Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a furcsa szokásról?

Figyelt kérdés
Tavasszal házasodtunk össze, de csak most vettem észre egy furcsa dolgot a férjemen. Kilestem éjjel, amint a fürdőszobában a mosdóba vizelt majd a csapot megeresztve leöblítette a szerszámát is meg a mosdót is. Tavasszal és nyáron mindig az udvari wc-re járt, de mióta hidegebb lett az idő végre elkezdte használni a fürdőszobát is. Már kezdtem is neki örülni. Ssak az volt furcsa, hogy mikor éjjel bement a toalettre, sosem halottam a wc öblítés hangját. Hát tegnap kilestem. Hogy reagáljak erre?
2009. nov. 19. 18:57
 71/91 anonim ***** válasza:
68%
Az előzőnek van igaza!
2009. nov. 22. 20:45
 72/91 anonim válasza:
80%
Nálunk - tudtommal - sem rokonom, sem eddigi partnereim közül senki, sőt a mostani párom sem csinált ilyet. Szerintem gusztustalan. Persze, biztosan ahány ház, annyi szokás..., bár ez a dolog szerintem több ennél a közmondásnál. Egyébként is, szerintem a vizeletnek és egyébnek /széklet/ a WC-ben a helye. Persze, le lehet öblíteni, de akkor is - engem biztos idegesítene, ha hozzám közel álló férfinek ilyen szokása lenne.
2009. nov. 22. 20:51
 73/91 anonim ***** válasza:
47%

Háhá:D azt hittem hogy csak én vagyok igy vele,nemtudom miért énis jobban szeretek belepisilni a mosdókagylóba:D

17/ff

2009. nov. 22. 21:05
 74/91 anonim ***** válasza:
42%
Biztos majd mindenki mondja,h de gusztustalan vagyok,de én 28eves no letemre,a mai napig mindig zuhanyzàskor a kadba pisilek!! es akkor mi van?? SOT!! Mondok jobbat!! volt mar olyan,h egy kollegiumi szobaban voltunk par haverommal es mivel foglalt es undorito volt a kozos wc,a szobaban levo zuhanytalca fole guggoltam es oda pisiltem!! de nagy dolog...
2009. nov. 22. 21:09
 75/91 anonim ***** válasza:
60%

zuhanytálcába ki ne pisilt volna. Gondolom nagyon hozzá akartál szólni valamivel a kérdéshez.

a mosdóba picit más, ennyi erővel a szemetesbe is szarhatnánk nem?

2009. nov. 22. 21:11
 76/91 anonim ***** válasza:
75%
Én mindig a zuhanyozás előtt pisilek.
2009. nov. 22. 21:39
 77/91 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Szerintem ez nagyon gusztustalan szokás. Én csomót kötnék a párom farkára ha ezt csinálná:)!

2009. nov. 22. 21:53
 78/91 anonim ***** válasza:
60%
szerintem is gusztustalan. ha nincs más megoldás oké. utána gondos fertőtlenítés! amúgy ti nem szoktátok bedugni a csapot, és ruhát vagy egyebet áztatni benne? mert én igen és igy sem túl egészséges. amúgy most mondta a párom, h ő is szokta néha, na csak egyszer lássam meg!!!:@
2009. nov. 22. 22:32
 79/91 anonim ***** válasza:
51%

hija nem értem...ti nevelni akarjátok a párotokat? az azannyuk dolga volt! ha neki ugy a jó,hát ugy legyen.nem értem a hatalmas felháborodást ebben a témában. pisilsz,lemosod,mész a dolgodra,szevasz. lehet mi már tulzásba estünk,de akkor sem kéne ezen ugy felháborodni. ész megáll,ha ez a legnagyobb gondotok."szoktasd le", "meg ne lássam" mi vagy te az anyja? ha igy bántok velük a hétköznapokban is,akkor jól belenyúlt a korsóba az a pasi!!!!!!

közösenpisilőskislány & párja

2009. nov. 22. 23:07
 80/91 anonim ***** válasza:
60%

összesen ez az egy rossz szokása lenne páromnak,összetenném a két kezem...

felőlem pisil ahova akar,virágaimra ne:D (öcsémet szoktattuk le pelusrol,hogy a virágokat "locsolta" le):D

mosdo amugyis csak arra van használva,hogy abba folyik a viz,bedugva sosincs (lavorban áztatok,irta valaki)

szex előtt ugyis megmossa,csap felett...akkor már nem olymind1,hogy 3 csepp,vagy 2 deci megy le a lefolyón?

ne legyen nagyobb problémád...

2009. nov. 23. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!