Lehet babát várok. Elhagytak, de ő nem tudja még. Mit tegyek? (ld. Leírás)
Páromat rettenetesen szerettem, ő volt életem szerelme, de elhagyott. Sokáig voltunk együtt, 100%-ig biztosnak gondoltam a kapcsolatunkat, ezért abbahagytam a tabi szedését már egy ideje. Ő is gyerekpárti volt, szóba is került a dolog, és teljesen odavolt a gondolatért...
De valami történhetett, egyszerre kiadta az utam minden magyarázat nélkül, és vége... Egy év múlva lett volna az esküvő. Most viszont lehet terhes vagyok, késik a menzeszem de még nem vettem tesztet, ez elő szokott fordulni pláne most hogy nem szedem, így késhet pár napot. De most már több mint egy hete semmi...
Mit tegyek?? Szóba se áll velem, nem tudom elérni. Megmondjam neki, hogy lehet babát várok? (Természetesen tesztet csináltatok, de az a megérzésem, hogy az vagyok..)
Én egy biztos családot akartam a kicsinek, akinek az anyja és apja boldogan EGYÜTT él!!!
Mit javasoltok? Mondjam el neki? Vagy felejtsem el őt örökké és ne is tudjon róla? Egyedül nem tudom felnevelni, nincs senkim csak az apám, akivel nem beszélek évek óta!
Vagy vetessem el? Lehet ez lenne a legjobb...
Annyira kétségbe vagyok esve, egyedül nem tudok ezzel megbírkózni, még azon sem vagyok túl, hogy elhagyott!!! Kérlek segítsetek!!!
24/L
Ott van a probléma h önkényesen abbahagytad a tabletta szedését, mert gondolom nem mondtad neki h figyi abbahagyom a bogyót mert úgy vettem észre h te benne lennél a dologban h legyen gyerekünk... Ezt nem mondtad neki!!! Attól h neki tetszett a babás ötlet, elég felelőtlen volt csak neked intézkedni, ezt közös megegyezéssel kellett volna megtenned!
Gondolom ő nem is ment volna bele, ha már elhagyott.
A másik: biztos volt oka annak h elhagyott, olyan nincs h csak úgy lelép. Ha nem is mondta meg neked h mi, de akkor is volt oka.
Egyébként az sem lepne meg ha te érezted volna h nincs rendben köztetek vmi és így akartad volna megerősíteni a kapcsolatotokat, egy babával, csak hát idő közben lelépett a pasi. Mert így egyedül dönteni egy ilyenről...
Jól van nem tudom mi van valójában, de nekem kissé furcsa az egész ügyed.
Ne akard megfogni a gyerekkel, ami nem ment az ezután se menne. Kötelességei vannak a gyerekkel kapcsolatban ha az övé, de csak a gyerekkel kapcsolatban, nem kell ahhoz visszamennie hozzád h segítsen felnevelni a gyereket. Ha elveteted az is megoldás.
Ja és vegyél tesztet h biztosra menj.
Munkahelyről írok, nem fogok tudni gyakran válaszolni.
11:47 és 11:51-nek:
Nem, semmi célom nem volt ezzel hogy teherbe essek, és majd ezzel szerzem vissza... Soha, soha ilyen dolog nem jutna eszembe! Egy ember, pláne gyerek életét sem lehet ilyesmivel tönkretenni! Milyen lenne neki úgy felnőnie??? Én apa nélkül nőttem fel, tudom mennyire borzasztó így!!!
Kb. 3 hónapja nem vettem be a tablettát, akkor még minden a legnagyobb rendben volt...
Amikor szóba került a babatéma, akkor azt beszéltük meg, hogy eljegyzéskor már nyugodtan próbálkozhatunk is. Decemberben, külföldön lett volna...
Lehet felelőtlenség volt részemről előbb abbahagyni, ezt elismerem! De az ő részéről is akkora megerősítést kaptam effelől, hogy biztosnak éreztem magam a dologban...
Hiba volt.
Mielőtt beütött volna a menykő, még terveztük is az utunkat, annyira lelkes volt.
Nem értem, nem értem.... :(((((
Hát, valami oka csak volt, hogy ott hagyott, ha most beállítasz hozzá azzal, hogy tudod, csak decemberre beszéltétek meg, hogy esetleg elkezdtek gyerekkel próbálkozni, de te már három hónapja próbálkozol a tudta nélkül és össze is jött, még jobban ki fog akadni.
Ne haragudj de elcseszted. :(
Az én vőlegényem is lelkesedik a babatémától, hogy majd nem sokára összehozunk egyet, de azért nem kezdenék bele anélkül, hogy felvilágosítom róla, mert az több, mint nem fair...
Annyit tudok saját tapasztalatból írni ( mert volt hasonló élményem hasonló lelkületű pasival) , hogy a számodra tökéletesnek hitt szerelmed eddig bírta.
Ezt úgy értem, hogy a baba gondolat és a közelgő esküvő már túl sok volt neki. Attól függetlenül, hogy mit mondott, hogy minek örülne. Az , hogy hozzád ment mindig és nem akarta azt, hogy te legyél a lakásában a háziasszony már jelzés értékű volt. Hagyott beleélni dolgokba, mert neki is jó volt és kényelmes. Ehhez nem kell másik nő csak hülye gondolkodás. Azzal, hogy úgy zárta le a kapcsolatotokat: vesztettünk- az igazi énjét ismerted meg . Eddig tudta elhitetni veled a szerelmeteket amit tökéletesnek hittél és tökéletesnek éltél meg.
Sajnálom, őszintén.
Egyszer jön egy férfi aki neked van rendelve és le fogsz döbbeni azon, hogy Ő kit fog választani!! ( kevésbé lesz csinos mint te, kevésbé lesz öntudatos...stb......)
Hát ez valóban olyan mint egy rémálom.
Nagyon sajnálom, én a helyedben (ha kiderül, hogy tényleg terhes vagy) előbb megtudakolnám, hogy miért hagyott el, és azután mondanám meg neki, hogy terhes vagyok.
Aztán döntsön ő.
A babát megtartanám, mert és nem tudnám elvetetni, de ezt nektek kell eldönteni. Nem NEKED, hanem NEKTEK.
Lehet, hogy ha megtudja, hogy terhes vagy, és tényleg szeretne gyereket, akkor kikéri magának csak a gondolatát is, hogy elvetessétek.
Legbelul rajott, legbelul tudta o, hogy nem akar teged felesegul venni. Nem akarta az eljegyzest veled! Hiszen ket het mulva december, azt irod, hogy decemberben lett volna.
Most, oszinten mondom, hogy meg idejeben lepett le. Szerintem meg mindig jobb, mintha majd jovo ilyenkor, az eskuvotok elott lepne le ket hettel. Vagy ami meg rosszabb, de ilyen is van, hogy az eskuvo utan ket hettel hagyna ott! Az milyen durva! Az utolso pillanatban, de meg idoben mondta meg neked, hogy vege.
Jellemtelen azert, mert nem te vagy neki az igazi, nem akar o meg hazassagot kotni, es ezt o legbelul tudta, tudja is. Csak hagyta magat sodorni az arral, csak ugy el volt.
Azert hivd fel, es kerdezd meg tole, hogy miert ilyen jellemtelen, hogy nem a szemedbe mondta meg, hogy vege. Vagy azt gondolta, hogy az nem tudna megtenni, mert sirva fakadnatok mindketten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!