Tavasszal házasodtunk össze, de csak most vettem észre egy furcsa dolgot a férjemen. Kilestem éjjel, amint a fürdőszobában a mosdóba vizelt majd a csapot megeresztve leöblítette a szerszámát is meg a mosdót is. Tavasszal és nyáron mindig az udvari wc-re járt, de mióta hidegebb lett az idő végre elkezdte használni a fürdőszobát is. Már kezdtem is neki örülni. Ssak az volt furcsa, hogy mikor éjjel bement a toalettre, sosem halottam a wc öblítés hangját. Hát tegnap kilestem. Hogy reagáljak erre?
"valószínűleg ritka az olyan nő, aki zuhanyozás közben ne vizelne, persze, most jönnek majd hőbörögni, hogy DEHOGYIS, de ők csak kivételek, akik hangoztatják a magukét."- hát Te nem vagy normális, magadról nyilatkozzál, de másokról légyszi ne, főleg ne ekkora magabiztossággal. Én zuhany előtt elmegyek a wc-re, ennyi. A wc-n kívüli pisilés akkor ok, ha pl. a természetben, folyóparton vagyunk, ahol nincs semmi civilizált hely. De nem egy házban, kollégiumban, stb.
2009. nov. 23. 09:07
82/91 anonim válasza:
Mennyi hugyos van itt:-)
2009. nov. 23. 11:18
83/91 anonim válasza:
Eszembe nem jutna oda hugyozni, ahol egyébként fogat mosok, meg hugyozás után kezet.
Civilizáltan nem lehet élni? Akkor minek másztunk le a fáról?
Vigyázz, nehogy nagypapa korában oldalbahugyozza a bútorokat.
2009. nov. 23. 11:56
84/91 anonim válasza:
kicsit leddöbent, hogy ennyi ember szerint normális. a mosdóban szerinted nem fröcsög? dehogynem. én a WC-t hetente fertőtlenítem,mert csak az tisztítja le igazán. mégis mennyire viszi le a mosdókagylóról egy tessék-lássék öblögetés? és nem csak higiéniátlan, büdös is. és a zuhanyzóban sem pisilek, ugyanis szerintem erre a wc való. mondjuk nem értem mit csodálkozok. nyáron ha a balatonnál nyaralunk én a meleg miatt sokat iszok, nagyon gyakran járok pisilni. de az egyszer szent, hogy én a női mosdóban az 1 hétnyaralás alatt talán egyszer, ha embert látok. gondolom ott is mindenki a balatonban végzi el a dolgát. ezek után...
2009. nov. 23. 12:49
85/91 anonim válasza:
Szerintem álszent az a hozzáállás, hogy "bele a csapba, ahol fogat meg kezet mosunk". Ezek szerint amit más fogmosás közben beleköpött, vagy kézmosáskor került le róla, vagy ahol gyerek van és a kisember teletolta a csapot sárral-homokkal az udvarról vagy az utcáról, az Neked ilyen piszkos? Erre van a folyóvíz, és egyből nem kell az előtted levők piszkától fintorognod. Sőt, a csapot hogy nyitod meg? És aki WC után megy a csaphoz, az mivel is nyitja meg??? Uh, kezd bonyolódni ... WC-re bemenetelkor a kilincs után mivel nyúlsz megfogni a gyíkot vagy nyúlsz papírért p..ncit törölni? Áááá. Bele kell törődni, hogy ez van. Erre van az immunrendszerünk.
És ahogy egy barátomtól tanultam: mosson az kezet, aki nem most farkat. :-)
2009. nov. 23. 18:24
86/91 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyien hozzászóltok a témához. Ma reggel elmondtam a páromnak, hogy feltettem itt ezt a kérdést. Először kiakadt rajta, majd nagyon elszégyellte magát. Aztán magyarázkodni kezdett, hogy azért teszi, mert nem tud egyenesen célozni...:-) és, hogy nekem ne kelljen utána takarítani. Meg, hogy ugyis minden alkalommal megmossa a farkát, hát akkor már mért ne mehetne egy helyre...
2009. nov. 23. 18:47
87/91 anonim válasza:
És te ezt elfogadod? Mehet továbbra is a csapba? Én már írtam hozzászólást és olvasom a hozzászólásokat, de a véleményem még nem változott szerintem nem higénikus!
2009. nov. 23. 20:35
88/91 anonim válasza:
Ez egy nagyon furcsa szokas, hiszen forditva hasznalja a csapot es a wc-t a parod. A mosogatoban sem mosunk fogat es foleg a wc-ben sem.
A mosdoban fogat mosunk, a wc-be pedig pisilunk.
2009. nov. 24. 01:16
89/91 anonim válasza:
Én is elég undorítónak találnám, ha a párom ezt csinálná, de ha mondjuk rendszeresítve lenne a mosdókagyló mellett egy fertőtlenítős szivacs, és minden esetben a teljes mosdókagylót lesikálná, akkor el tudnám fogadni. Nem örülnék, de így elfogadható lenne.
2009. nov. 24. 08:38
90/91 anonim válasza:
Legutóbb beleléptem kutyaszarba,amikor levettem a cipőm akkor láttam meg és rögtön a mosdóhoz rohantam lemosni,ráadásul azzal a szivaccsal amivel máskor a port mossuk le. Most akkor a mosdó mennyivel higiénikusabb mintha belesikítottam volna?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!