Mi a véleményetek erről a furcsa szokásról?
Az én férjem tisztaságmániás, de ettől függetlenül simán belevizel a mosdókagylóba.
Ez van.
Mindenkinek van hibája..
Fújmár.. undorító..
Reggel .. meg általában. onnan mosakszol.. engeded a fogmosáshoz a vizet.. áá . mondmegneki . h a Wc -t feltalálták persze kedvesen :)
ádám12/F
bocsi, de gusztustalan szokás. ennyire erővel a mosogatószivaccsal ia takaríthatnám a Wc-t, hiszen az is ki van öblítve, ha lehúzzák. szerintem az emberben legyen annyi, hogy nem ott végzi a dolgát, ahol az arcát meg a fogát mossa. én nem ülök rá egy étteremben a wc-re,de ezek szerint miért ne, hisz azt is megtörlik úgy ahogy. ha a pisi pedig steril, akkor minek aggódjak, nem?
fel sem foghatom hogy ez hogy lehet elfogadható ennyi nő számára. a vizeletnek szaga van, egy tessék-lássék kiöblítés szerintetek letakarítja a mosdókagylóról? bár költséghatékony az igaz, lehet mától a mosdóba kéne pisilnem és egyből a kukába végezni a nagydolgom.
Az első oldalig olvastam a válaszokat,először én is írok,aztán olvasok.
MI LENNE,HA A FÉRJEDDEL BESZÉLNÉD EZT MEG ÉS NEM VELÜNK?Ne érts félre, nem bántásként mondom,de egy normális párkapcsolatban ez a minimum hogy mindenről tudtok beszélni. Ha zavarbajtő a téme neked és/vagy neki, akkor valami humoros formában/pilanatban hozd fel.
Egyszerűen csak kérdezd meg,hoyg miért?
Vagy esetleg mondd azt,hogy jó hogy észrevetted,mert ha gyakran előfordul akkor alaposabban fogod takarítani a mosdót, csak legalább akkor szóljon,hogy egyszeri eset vagy mindennapos.
Miert, miert? Kerdezik itt sokan. Azert csinalja, mert kinti wc-ek van, es lusta kimenni ejjel a hidegben az udavi wc-be.
Szoval ha bent lenne a wc, biztosan nem csinalna ezt.
Undorito dolog, viszont ennek ellenere rengetegen csinaljak. Domestos, domestos. Szoktasd ra arra is a dragat!:) Mas oldalon is olvastam mar errol, a ffi-ak jo poenokat irtak hozza, akarmennyire is undorito dolog.
Szoval a hideg miatt nem megy ki a kinti wc-re, ezert csinalja. Bocsanatos bun!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!