Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a furcsa szokásról?

Figyelt kérdés
Tavasszal házasodtunk össze, de csak most vettem észre egy furcsa dolgot a férjemen. Kilestem éjjel, amint a fürdőszobában a mosdóba vizelt majd a csapot megeresztve leöblítette a szerszámát is meg a mosdót is. Tavasszal és nyáron mindig az udvari wc-re járt, de mióta hidegebb lett az idő végre elkezdte használni a fürdőszobát is. Már kezdtem is neki örülni. Ssak az volt furcsa, hogy mikor éjjel bement a toalettre, sosem halottam a wc öblítés hangját. Hát tegnap kilestem. Hogy reagáljak erre?
2009. nov. 19. 18:57
 61/91 anonim ***** válasza:
52%

Az én párom is a mosdóba vizel. Ő azt mondja, azért, mert így "nem fröcsög szét a vizelete". (Közben is engedi a vizet, és középre "céloz".) Szerinte ez higiénikusabb, mint wc-be pisilni.

Én utálom ezt, de nem tudok vele mit csinálni. A legfurcsább az egészben az, hogy az ex neje egy eléggé higiénia-megszállott csaj volt, mégsem tudta erről lenevelni. Én meg meg se próbálom, mert emellett is van vagy száz más rossz szokása, szóval már belefáradtam.

2009. nov. 22. 14:05
 62/91 anonim ***** válasza:
68%
az az érdekes, hogy ha valaki csak egyszer fürdik naponta, nem mossa ki a nadrágjait meg pulcsijait 1 felvétel után és nem cserél 3naponta ágyuhát, az koszos, de úgy néz ki a többség szerint normális, ha a mosdókagylóba pisilünk. szerintem meg még a kutyámba is szorult annyi, hogy nem pisil a vizestáljába, pedig kimosom neki minden nap. de hát, ahány ház annyi szokás
2009. nov. 22. 16:54
 63/91 tade ***** válasza:
71%
Hat szerintem nem normalis. Gondolom kaksizni a wc-be szokott, pisilni miert nem tud?? Egyaltalan hogy eri fel a farkaval a mosdot? Nem akarlak megbantani, de itt az ideje, hogy a ferjeddel megbeszeljetek ezt, mert vendegsegben tenyleg lehetnek problemai ebbol. Az en parom ulve pisil,( 7 eve vagyunk egyut, meg egyszer sem lattam alva pislni, max. ha utkozben meg kellett allni, mert nem birta tovabb). Amugy nala minden pisi-kaki utan popsi, farok mosas van, attol fuggetlenul, hogy ejjel vagy nappal megy wcre. El nem tudnam kepzelni rola, hogy valaha a mosdoba pisiljen. Gondolj bele, vendegek jonnek hozzatok es a parod nem obliti ki rendesen a mosdot, es pisiszagu marad, azert ez kellemetlen nem? Szerintem mindenkepp beszelj vele. :)
2009. nov. 22. 17:25
 64/91 anonim ***** válasza:
68%

:D

furának fura, én is meglepődtem rajta, mikor egyik exem, míg zuhanyoztam, belepisilt a mosdókagylóba, de ennyi.

Az baromság, hogy "abban mosdasz", a vízben mosdasz, ami a csapból folyik, ritka, hogy bedugaszolná az ember, és lentről mosdana.

Ha pedig a kagylóból mosdik az ember, azt ugye általában kitisztítja előtte.

A cipődet hol pucolod, ha nem a kagylónál? Vagy ha mocskos a kezed?

Akinek meg kisgyereke van, és "abba kapaszkodik" vagy "beleejti a fogkefét", kitisztítja a kagylót, mielőtt a gyerek hozzáérne?

Higgyétek el, van azon éppen elég szenny, egy kis vizelet, ami ráadásul épphogy a lefolyóval érintkezik, nem oszt-nem szoroz. Sőt.

Nem véletlen, hogy kényszerhelyzetben fertőtleníteni szoktak vele.

És ja, engem valahogy jobban irritál a vécében való rosszul célozás.

Az még snekinek nem jutott eszébe, hogy a vécé, a kád, és a kagyló közül a kagyló hasonlít leginkább a piszoárhoz? A piszoárt kifejezetten a fickóknak találták ki. Ha még vízöblítéses is! Ihaj! :D

Amit tennék, ha tudnék (anyagilag), hogy piszoárt szereltetek a fürdőbe vagy a vécébe.

Egyébként meg, valószínűleg ritka az olyan nő, aki zuhanyozás közben ne vizelne, persze, most jönnek majd hőbörögni, hogy DEHOGYIS, de ők csak kivételek, akik hangoztatják a magukét.

A kádat is kimosod, mielőtt beleülsz ülőfürdőzni, akár tudod, hogy vizelni szoktak-e bele, akár nem.

Azt meg már csak desszertnek említem, hogy a többség hűtőjében, mosogatójában és konyhapultján több fekália-baktérium van, mint a vécéjében. Puszta statisztika.

2009. nov. 22. 18:07
 65/91 anonim ***** válasza:
75%
az én apám is a kagylóba hugyozott, amikor még együtt éltünk vele, de szerencsére már megszabadultunk tőle. Én is undoritónak találom ezt.
2009. nov. 22. 18:18
 66/91 anonim ***** válasza:
53%

18:07es!

Ámen

2009. nov. 22. 19:06
 67/91 anonim ***** válasza:
53%

ma 18:07:

te nagyon mellébeszélsz most, nem akarsz üzletkötő lenni?

2009. nov. 22. 19:12
 68/91 anonim ***** válasza:
59%
18:07 Ámen 2x.
2009. nov. 22. 19:32
 69/91 anonim ***** válasza:
71%

18:07

Az is statisztika, hogy minden 5. ember kínai. Nekem négy testvérem van, és egyikünk sem kínai! Na, mit szólsz?

2009. nov. 22. 20:09
 70/91 anonim ***** válasza:
68%

Szereltess fel neki egy piszoárt.

Enyém a nyertes válasz. :-)))))

2009. nov. 22. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!