Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet babát várok. Elhagytak,...

Lehet babát várok. Elhagytak, de ő nem tudja még. Mit tegyek? (ld. Leírás)

Figyelt kérdés

Páromat rettenetesen szerettem, ő volt életem szerelme, de elhagyott. Sokáig voltunk együtt, 100%-ig biztosnak gondoltam a kapcsolatunkat, ezért abbahagytam a tabi szedését már egy ideje. Ő is gyerekpárti volt, szóba is került a dolog, és teljesen odavolt a gondolatért...

De valami történhetett, egyszerre kiadta az utam minden magyarázat nélkül, és vége... Egy év múlva lett volna az esküvő. Most viszont lehet terhes vagyok, késik a menzeszem de még nem vettem tesztet, ez elő szokott fordulni pláne most hogy nem szedem, így késhet pár napot. De most már több mint egy hete semmi...

Mit tegyek?? Szóba se áll velem, nem tudom elérni. Megmondjam neki, hogy lehet babát várok? (Természetesen tesztet csináltatok, de az a megérzésem, hogy az vagyok..)

Én egy biztos családot akartam a kicsinek, akinek az anyja és apja boldogan EGYÜTT él!!!

Mit javasoltok? Mondjam el neki? Vagy felejtsem el őt örökké és ne is tudjon róla? Egyedül nem tudom felnevelni, nincs senkim csak az apám, akivel nem beszélek évek óta!

Vagy vetessem el? Lehet ez lenne a legjobb...

Annyira kétségbe vagyok esve, egyedül nem tudok ezzel megbírkózni, még azon sem vagyok túl, hogy elhagyott!!! Kérlek segítsetek!!!

24/L

2009. nov. 22. 09:56
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is gondolkodj el a megbocsátáson. Én úgy vaygok vele, hogy egy egyszeri alkalom, az igazából nem megcsalás. A megcsalás nálam az, ha hetekig, hónapokig együtt van egy másik nővel is rajtam kívül.

Ez szerintem inkább "botlás" és nem megcsalás. Én elbeszélgetnék vele, és ha szeret még, akkor megbocsátanák.

De ez a Te döntésed.

Van már valamilyen eredmény azóta? Kicsit régebbi a kérdés, ahogy láttam.

2009. dec. 21. 19:49
 52/53 anonim ***** válasza:

Szegény:(

Sajnálom ami veled történt!

Mi történt azóta? Remélem rendbe jött az életed!:)

2010. júl. 2. 12:35
 53/53 A kérdező kommentje:

Igen, rendbe jöttek azóta a dolgok, de már nem vele.

Leültünk megbeszélni, feltettem neki rengeteg kérdést, szembesítettem a történtekkel, majd megkérdeztem, ő hasonló esetben mit tenne?

És azt felelte, amit én tettem. Külön utakon.

Nehéz volt nagyon, kb. havonta 1x interneten keresztül beszélünk még egymással, de jobb így.

Szerencsémre amikor a legnagyobb szükségem volt valakire, akkor találkoztam a mostani párommal.

Vele teljesen máshogy alakulnak a dolgok, ha összehasonlítom az exem és a mostani párom, ég és föld - a mostani javára.

Remélem minden rendben lesz ezután.

Nagyon szépen köszönöm még egyszer a válaszokat és érdeklődő kérdéseket!

2010. okt. 31. 17:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!