Mi a véleményetek erről a furcsa szokásról?
Figyelt kérdés
Tavasszal házasodtunk össze, de csak most vettem észre egy furcsa dolgot a férjemen. Kilestem éjjel, amint a fürdőszobában a mosdóba vizelt majd a csapot megeresztve leöblítette a szerszámát is meg a mosdót is. Tavasszal és nyáron mindig az udvari wc-re járt, de mióta hidegebb lett az idő végre elkezdte használni a fürdőszobát is. Már kezdtem is neki örülni. Ssak az volt furcsa, hogy mikor éjjel bement a toalettre, sosem halottam a wc öblítés hangját. Hát tegnap kilestem. Hogy reagáljak erre?2009. nov. 19. 18:57
52/91 anonim 

válasza:

Kérdezd meg őt miért csinálja ,ha téged zavar !!!
53/91 anonim 

válasza:

Hiába mondjátok, hogy húdetermészetes mosdókagylóba pisilni, szerintem a wc arra lett kitalálva pont, hogy oda végezzüka dolgunkat. De ti tudjátok. Én hallottam olyanról aki pisivel kezeli a lánya pattanásos arcát.
54/91 anonim 

válasza:

Hát őszintén szólva meg tudom érteni, mert a férfiaknak nagyon nehéz célozni, hiszen a húgyvezeték, ami elipszis alakú, meg van csavarodva többször is a húgyhólyag és a húgycsőnyílás között, így lehetetlen egy irányba vizelni, a vizelet mindíg több irányba távozik. Viszon egyáltalán nem higiénikus, hogy a mosdóba vizel. A húgy (tudomásom szerint) baktérimukat tartalmaz, amint érintkezik az oxigénnel és ha nem távolítjátok el domestossal vagy egyéb fertőtlenítővel, akkor ott szaporodnak a mosdóban, és a melegvíz, amit ráfolyattok fogmosáskor, rcmosáskor, sem segít túl sokat. A baktériumok a meleg-párás helyeken szaporodnak.
55/91 anonim 

válasza:

Ide csak 1 szó kell: UNDORÍTÓ!!!
57/91 anonim 

válasza:

Én ezt biztosan nem tűrném el, egyszerűen gusztustalan. A gyerekeim kimennek reggel fogat mosni, kicsik még, a csapba kapaszkodnak, amibe előző este az apjuk beleűrített... Szép.
Nem hiszem el, hogy egy férfi ember nem képes megtanulni a wc-be pisilni. Mindenki írja, hogy természetes, de valamiért senki se írta azt, hogy az ő férje is ezt csinálja minden alkalommal. Lehet 1x-2x elmegy ha tényleg muszáj, de könyörgöm ne rendszeresen!
58/91 anonim 

válasza:

Mondd meg neki, hogy egy gusztustalan disznó, és ez azért elég sok bacit is terjeszt. Sőt, ha nem hagyja abba, vedd fel mobilra és mutasd meg neki utána, hogy milyen gusztustalan. A következő az lesz, hogy rászarik az asztalra?
Üljön rá a wc-re, ha nem tud célozni.
59/91 anonim 

válasza:

Nem higiénikus.... Valószínűleg egy rosszul berögzült szokás,ami esetleg összefügghet azzal, hogy tanyán nőtt fel, ott el tudom képzelni,hogy nem volt normál wc, csak angol wc, illetve a mosdó. Ahol nincs, ott télen simán el tudom képzelni a mosdóba pisilést, pl. amikor kisgyerek voltam, nálunk is apukám sokszor pisilt a fali mosdóba (de nem ott mostunk fogat), mert csak kinn volt akkor wc-nk és hát éjszaka, mínusz ezer fokban nem megy hátra. De ez érthető. Nálatok inkább berögzült rossz szokás. Beszéljetek erről és ha lehet, szoktasd arra, hogy használja a wc-t mint ahogy te is és sokan mások. Ugyan én nő vagyok, de baromságnak tartom, hogy nem tud célozni, férjem is a wc-be pisil állva, de soha nem láttam még, hogy pisis lett volna a wc körül bármi.
60/91 anonim 

válasza:

előző vagyok, nem angol wc-re gondoltam természetesen, hanem a pottyantósra... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!