Lehet babát várok. Elhagytak, de ő nem tudja még. Mit tegyek? (ld. Leírás)
Páromat rettenetesen szerettem, ő volt életem szerelme, de elhagyott. Sokáig voltunk együtt, 100%-ig biztosnak gondoltam a kapcsolatunkat, ezért abbahagytam a tabi szedését már egy ideje. Ő is gyerekpárti volt, szóba is került a dolog, és teljesen odavolt a gondolatért...
De valami történhetett, egyszerre kiadta az utam minden magyarázat nélkül, és vége... Egy év múlva lett volna az esküvő. Most viszont lehet terhes vagyok, késik a menzeszem de még nem vettem tesztet, ez elő szokott fordulni pláne most hogy nem szedem, így késhet pár napot. De most már több mint egy hete semmi...
Mit tegyek?? Szóba se áll velem, nem tudom elérni. Megmondjam neki, hogy lehet babát várok? (Természetesen tesztet csináltatok, de az a megérzésem, hogy az vagyok..)
Én egy biztos családot akartam a kicsinek, akinek az anyja és apja boldogan EGYÜTT él!!!
Mit javasoltok? Mondjam el neki? Vagy felejtsem el őt örökké és ne is tudjon róla? Egyedül nem tudom felnevelni, nincs senkim csak az apám, akivel nem beszélek évek óta!
Vagy vetessem el? Lehet ez lenne a legjobb...
Annyira kétségbe vagyok esve, egyedül nem tudok ezzel megbírkózni, még azon sem vagyok túl, hogy elhagyott!!! Kérlek segítsetek!!!
24/L
Szia!
De vmi oka csak van, hogy egyik percről a másikra elhagyott...mi történt??
Szia!
Előbb bizonyosodj meg arról, hogy tényleg terhes vagy -e! Viszont azt írod, hogy egyedül nem tudnád felnevelni a babát. Ez az egyik ok amiért a volt párodnak tudnia kell róla, mert ha tényleg lelkesedett a pici- ötletért, akkor biztosan segítene (mind anyagilag, mind morálisan). Másrészt joga van hozzá.
Fel a fejjel! Remélem, minden megoldódik! :)
Neki volt saját lakása, nekem is van, de ő járt fel hozzám rendszeresen. Hol egy napra, hol többre, de a szó szoros értelmében nem laktunk együtt huzamosabb ideig...
Fogalmam nincs mi ütött belé... Egyszerűen felhívott (nem is aludt nálam pár nap óta), és megmondta hogy neki jobb külön. Mielőtt bármit is kérdezhettem volna, lecsapta a kagylót... Előtte még ennyit mondott, hogy "Vesztettünk.". Semmi rosszat nem csináltam, kedvében jártam mindig, főztem, mostam, takarítottam, kivasaltam mindig az ingjeit... Ha baja, gondja volt, segítettem neki, mindent meg tudtunk beszélni. Szexuálisan is minden rendben volt, gyakran szeretkeztünk.
Nem másztam a nyakára, meghagytam neki a szabadságot, amit mint férfi igényelt (néha haverozás, lustálkodás, stb.)
Nem értem. Lehet talált magának valakit? De azon kívül, hogy nem aludt nálam (munkájára hivatkozott), minden rendben volt...
Vártam haza mindig, minden lépésemről tudott, elmondtam neki mikor, hol, kivel találkoztam, mit csináltam, stb.. Mivel ő életem párja (volt..:( ) még csak a gondolat sem fordult meg a fejemben, hogy más férfi után kajtassak! És esküvő is lett volna...
Ennyire félreismertem volna? Elvakított a szerelem?? :(
Persze, holnap megveszem a tesztet, és minden kiderül, addig valóban felesleges a gyerek miatt idegeskedni.. Ha terhes vagyok, semmiképp nem fogom ezzel magamhoz láncolni, nincs jogom emiatt az életét befolyásolni vagy tönkretenni... De meggondolom, hogy így megtartom-e... :(
Csak egyszerűen nem értem miért tette ezt velem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!