Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet babát várok. Elhagytak,...

Lehet babát várok. Elhagytak, de ő nem tudja még. Mit tegyek? (ld. Leírás)

Figyelt kérdés

Páromat rettenetesen szerettem, ő volt életem szerelme, de elhagyott. Sokáig voltunk együtt, 100%-ig biztosnak gondoltam a kapcsolatunkat, ezért abbahagytam a tabi szedését már egy ideje. Ő is gyerekpárti volt, szóba is került a dolog, és teljesen odavolt a gondolatért...

De valami történhetett, egyszerre kiadta az utam minden magyarázat nélkül, és vége... Egy év múlva lett volna az esküvő. Most viszont lehet terhes vagyok, késik a menzeszem de még nem vettem tesztet, ez elő szokott fordulni pláne most hogy nem szedem, így késhet pár napot. De most már több mint egy hete semmi...

Mit tegyek?? Szóba se áll velem, nem tudom elérni. Megmondjam neki, hogy lehet babát várok? (Természetesen tesztet csináltatok, de az a megérzésem, hogy az vagyok..)

Én egy biztos családot akartam a kicsinek, akinek az anyja és apja boldogan EGYÜTT él!!!

Mit javasoltok? Mondjam el neki? Vagy felejtsem el őt örökké és ne is tudjon róla? Egyedül nem tudom felnevelni, nincs senkim csak az apám, akivel nem beszélek évek óta!

Vagy vetessem el? Lehet ez lenne a legjobb...

Annyira kétségbe vagyok esve, egyedül nem tudok ezzel megbírkózni, még azon sem vagyok túl, hogy elhagyott!!! Kérlek segítsetek!!!

24/L

2009. nov. 22. 09:56
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

Itt zokogok... Annyira szerettem, és semmi okot nem adtam rá soha, hogy így bánjon velem! Elején voltak problémák, de annyira összecsiszolódtunk, mindenki csak úgy beszélt rólunk, mint az álompár!

Temperamentumos vagyok nagyon, de ő teljesen megváltoztatott, mellette lehiggadtam... Rá alapoztam az életem!!! És mint derült égből a villámcsapás, ez történt... :((

Őszinték voltunk egymással mindig, ha valami nem tetszett, inkább megmondtuk egymásnak és megbeszéltük intelligens módon! De ez... Egyszerűen nem tudom hova tenni. Semmi magyarázat, csak hogy vége... Teljesen egyedül érzem magam...

Iszonyatosan féltékeny típus, de megértettem vele, hogy vannak barátaim, akikről nem mondok le - ezt a kapcsolat elején tisztáztuk! Szóval nem lehet féltékenység miatt, mert mindenről tudott mindig!

Félek ennyit jelentettem neki, talált valaki mást...?

Istenem, millió darabra törte a szívem...... :(:(:(

2009. nov. 22. 10:30
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Annyira sajnálom! :( (Tudom, ez téged most nem nyugtat meg, de le kellett írnom)
2009. nov. 22. 10:33
 13/53 anonim ***** válasza:
94%

Ha telefonon és személyesen sem hajlandó szóba állni Veled, akkor írj neki egy levelet, amit bedobsz a postaládájába, de egy ilyen jól működő kapcsolatból egy ilyen kilépésnek az okáról JOGOD VAN TUDNI!!!

"Vesztettünk!" Milyen duma ez? Ne haragudj, de normális a párod?

Egyébként meg le a kalappal Előtted, mert nagyon jól viseled a szakítást. Mármint a soraidból egy erős egyéniségnek tűnsz.

Szóval mielőbb tudd meg, hogy van-e baba, de magyarázatot is követelj az elhagyásra, mert ez egy befejezetlen, lezáratlan ügy! Ha ő lezárta, Neked is jogod van lezárni, de ahhoz tudnod kell, hogy miért hagyott el!!!

Kitartás Neked!

2009. nov. 22. 10:34
 14/53 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki kedves szavait... Kb. 5 percenként nézem a telefonom, emailjeim, msn-t, hátha jelentkezik... Eddig semmi...

Csúnya sem vagyok, nem nagyképűségből, de csinosnak és szép arcúnak tartom magam! Mindig figyeltem rá, hogy mellette ragyogjak (alapból rettentően figyelek az ápoltságra)...

És ez a "vesztettünk"... semmi értelme! :S

Lehet egyszer munkába indulása előtt megvárom a lakásánál. Ha más nem, ott mondja a szemembe, ha egyszer eddig gyáva volt hozzá!!!

Iszonyatosan érzem magam, soha sem éreztem magam ennyire cudarul... de válaszokat akarok!!! Ez tart most életben, meg akarom érteni MIÉRT??? Nem omolhatok össze teljesen, ameddig nem tudom az okokat!

Zokogok, iszonyatos az űr a lelkemben, amit érzek. Szorongok, remegek, a gyomrom is kivan...

Legszívesebben elvetném magam a szőnyegen, és üvöltve sírnék!

De nem teszem meg, tartom magam, vagyok ennyire büszke!!!

Az iszonyatos fájdalom, düh és kétségbeesés, ami viszont bennem kavarog...

Közeli barátoknak még nem mondtam, mert ha megtudnák, istenemre mondom, biztos meglincselnék!

Annyira tökéletes volt minden... :(:(

2009. nov. 22. 10:44
 15/53 anonim ***** válasza:
87%

Egyetértek az előttem szólóval, én viszont előtte biztosra megtudnám hogy van e baba. Csak azért, hogy ne kelljen többször is megkeresned, és "rájárnod". Nem volt nála semmilyen cuccod? Fogkefe, törölköző, papucs, stb... Talán jó ürügy lenne, hogy összeszeded cuccodat, ha ad egy kulcsot akár egyedül is, és hagyhatsz az asztalán egy levelet, amiben leírod az érzéseid. Én a babát nem írnám a levélbe bár ez így két esélyes. Csak annyit írnék, ha kiderül hogy van, hogy nagyon fontos lenne, hogy találkozzatok, és nem a kapcsolatotok jövőjéről van szó. Hiába van vége a kapcsolatotoknak, ha lesz baba, az a kettőtöké, és támogatnia kell, bárhogy is döntötök. Gondolkodjatok el rajta, hogy ő képes lenne-e apaként a gyerek mögött állni, te képes lennél-e egyedülálló szülőként ellátni. Nagyon sok mindenen múlik, de talán én is azt mondom jobban járnál ha most megjönne :S

Nem kell leplezni hogy érzel, de arra vigyázz, hogy ne hiszti legyen belőle! Nagyon szurkolok, és sajnálom ami veled történt. Keresd fel a barátaidat, és menjetek el együtt valahova, ne búslakodj otthon, egyedül! Esetleg kikérheted az ő véleményüket is.

2009. nov. 22. 10:52
 16/53 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy túúl tökéletes is volt... Te megváltoztál érte, de ő meg nem. Legalábbis a féltékenysége ezt jelenti.. Szerintem végig rajtad volt a rózsaszín köd. Volt ilyen lánybarátnőm, és nem értette, hogy miért lett vége a kapcsolatának. Mert ő mindig csak adott, adott, kapni meg szinte semmit .(érzelmileg) Ő akkor nem így látta, de hónapokkal később beismerte, hogy mindig csak ő akarta a dolgokat rendezni.

Szerintem ne menj a lakásához. Én egy kicsit cinkesnek gondolom, hogy most is Te mész utána. Hagyd a franciba! Ha terhes lennél, ott lesz úgy is az oka, amiért felhívod vagy sms-t írsz .

2009. nov. 22. 10:56
 17/53 A kérdező kommentje:

Nem, semmim nem volt nála... Amikor kivételesen nála voltam a ritka napok egyikén, akkor minden cuccom vittem-hoztam.

Amelyik nap történt, csak akkor hívogattam, sms-eztem, emaileztem neki, azóta nem. Ismer, tudja hogy csak egy ideig fogom keresni, mert büszke vagyok ennyire, hogy ha visszautasítanak (és az ő viselkedése határozottan az), akkor nem rohanok fejjel a falnak. De egyszerűen gusztustalan amit csinált!!! Még csak nem is személyesen...

Nem mondhatom, hogy ő nem változott meg értem, mert igen. És rengeteg szeretetet, odaadást és gondoskodást kaptam tőle... De mintha most kifordult volna magából. Lehet telebeszélte valaki a fejét?

Én is nagyon nagyon remélem, hogy meg fog jönni... Holnap remélem kiderül a teszttel minden... :(

2009. nov. 22. 11:04
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész le most egy ügyeletes gyógyszertárba vagy nagyobb drogériába tesztért? Legalább add meg az esélyt magadnak, hogy ma éjjel már picit megkönnyebbülhess..
2009. nov. 22. 11:08
 19/53 anonim ***** válasza:
85%

"A megtört szívűekhez közel van az Úr, a bánatos lelkűt meggyógyítja." (34. Zsoltár 19.)

"Meggyógyítja a megtört szívűeket, és sebeiket bekötözi." (147. Zsoltár 3).

2009. nov. 22. 11:10
 20/53 anonim ***** válasza:
76%
A kitartás próbája: "Szeretteim, ne lepődjetek meg azokon a perzselő szorongatásokon, amelyek megpróbáltatásul értek benneteket, mintha valami hallatlan dolog esett volna veletek. Inkább örüljetek, hogy részetek lehet Krisztus szenvedéseiben, hogy amikor dicsősége kinyilvánul, vigadozva örvendezzetek." (Szent Péter apostol leveléből) (1Péter 4,12-13).
2009. nov. 22. 11:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!