Szerintetek is gáz, ha egy 28 éves nő még a szüleivel
él?
Figyelt kérdés
A barátnőmről van szó. Nem szeretne elköltözni, mert szerinte felesleges albérletre pénzt kiadni, mikor ott van egy nagy családi ház és bőven van hely a szüleinél. Szerintem ez nagyon nem normális. Ennyi idősen már rég önállósulnia kellett volna, de benne nincs is meg a vágy, hogy saját élete legyen. Hogyan lehetne hatni rá?
Nem modnanám gáznak, de mindenesetre elég fura... Szerintem igenis kell, hogy az ember éljen egy kicsit egyedül, ellássa saját magát, elintézze a saját dolagit. Így erősödik az önbizalma és független tud lenni mindenkitől. Nem jó, ha valaki anyucitól rögtön a pasijához költözik és egyáltalán nem élt még soha a saját lábán. Szerintem ez az időszak kell az ember fejlődésének, még ha egyesek szerint "kidobott pénz" is.
2013. dec. 14. 17:36
32/48 anonim válasza:
Ritka jò barát vagy ha emiatt elìtéled.....érdekelne mi közöd hozzá!!!
2013. dec. 14. 18:06
33/48 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha nekik jó így. Régen is volt ilyen. Anyósom szüleinek volt egy nagy családi házuk, anyósom otthon maradt és egészen 60 éves koráig, a szülők haláláig így élt. Közben felnevelt 3 gyereket. A gyerekei közül az egyik, a sógornőm ugyanígy ott maradt, ott él a férjével és a gyerekeivel. A férjem és a másik tesója elköltöztek, mert ők nem akartak együtt élni az anyukájukkal. Ez így mindenkinek jó. Anyósomnak is jó, mert nem is tudná egyedül fűteni a nagy házat.
2013. dec. 14. 18:27
34/48 anonim válasza:
Aha... Tehát akkor nagynéném, aki 60 éves. 2 felnőtt lánya és 4 unokája van is egy önállótlan gáz valaki, mert a mai napig az anyjával él??? Meg még számtalan ilyen van. Albérlet, ha csak nincs valakinek komolya kapcsolata teljességgel felesleges, ablakon kidobott pénz, amivel egy idegent tesznek gazdagabbá. Ennek mi értelme? Ha nem lenne párom, én sem költöznék el csak azért albérletbe mert akkor én hú de menő és önálló leszek. Istenem, de hülyék egyesek. Nagybátyám is 27 és az anyjával él a mai napig (mondjuk a barátnője is vele lakik) és nem is fognak elköltözni, csak a kert végében levő házba, ettől nem hiszem, hogy önállótlan, mert saját cége van.
2013. dec. 14. 18:36
35/48 anonim válasza:
Èn 20 èvesen jöttem fel Budapestre vidèki nagyvàrosbòl a mostmà férjemmel.
Azòta nem kapok pènzt tőlük ès ez ìgy jò, ma 28 èvesen màr nekünk is van gyerekünk remèlem sokàig tudom majd tàmogatni.Van egy baràtnőm aki 32 êves eddig anyjàval lakott egy kb 150nm2-es bp- i csalàdi hazba mindig irigyeltem hogy megteheti.szìvesen laktam volna èn is otthon.Most megy fèrjhez, kevès felnőttebb embert ismerek mint őt...
2013. dec. 14. 18:41
36/48 anonim válasza:
Ez nem a hú de menőségről szól. Szimplán arról, hogy az az egészséges, ha egy ember el tudja magát látni, és fent tudja magát tartani. Szerintem azok az emberek akik külön élnek igenis sokkal önállóbbak, és könnyebben feltalálják magukat mint aki otthon van még mindig. Mert: miért van otthon?
Kényelmi szempontokból.
Hát ezaz. Felkelni onnan és a saját lábra állni, az nehéz, ahhoz bizony már tenni is kell valamit. És ilyenkor jönnek a kifogások a 30 éves felnőtt tunya emberektől és megmagyarázzák, hogy miért is jó hogy anyucinál laknak még. Kifogás, az van.
2013. dec. 14. 18:42
37/48 anonim válasza:
Ja főleg amikor haza viszi a mosást a hú de felnőtt,meg a mikrós kajákat anyukától.
2013. dec. 14. 18:44
38/48 anonim válasza:
Nem egy tanulmány készült már róla, hogy manapság az a legnagyobb probléma a társadalomban, hogy az emberek nem akarnak önállóak lenni.
Anyucitól barátokhoz, a barátoktól kapcsolatba költöznek, de az emberek igen kevés része éli meg azt az EGÉSZSÉGES folyamatot, hogy önállóan, egyedülállóan elszakad otthonról. Függőségből függőségbe ugrálnak, mert önmagukat képtelenek ellátni, képtelenek szembenézni önmagukkal. Szerencsétlen, nyomorult életek ezek, mint itt is látjuk...
2013. dec. 14. 18:52
39/48 anonim válasza:
Sajnos Magyarországon elég kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egyedül különköltözzenek a szüleiktől.
2013. dec. 14. 19:00
40/48 anonim válasza:
Ha a barátnődet nem zavarja, akkor neked ez miért fáj kedves kérdező?
Nem olvastam végig a kommenteket, de szerintem meg pont az a nem normális, aki ezt a hülyeséget akarja elhitetni azokkal, akik ilyen helyzetben vannak. Egyáltalán nem gáz...ha a barátnőd így érzi jól magát és a szülei sem bánják és a házuk is elég nagy ahhoz, hogy ne nyomorogjanak, akkor miért is ne maradhatna otthon?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!