Mi a véleményetek erről a furcsa szokásról?
Őszintén?
Egyszer vizeltem mosdókagylóba. Az is szükség miatt volt, mert rengeteg vizet megittam, s zárva volt a WC. Eléggé kínosan éreztem magam, volt is bennem egy kis szégyenérzet is, de úgy voltam vele inkább a mosdókagyló, mint a nadrágba mindenki előtt. De ezt nem tartom normálisnak, és nem is tudom felfogni miért jó...
22/F
22_11-es válaszolónak az előző oldalon:
Ahogy én a kérdező szavaiból kivettem van bent is WC-jük.Nem a hideg miatt nem a vécékagylóba pisil. De egyébként azal egyetértek,hogy Domestos, + beszéljetek róla ha téged zavar vagy/és érdekel, és nem hiszem hogy ez akora bűn hogy ennél több szót érdemeljen.
üdv
párom nemrég képes volt üvegbe pisilni...merthogy ő lusta kimenni (csak kizavartam üveggel együtt,bár addigra megtöltötte:D)
dehát csap
felőlem...
csap mellett nincs semmi,fogmosos cucc,folyékonyszappan fentebbi polcon van,szivacs van csak,azzal meg le is tudja törölni...
még csak borotválkozás közben láttam,hogy csapba ment volna (külön van a wc,legalább nem csöpögtet össze mindent borotválkozos cuccal)
remélem ennél nagyobb bajom sosem lesz vele...
szivaccsal le tudja törölni??????de akkor hol a higienia???
szerintem gaz ha valaki a csapba pipil....en tuti szova tennem
Valami miatt az ad neki biztonságot, ha a porcelánhoz közel pisil, simán kérdezz rá, mint furcsaságra. Sok frusztráltságot lehet összeszedni gyerekkorban, vele is ilyen lehet.
Az meg csak rajtad múlik, hogy elfogadod-e ezt, lehetőleg nyitottan állj a kérdéshez :)
Na én ilyet még nem hallottam. Azt tudom, hogy néhányan, akik fürdőszobát újítanak, tetetnek bele piszoárt, ez biztos megoldja a problémát.
Sok pasi – nagyon helyesen – lemossa pisilés után a farkát, hát gondolom, azt a csapnál, de annyi talán nem számít, és én el is várom, hogy szex előtt pl. megmossa. Na de direkt a csapba pisilni, hát az engem taszít…
Kádba pisilés is undorító szerintem…
Azzal meg nem értek egyet, hogy ha szétspriccel, Neked kell takarítani. Jó tudom, hagyományos nemi szerepek, meg akármi, de a budit (és kádat) takarítsa már mindenki maga után, elég nagy tiszteletlenség, ha a hugyot–sz.rt mással takaríttatja valaki, fúj!
Nekem az jutott eszembe, hogy ha tanyán nőtt fel, akkor elképzelhető, hogy nem volt vezetékes víz, ergo vízöblítéses wc sem. Nehéz elképzelni a 21. században, de az is lehet, hogy egyszerűen nem tudja használni a wc-t, nem tanították meg neki.
És nem az számít, hogy itt kit zavar vagy ki fogadja el, hanem az, hogy téged zavar. Beszélj vele, hogy zavar téged, miért csinálja.
Abban meg szerintem nincs semmi ciki, hogy a férfi ülve pisiljen. Attól még férfi marad. Több ismerősöm is van, aki ezt csinálja, és legalább nem marad felhajtva az ülőke.
Te jó ég!
Semmi baj vele. Mi Pesten lakunk , a férjemnek 3 diplomája van és beleszokott pisilni a mosdókagylóba néha. És akkor mi van? Kimossa és kész! Nem rosszabb mint amikor valaki a pisos lámpánál turkál az orrában vagy a könyvtárban pukizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!