Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-25 éves fiatal párok,...

18-25 éves fiatal párok, kiknél vagytok többször? A lánynál vagy a fiúnál? Mindkét fiatal a szüleivel él.

Figyelt kérdés
korokat és nemeket is kérek. köszi
2012. máj. 20. 15:56
 1/9 A kérdező kommentje:
jah, és lehet indookot is irni, h miért ott vagytok többet.
2012. máj. 20. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyik hétvégén itt vagyunk, másik hétvégén a páromnál. Ha egyikőnknek dolga van, akkor persze borul a dolog, de igyekszünk mindenhol ugyanannyit lenni, és figyelni arra, hogy ki látta a családját régebben.

23L, 23F

2012. máj. 20. 16:02
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm. egyébként azt még elfelejtettem hozzátenni, h nem ottalvásról van szó.
2012. máj. 20. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi más városban lakunk, mindketten ott tanulunk ahol ő lakik. Én bérlettel járok be, neki fizetni kell ha ő jön hozzánk, így inkább ott szoktunk lenni többet.
2012. máj. 20. 16:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Én 20l,ő 21f.

Nálunk többet vagyunk.Mi közelebb lakunk a belvároshoz,ide minden közelebb van mint hozzájuk.Talán ez az oka.

2012. máj. 20. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi nem lakunk már otthon (egyetem miatt) de ha otthon vagyunk általában a páromnál vagyunk többet. Neki a húga is otton van, gyakran társasozunk, vagy filmet nézünk együtt. Voltak időszakok, amikor nálunk voltunk többet, mert a húga pl. tanult, nálunk meg nem volt senki...

Nyáron költözünk össze, a probléma megoldódni látszik :D

22-L 23-F

2012. máj. 20. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Én egy kis településen lakok, ő a mellettünk lévő nagyobb városban 10 km-re. Én oda járok suliba, ott vannak a barátaim is. Mindkettőnknek van jogsija meg kocsija, szóval tudunk ingázni, de inkább nála szoktunk lenni, hisz onnan ha gondolunk egyet csak elsétálunk fagyizni, elmegyünk moziba, vagy bármi. Ezen a helyen ahol élek semmi lehetőség nincs. Hétköznap is iskola után hozzá megyek, vagy ha dolgozik akkor a munkahelyére. Ő is a szüleivel él és én is, senkit nem zavar, hogy szinte minden percünket együtt töltjük, családtagnak tekintenek minket. Én nála aludni is sokkal többet szoktam főleg hétköznap, mert egy utcára lakik az iskolámtól, így reggel suli előtt negyed órával kell kelnem, ha itthonról megyek pedig másfél órával hamarabb. Ő nálunk csak nyáron szokott itt aludni, mikor másnap egyikünknek sincs dolg a a városban, de legalábbis nem sürgős. Sokkal egyszerűbb náluk lenni, mint nálunk, magyarul. Én 18/L, ő 25/F
2012. máj. 20. 17:40
 8/9 anonim válasza:

Igaz, már együtt élünk (hozzánk költözött) de mindig is itt szerettünk lenni, ott kevés a hely és anyjával se én se ő nem jövünk ki. De itt mindenki szereti.

Én: 22/N Ő: 24/F

2012. máj. 21. 15:52
 9/9 anonim válasza:
nálunk úgy zajlik ez az egész, hogy kijön hozzánk mivel nem tud itt aludni nálunk (tesómmal osztozok a szobán) késő du-tán este felé meg kimegyünk hozzájuk, aztán ott alszok és kora dután pedig jövök haza.
2013. aug. 28. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!