Mi a véleményetek erről a furcsa szokásról?
Az én párom is a mosdóba vizel. Ő azt mondja, azért, mert így "nem fröcsög szét a vizelete". (Közben is engedi a vizet, és középre "céloz".) Szerinte ez higiénikusabb, mint wc-be pisilni.
Én utálom ezt, de nem tudok vele mit csinálni. A legfurcsább az egészben az, hogy az ex neje egy eléggé higiénia-megszállott csaj volt, mégsem tudta erről lenevelni. Én meg meg se próbálom, mert emellett is van vagy száz más rossz szokása, szóval már belefáradtam.
:D
furának fura, én is meglepődtem rajta, mikor egyik exem, míg zuhanyoztam, belepisilt a mosdókagylóba, de ennyi.
Az baromság, hogy "abban mosdasz", a vízben mosdasz, ami a csapból folyik, ritka, hogy bedugaszolná az ember, és lentről mosdana.
Ha pedig a kagylóból mosdik az ember, azt ugye általában kitisztítja előtte.
A cipődet hol pucolod, ha nem a kagylónál? Vagy ha mocskos a kezed?
Akinek meg kisgyereke van, és "abba kapaszkodik" vagy "beleejti a fogkefét", kitisztítja a kagylót, mielőtt a gyerek hozzáérne?
Higgyétek el, van azon éppen elég szenny, egy kis vizelet, ami ráadásul épphogy a lefolyóval érintkezik, nem oszt-nem szoroz. Sőt.
Nem véletlen, hogy kényszerhelyzetben fertőtleníteni szoktak vele.
És ja, engem valahogy jobban irritál a vécében való rosszul célozás.
Az még snekinek nem jutott eszébe, hogy a vécé, a kád, és a kagyló közül a kagyló hasonlít leginkább a piszoárhoz? A piszoárt kifejezetten a fickóknak találták ki. Ha még vízöblítéses is! Ihaj! :D
Amit tennék, ha tudnék (anyagilag), hogy piszoárt szereltetek a fürdőbe vagy a vécébe.
Egyébként meg, valószínűleg ritka az olyan nő, aki zuhanyozás közben ne vizelne, persze, most jönnek majd hőbörögni, hogy DEHOGYIS, de ők csak kivételek, akik hangoztatják a magukét.
A kádat is kimosod, mielőtt beleülsz ülőfürdőzni, akár tudod, hogy vizelni szoktak-e bele, akár nem.
Azt meg már csak desszertnek említem, hogy a többség hűtőjében, mosogatójában és konyhapultján több fekália-baktérium van, mint a vécéjében. Puszta statisztika.
ma 18:07:
te nagyon mellébeszélsz most, nem akarsz üzletkötő lenni?
18:07
Az is statisztika, hogy minden 5. ember kínai. Nekem négy testvérem van, és egyikünk sem kínai! Na, mit szólsz?
Szereltess fel neki egy piszoárt.
Enyém a nyertes válasz. :-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!