Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a furcsa szokásról?

Figyelt kérdés
Tavasszal házasodtunk össze, de csak most vettem észre egy furcsa dolgot a férjemen. Kilestem éjjel, amint a fürdőszobában a mosdóba vizelt majd a csapot megeresztve leöblítette a szerszámát is meg a mosdót is. Tavasszal és nyáron mindig az udvari wc-re járt, de mióta hidegebb lett az idő végre elkezdte használni a fürdőszobát is. Már kezdtem is neki örülni. Ssak az volt furcsa, hogy mikor éjjel bement a toalettre, sosem halottam a wc öblítés hangját. Hát tegnap kilestem. Hogy reagáljak erre?
2009. nov. 19. 18:57
 81/91 anonim ***** válasza:
62%
"valószínűleg ritka az olyan nő, aki zuhanyozás közben ne vizelne, persze, most jönnek majd hőbörögni, hogy DEHOGYIS, de ők csak kivételek, akik hangoztatják a magukét."- hát Te nem vagy normális, magadról nyilatkozzál, de másokról légyszi ne, főleg ne ekkora magabiztossággal. Én zuhany előtt elmegyek a wc-re, ennyi. A wc-n kívüli pisilés akkor ok, ha pl. a természetben, folyóparton vagyunk, ahol nincs semmi civilizált hely. De nem egy házban, kollégiumban, stb.
2009. nov. 23. 09:07
 82/91 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi hugyos van itt:-)
2009. nov. 23. 11:18
 83/91 anonim ***** válasza:
80%

Eszembe nem jutna oda hugyozni, ahol egyébként fogat mosok, meg hugyozás után kezet.

Civilizáltan nem lehet élni? Akkor minek másztunk le a fáról?

Vigyázz, nehogy nagypapa korában oldalbahugyozza a bútorokat.

2009. nov. 23. 11:56
 84/91 anonim ***** válasza:
100%
kicsit leddöbent, hogy ennyi ember szerint normális. a mosdóban szerinted nem fröcsög? dehogynem. én a WC-t hetente fertőtlenítem,mert csak az tisztítja le igazán. mégis mennyire viszi le a mosdókagylóról egy tessék-lássék öblögetés? és nem csak higiéniátlan, büdös is. és a zuhanyzóban sem pisilek, ugyanis szerintem erre a wc való. mondjuk nem értem mit csodálkozok. nyáron ha a balatonnál nyaralunk én a meleg miatt sokat iszok, nagyon gyakran járok pisilni. de az egyszer szent, hogy én a női mosdóban az 1 hétnyaralás alatt talán egyszer, ha embert látok. gondolom ott is mindenki a balatonban végzi el a dolgát. ezek után...
2009. nov. 23. 12:49
 85/91 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem álszent az a hozzáállás, hogy "bele a csapba, ahol fogat meg kezet mosunk". Ezek szerint amit más fogmosás közben beleköpött, vagy kézmosáskor került le róla, vagy ahol gyerek van és a kisember teletolta a csapot sárral-homokkal az udvarról vagy az utcáról, az Neked ilyen piszkos? Erre van a folyóvíz, és egyből nem kell az előtted levők piszkától fintorognod. Sőt, a csapot hogy nyitod meg? És aki WC után megy a csaphoz, az mivel is nyitja meg??? Uh, kezd bonyolódni ... WC-re bemenetelkor a kilincs után mivel nyúlsz megfogni a gyíkot vagy nyúlsz papírért p..ncit törölni? Áááá. Bele kell törődni, hogy ez van. Erre van az immunrendszerünk.

És ahogy egy barátomtól tanultam: mosson az kezet, aki nem most farkat. :-)

2009. nov. 23. 18:24
 86/91 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyien hozzászóltok a témához. Ma reggel elmondtam a páromnak, hogy feltettem itt ezt a kérdést. Először kiakadt rajta, majd nagyon elszégyellte magát. Aztán magyarázkodni kezdett, hogy azért teszi, mert nem tud egyenesen célozni...:-) és, hogy nekem ne kelljen utána takarítani. Meg, hogy ugyis minden alkalommal megmossa a farkát, hát akkor már mért ne mehetne egy helyre...
2009. nov. 23. 18:47
 87/91 anonim ***** válasza:
68%
És te ezt elfogadod? Mehet továbbra is a csapba? Én már írtam hozzászólást és olvasom a hozzászólásokat, de a véleményem még nem változott szerintem nem higénikus!
2009. nov. 23. 20:35
 88/91 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon furcsa szokas, hiszen forditva hasznalja a csapot es a wc-t a parod. A mosogatoban sem mosunk fogat es foleg a wc-ben sem.

A mosdoban fogat mosunk, a wc-be pedig pisilunk.

2009. nov. 24. 01:16
 89/91 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég undorítónak találnám, ha a párom ezt csinálná, de ha mondjuk rendszeresítve lenne a mosdókagyló mellett egy fertőtlenítős szivacs, és minden esetben a teljes mosdókagylót lesikálná, akkor el tudnám fogadni. Nem örülnék, de így elfogadható lenne.
2009. nov. 24. 08:38
 90/91 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbb beleléptem kutyaszarba,amikor levettem a cipőm akkor láttam meg és rögtön a mosdóhoz rohantam lemosni,ráadásul azzal a szivaccsal amivel máskor a port mossuk le. Most akkor a mosdó mennyivel higiénikusabb mintha belesikítottam volna?
2009. nov. 24. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!