Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is letesztelt már az...

Mást is letesztelt már az anyós jelöltje?

Figyelt kérdés
Szóval, 2 éve vagyok együtt a barátommal. Jövő nyáron szeretné megkérni a kezem, ez nyílt titok. Mióta a barátom ezt bejelentette, az anyja szinte "megbolondult". Azóta folyamatosan tesztelget nyomoz utánam. Kérdezte tudok-e főzni. Mondtam, hogy néhány alap dolgot igen. Felsoroltatta velem, hogy miket, keresett egy szakácskönyvet, és kikérdezte, mintha valami leckéről lenne szó. Pár hete egyik nap spontán meghívott ebédre (azaz 11:35kor szólt, hogy délre érjek oda hozzájuk), de nem tudtam elmenni, mert negyed 1re mentem fodrászhoz a város másik felébe. 12:25kor bejött a fodrászüzletbe, megnézte, hogy ott vagyok-e. Sok hasonló eset előfordul. Felhív, hogy merre vagyok. Ha mondom, hogy megyek bevásárolni, kocsival követ, megnézi kivel állok szóba, mennyi ideig telefonálok stb. A barátomat kifaggatja, mikor hányra megyek dolgozni, vagy épp a főiskolára. Ha nem azzal a busszal megyek, mert lekésem, hanem a következővel (ami 10 perc múlva indul), már telefonál a barátomnak, hogy megcsalom, és most lebuktam. Az agyamra megy. Persze a kedvesem nem hisz neki, sokszor beszéltünk vele, hogy álljon le. Mikor megismert, egyszer hazudtunk neki, hogy egyetemre járok, de később ezt elmondtuk neki. (A fiának nem akar olyan "buta" barátnőt, aki "csak" főiskolára jár.)
2009. nov. 24. 17:56
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne szimplán messzire költözzetek,hanem ki külföldre,mert oda sokkal drágább a telefonhívás.Annyira meg gondolom nem modern,h a Skype-ot,meg ezeket ismerje:D
2009. nov. 24. 18:29
 12/41 A kérdező kommentje:
Szeretem. És nem szeretném, hogy az anyja miatt menjünk szét. Szerencsére még nem okozott közöttünk feszültséget.
2009. nov. 24. 18:30
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

kérdezd meg tőle, hogy mi a célja ezzel a viselkedéssel? hogy elképzelhetőnek tartja-e hogy más ember másképp szeretne élni, mint ő?

és költözzetek jó messzire

2009. nov. 24. 18:32
 14/41 anonim ***** válasza:
91%
Tudod mit?Azért viselkedik így veled,mert hagyod neki,hogy bohócot csináljon belőled.Velem ezt nem csinálná az tuti,nem rángatna dróton nem követne ellenőrizne.Rád parancsolt,hogy mosd le a sminked,Te meg mint egy pincsi lemostad??Ha úgy ugrálsz ahogy fülyül,ne csodálkozz,hogy hülyére vesz.Milyen egy ember a barátod már ne haragudj,hogy ezt eltűri?Talán nem szabad a mamát megbántani,és neked el kell tűrnöd minden hülyeségét?Mert ha ez a helyzet,akkor menekülj a pasitól.Ha meg nem,akkor rakd helyre rendesen a banyát!Ha nem ért a szép szóból akkor durván.Az ilyen ezt érdemli.Mond meg neki,hogy másszon ki az életetekből,és foglalkozzon a saját dolgával.Én már rég lekoptattam volna.De ha elviseled,akkor úgy kell neked,akkor tényleg butuska vagy.
2009. nov. 24. 18:32
 15/41 anonim ***** válasza:
59%

Hát, akkor viszont egyetlen megoldás van: vigyél magadnak egy füzetet és kérdezd ki a receptekről, írd fel a recepteket, köszönd meg hogy segít neked főzni tanulni, biztosítsd afelől hogy a tiéd közel sem lesz soha olyan finom mint az övé. Dícsérd azért, hogy milyen jólnevelt a fia, hogy milyen becsületes, jó gyereket nevelt belőle, és milyen ritka az ilyen gondoskodó és szerető anya mostanában. Dícsérd a ruháját, hogy milyen jól tartja magát. Hogy milyen jó az ízlése a ház berendezését illetően. Ha tanácsot ad, bológass rá és csillogó szemekkel nézd miközben iszod minden szavát, lássa rajtad, hogy odavagy érte. Mondd neki, mennyire örülsz hogy a családba kerülhetsz és mindent megteszel azért hogy példás feleség és anya legyél, mindent megteszel a fia boldogságáért, bár olyan jól biztos nem fogod csinálni mint ő, de minden erőddel igyekezni fogsz. Ha ott vagy náluk, vedd ki a kezéből a munkát, mosogass el, seperj fel, vidd ki a szemetet, ilyesmi.

Soroljam még?

Más út nincsen. Ha kell a fia, kelljen az anyja is és sajnos ez neked lesz küzdelem, nem neki :(

2009. nov. 24. 18:35
 16/41 anonim ***** válasza:
55%

18.35-nél a pont,teljesen igaza van.Nagyanyám pont ugyanilyen,anyu ugyanúgy puhította meg,mint ahogy 1835 mondta.

Tűrj és nyalj ez az egyetlen megoldás.

2009. nov. 24. 18:38
 17/41 A kérdező kommentje:
Ha összeveszek vele, akkor még rosszabb lesz. Egyszerűen csak tökéletes lányt akar a fia mellé. De hát senki sem tökéletes.
2009. nov. 24. 18:39
 18/41 anonim ***** válasza:
95%
Törekedj rá, hogy azt higyje, te közel tökéletes vagy.
2009. nov. 24. 18:40
 19/41 anonim ***** válasza:
69%

Persze,persze,engedjétek be a nászágyatokba is,akkor nem kell beszámolni róla mikor milyen pózban és hányszor dugtok!!!Most ez tényleg komoly????Felnőtt emberekből lehet ekkora hülyét csinálni???Micsoda egy tutyi-mutyi mamucika kisfiával készülsz össze kötni az életedet.Miért nem keresel egy férfit magadnak,jobban járnál?

Ez hihetetlen,de azért jól szórakoztam:D:D

2009. nov. 24. 18:42
 20/41 A kérdező kommentje:
A fiával nem bánik így. csak velem. Úgy látszik el akar üldözni.
2009. nov. 24. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!