozás előtt, stb. Mintha húzná a strigulákat, hogy mikor hibázom.
Nem szeretném kiidegelni, hiszen nem lehet.
Nem a férjem, csak barátom.
Mikor sütöttem neki meggyes pitét, lecseszett, mert 1 szem meggymagot talált benne. Mikor muffint vittem, megkérdezte miből mennyit raktam. Több kakaót és kevesebb cukrot teszek bele, mint ahogy a recept írja, emiatt is megszólt, hogy hülye vagyok. Ha sminkelem magam, lemosatja velem. Ha nem, leültet, hogy majd ő kisminkel. Agyrém.
szerintem próbáld nagyon intelligensen végighallgatni, szépen mosolyogni, aztán nem törődni vele. És persze minél távolabb költözni tőle az esküvő után.
Ha angyon kemény lennél vele (amihez amúgy lenne okod), a Párodat hoznád kellemetlen helyzetbe. Ha Ő megért, ismeri az anyját, akkor bizotsan értékelni fogja, ha te rendesen viselkedsz az anyósjelölttel és nem háborúskodsz. Aztán remélhetőleg hosszú távon feladja a kaparást, és békén hagy titeket, mert látni fogja, hogy a fia jól választott.
Ez nem is olyan egyedüli eset:) Termékenységi vizsgálatra mikor fog elküldeni?
Egyébként nagyon szerelmes vagy a fiúba? Naggyon nehéz életetek lesz!
Azért ez nagyon durva, én nagyon kiakadnék, ha az anyósjelöltem ilyeneket csinálna. Azért mindennek van egy bizonyos határa.
Ezt én nem tudnám elviselni.. akármennyire is szeretem a párom, ha az anyja ezt hosszú évekig csinálná lehet elmarná mellőlem.
Nem tudom a párod mit szólna ehhez fordított esetben, de meg kéne mondania az anyjának, hogy ha nem hagyja abba, akkor nem mentek egyáltalán. Se Te, se a fia. Ez talán észhez téríti.
A párodnak muszáj segítenie ebben, ijesszen ezzel rá egy kicsit és ha folytatja, hagyjátok ki a következő vasárnapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!