Lehet babát várok. Elhagytak, de ő nem tudja még. Mit tegyek? (ld. Leírás)
Páromat rettenetesen szerettem, ő volt életem szerelme, de elhagyott. Sokáig voltunk együtt, 100%-ig biztosnak gondoltam a kapcsolatunkat, ezért abbahagytam a tabi szedését már egy ideje. Ő is gyerekpárti volt, szóba is került a dolog, és teljesen odavolt a gondolatért...
De valami történhetett, egyszerre kiadta az utam minden magyarázat nélkül, és vége... Egy év múlva lett volna az esküvő. Most viszont lehet terhes vagyok, késik a menzeszem de még nem vettem tesztet, ez elő szokott fordulni pláne most hogy nem szedem, így késhet pár napot. De most már több mint egy hete semmi...
Mit tegyek?? Szóba se áll velem, nem tudom elérni. Megmondjam neki, hogy lehet babát várok? (Természetesen tesztet csináltatok, de az a megérzésem, hogy az vagyok..)
Én egy biztos családot akartam a kicsinek, akinek az anyja és apja boldogan EGYÜTT él!!!
Mit javasoltok? Mondjam el neki? Vagy felejtsem el őt örökké és ne is tudjon róla? Egyedül nem tudom felnevelni, nincs senkim csak az apám, akivel nem beszélek évek óta!
Vagy vetessem el? Lehet ez lenne a legjobb...
Annyira kétségbe vagyok esve, egyedül nem tudok ezzel megbírkózni, még azon sem vagyok túl, hogy elhagyott!!! Kérlek segítsetek!!!
24/L
Van lakásod, munkád és megölnéd a picit? Nem akarok ítélkezni... Én vállalnám.
De Te most be vagy csavarodva, mert lesokkolt ez a faszi. Pedig többet érsz annál, hogy kibukj! Te erős vagy! Még egy gyereket is fel tudnál nevelni!
Sziasztok. Megcsináltattam a tesztet: negatív.
Ennek nagyon örülök.
Viszont el tudtam érni a (volt) párom...
Nem fogjátok elhinni (vagy mégis..?).........
Megcsalt................
Lefeküdt egy nővel, ráadásul a saját lakásán............
Bűntudata volt, azért nem tudta szemtől szembe megmondani. Szabadkozott, hogy részeg volt, és nem akarta, nagyon megbánta, ezért nem mondott semmit, mert nem tudott mit mondani. Tudta, hogy ő hibázott..........
Hát én lehet hogy elhamarkodottan, de lecsaptam a telefont. Tegnap kibőgtem magam, de talpra állok.
Csak egyszerűen.. sokkolt. És még mindig....
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Most rendbe kell tennem a lelkem és a szívem.
Félek, hogy keresni fog és vissza akarja magát édesgetni. Félek, mert még szeretem, annak ellenére amit tett... Iszonyatosan bánt velem......
Ha valami van, még írok. Kiemelem majd a kérdést.
Még egyszer köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!