Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet babát várok. Elhagytak,...

Lehet babát várok. Elhagytak, de ő nem tudja még. Mit tegyek? (ld. Leírás)

Figyelt kérdés

Páromat rettenetesen szerettem, ő volt életem szerelme, de elhagyott. Sokáig voltunk együtt, 100%-ig biztosnak gondoltam a kapcsolatunkat, ezért abbahagytam a tabi szedését már egy ideje. Ő is gyerekpárti volt, szóba is került a dolog, és teljesen odavolt a gondolatért...

De valami történhetett, egyszerre kiadta az utam minden magyarázat nélkül, és vége... Egy év múlva lett volna az esküvő. Most viszont lehet terhes vagyok, késik a menzeszem de még nem vettem tesztet, ez elő szokott fordulni pláne most hogy nem szedem, így késhet pár napot. De most már több mint egy hete semmi...

Mit tegyek?? Szóba se áll velem, nem tudom elérni. Megmondjam neki, hogy lehet babát várok? (Természetesen tesztet csináltatok, de az a megérzésem, hogy az vagyok..)

Én egy biztos családot akartam a kicsinek, akinek az anyja és apja boldogan EGYÜTT él!!!

Mit javasoltok? Mondjam el neki? Vagy felejtsem el őt örökké és ne is tudjon róla? Egyedül nem tudom felnevelni, nincs senkim csak az apám, akivel nem beszélek évek óta!

Vagy vetessem el? Lehet ez lenne a legjobb...

Annyira kétségbe vagyok esve, egyedül nem tudok ezzel megbírkózni, még azon sem vagyok túl, hogy elhagyott!!! Kérlek segítsetek!!!

24/L

2009. nov. 22. 09:56
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Najó, most kezdtem el parázni.

Megcsináltattam ugye a tesztet ma. Akkor csak egy csík volt, ergo nem vagyok terhes, kb. 10 perc után is az eredmény ugyanaz. Ez kb. 30 perce volt...

Most megnéztem megint kiváncsiságból, meg örömömben, de most meg már 2 csík van = terhes. A C-nél lévő csík, ha csak az van, akkor nincs terhesség. Ha mindkettő, akkor viszont igen... És egészen nagyon nagyon nagyon halvány a T-nél lévő, de mondom, a teszt elvégzése után sokkal van ez. Szinte alig észrevehető...

Most akkor mi van?

2009. nov. 24. 21:08
 42/53 anonim ***** válasza:

Na, basszus!

Épp kezdtek lehiggadni az események, erre most megjelenik még egy csík...

Nincs mese, holnap csinálj még egyet!

2009. nov. 24. 21:18
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
mi van a teszt papírján? hány perc múlva ad értékelhető eredményt? valami ilyesmi áll rajta, hogy "10 perc múlva leolvasható az eredmény. Ezután nem megbízható a teszt értékelése". Nem teljesen ugyanez a szöveg, de vmi hasonló van-e rajta?
2009. nov. 24. 21:23
 44/53 anonim ***** válasza:
95%
meg nem akarom a sebeidet szaggatni, tudom elég rossz így is... de ha megcsalt , mert részeg volt az automatice azt is jelenti, hogy a másik csajjal marad? Nem lehet, hogy most iszonyúan megbánta és szenved a bűntudattól?? csak mert nem mindegy. Ha megcsalt és a csajjal együtt van, az gáz. De mi van akkor, ha 1xi eset volt, és tényleg piásan tette. Azt szokták mondani, hogy mindenkinek jár 1 -de csakis egy!- esély......
2009. nov. 24. 21:29
 45/53 A kérdező kommentje:

Azt írja csak, hogy akár 1 perc múlva is kiadhatja az eredményt, de 3 perc a normális, egészen 10 percig. Sajnos olyat nem ír, hogy utána érvénytelen lenne. Esetleg fényképezzem le, és mutassam meg nektek?

Hát nem tudom, hogy megér-e még egy esélyt.. Én soha sem csaltam meg egy barátomat sem... Nagyon hűségpárti vagyok...

Beszéljem meg vele? De ez akkora pofon volt.. Lehet könnyebben is viseltem volna, ha inkább az elején megmondja, és nem kínoz azzal, hogy lehet én tettem valami rosszat... és ez a "vesztettünk"... :(

2009. nov. 24. 21:50
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb nyugodj meg, és ha biztosat tudsz, csak akkor beszélj vele erről. Ha esetleg csinálsz még egy tesztet holnap (másfajtát), és az is így jön ki, akkor mindenképpen menj el orvoshoz! Mikor kellett volna megjönnie? Szurkolok, hogy ne legyen baba, nem biztos hogy jót tenne most ebben a helyzetben, akár békülés lesz, akár nem. Egy-két hétig próbáld távol tartani magadtól és gondold végig szeretnél e még vele lenni. Most így képes volt ott hagyni, akkor legközelebb nem lesz-e stb. Kitartás, és írj majd hogy mi van!
2009. nov. 24. 22:15
 47/53 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalásról. Én úgy gondolom egyfajta megcsalásnál lehet esetleg beszélni arról, hogy a másik fél megbocsát. Pont ez, amiről nálatok szó van. Ha részegen egyszer megtörténik és a pasi megbánja és bevallja a barátnőjének. Az, hogy elmondta, eleve azt mutatja, hogy bizony megbánta. Ha tudnád magadról, hogy újra tudnál bízni benne (Te ismered!), akkor szerintem egy ilyen pasi megérdemel még egy esélyt. Többet nem! De ezt Neked kell eldöntened, hiszen a Te életed, a Te pasid.

A tesztről. Igen, azt mindenképp tisztázni kell, hogy meddig ad értékelhető eredményt a teszt, talán próbáld meg a gyártó cég honlapjáról megtudni. Én úgy gondolom, ha pár percnél több idő elteltével lesz 2 csíkos, az már nem reális eredmény, de nem vagyok orvos..... Nekem azonnal megjelent a 2 csík, amikor terhes voltam. De mindenképp csinálj még egy tesztet, egy másik fajtát, kérdezd meg a gyógyszerésztől, hogy hogyan értelmezd. De a legbiztosabb módszer, hogy megtudd mi van, hogy elmész a dokihoz minél előbb.

Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!

2009. nov. 25. 13:09
 48/53 anonim ***** válasza:
79%
Menj már el dokihoz!! Az a legbiztosabb! Aggódom érted.
2009. nov. 25. 18:22
 49/53 A kérdező kommentje:

Új teszt is negatív. Akkor csak simán késik...

Nem tudom, hogy így visszafogadom-e. Azóta nem keresett, csak egyszer - de nem vettem fel. Le kellene vele ülnöm, és nagyon alaposan átbeszélni vele mindent. Kicsit gondolkodom, ezt vele is tudatom, és majd meglátjuk.

Köszönöm a rengeteg segítséget és támogatást!!!

2009. nov. 25. 20:14
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

Annak ellenére, hogy a tesztek negatívok lettek, azért menj el orvoshoz, sosem tudni miért késik a menstruációd ennyit, jobb lenne utánajárni!

A sráccal pedig beszélgess egy nagyot aztán majd meglátod. Nem kell sürgetni, bár gyáva dolognak tartom tőle, hogy kilépett a kapcsolatból egy szó nélkül, ahelyett hogy eléd állt volna és a szemedbe mondja hogy hibázott. Én olyan típus vagyok, hogy soha többé nem tudnék megbízni benne, de ezt neked kell érezned. Ha úgy gondolod, akkor adj neki, még egy utolsó esélyt, de az esküvőt én nem biztos hogy már jövőre megtartanám. Illetve a gyerek projektet is elhalasztanám, összebútoroznék vele, stb... Nem hiányzik, hogy összeházasodjatok, teherbe ess, aztán fiatal anyukaként hagyjon ott legközelebb ugyanígy!

2009. nov. 25. 22:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!