Mi a véleményetek erről a furcsa szokásról?
Figyelt kérdés
Tavasszal házasodtunk össze, de csak most vettem észre egy furcsa dolgot a férjemen. Kilestem éjjel, amint a fürdőszobában a mosdóba vizelt majd a csapot megeresztve leöblítette a szerszámát is meg a mosdót is. Tavasszal és nyáron mindig az udvari wc-re járt, de mióta hidegebb lett az idő végre elkezdte használni a fürdőszobát is. Már kezdtem is neki örülni. Ssak az volt furcsa, hogy mikor éjjel bement a toalettre, sosem halottam a wc öblítés hangját. Hát tegnap kilestem. Hogy reagáljak erre?2009. nov. 19. 18:57
1/91 anonim válasza:
mosdóba pisilni??? pfff....már bocsi, de én nagyon kiakadnék, az biztos
2/91 anonim válasza:
"40 éven felül minden férfi a csapba pisál, de tagadja" (Fábry)
3/91 anonim válasza:
Nekem az exem rendszeresen a mosdokagyloba hugyozott...NO COMMENT!! engem kulonosebben nem zavart,mert mindig leoblitette maga utan!! kivanom,h ennel nagyobb bajod ne legyen vele!!
4/91 A kérdező kommentje:
Egy megjegyzés még: a nyáron egyszer szeretkeztünk a fürdőkádban és akkor utána ott előttem egyszer használta a wc-t mégpedig úgy, hogy letérdelve pisilt bele. Akkor jót röhögtem is rajta magamban. Mért csinálhatja? Mi zavarhatja őt?
2009. nov. 19. 19:01
5/91 anonim válasza:
Akkor is, a gondolat, hogy abban mosakszol:/
6/91 A kérdező kommentje:
Na, most képedtem el ma másodjára. Szóval más férfiaknak is vannak hasonló szokásai ?
2009. nov. 19. 19:03
7/91 A kérdező kommentje:
Egyébként a férjem tiszta ember, még sosem tapasztaltam a nemi higiéniában nála kivetni valót.
2009. nov. 19. 19:05
8/91 anonim válasza:
19.01 vok!!
eloszor en is meglepodtem amikor meglattam!! de szerintem nem kell ebbol akkora ugyet csinalni!!mondjuk az fura amit irtal,h leterdelve pisalt a wc-be...
9/91 anonim válasza:
De ő sem parfümöt vizel, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!