Tavasszal házasodtunk össze, de csak most vettem észre egy furcsa dolgot a férjemen. Kilestem éjjel, amint a fürdőszobában a mosdóba vizelt majd a csapot megeresztve leöblítette a szerszámát is meg a mosdót is. Tavasszal és nyáron mindig az udvari wc-re járt, de mióta hidegebb lett az idő végre elkezdte használni a fürdőszobát is. Már kezdtem is neki örülni. Ssak az volt furcsa, hogy mikor éjjel bement a toalettre, sosem halottam a wc öblítés hangját. Hát tegnap kilestem. Hogy reagáljak erre?
azt én is hallottam, hogy minden férfi csinálja, de szerintem csak egy rossz poén, én se csinálom, és igazából senkit nem ismerek, aki csinálná. 100ból talán 1 embert, de az tróger is, és ezért őt is csak látásból.
szerintem nagyon igénytelen szokás, ennyi erővel bele is hányhatna, meg szarhatna. :\
2009. nov. 19. 19:40
22/91 anonim válasza:
tanyám -> így érthető nem? nem lenézésből, csak megállapításként. ezért pisil a mosdóba.
mindenesetre nyilván megtanítható neki a helyes wc használat, és most mind1, hogy sokak szerint a pisi olyan iszonyatosan szuper dolog, hogy abban kéne fürdeni, ez kb ugyanolyan visszataszító mintha valaki meztelenül rohangál végig az utcán, pedig ugye a meztelenség természetes. nyilván kellemetlen lenne ha vendégségben is ezt tené. ez kultúra kérdése. Szerintem beszéld meg vele, annyira nem nagy dolog átszokni a wc-re szerintem.
2009. nov. 19. 19:42
23/91 anonim válasza:
Basszus ne komplikáld agyon.Csak azért pisilünk a csapba,mert sokkal sokkal könnyebb bele találni mint a wc kagylóba. Ha lány vagy próbálj egyszer te is csak úgy állva bele célozni ,sikerül e ?
2009. nov. 19. 19:46
24/91 anonim válasza:
utolsó: hát ha síkrészeg vagy akkor biztos nehéz betalálnod oda jah;)
2009. nov. 19. 19:47
25/91 anonim válasza:
mellesleg én nem pisilek a csapba. 24/F
2009. nov. 19. 19:47
26/91 A kérdező kommentje:
És ha tényleg az zavarja, hogy szétcsapkod a vizelete, akkor úgy szoktassam át a wc használatra, hogy próbáljam meg rábírni, hogy ülve pisiljen?
2009. nov. 19. 19:49
27/91 anonim válasza:
Erröl eszembe jutott hogy tavaly mentem az egyik orvos ( asszisztens vagyok ) szobájába , kopogtam iratokat vittem, kopogás után benyitottam zárva volt, majd kinyitotta, gátlástalanul mondta h azért zárta be mert vizelnie kellett és a csapba végezte el ( szobájába nem volt wc ) hát én ezen meglepödtem azota is néha eszembe jut, de nem itélem el mert ö dolga ö szobája, bár a párom mindig wc be szokta , onnan tudom mert nem zárja be az ajtot sokszor bemegyek ( a WC a fürdöszobába van sajnos ). Mondjuk szerintem ez legyen a legnagyobb nézeteltérésetek, kivánok hosszu boldogságot nektek, ezek után is .
2009. nov. 19. 19:50
28/91 anonim válasza:
Pasitól azt elvárni,hogy ülve pisiljen ? Akkor inkább a csap.
2009. nov. 19. 19:56
29/91 anonim válasza:
Szerintem nem gáz dolog...
Én meg ülve szoktam, ha itthon/rokonoknál/barátnőnél/tiszta wc-s helyen vagyok, mert így nem spriccel szét annyira, meg nem csobog, és kényelmesebb is, ha fáradt vagyok. Vonaton, koszos wc-s helyen nem ülök rá sosem. + néha zuhanyzáskor a kádba szoktam pisilni, ugyanúgy megy a lefolyóba, mintha a wcbe pisilnék, és a zuhannyal meg a tusfördővel úgyis lemosódik.
2009. nov. 19. 20:05
30/91 anonim válasza:
Az én férjem ülve is szokott pisilni, de ha csapba pisilne én kiakadnék mivel gyerekek is vannak frászt kapnék tőle mivel a kisebbik még csak most tanul fogat mosni és néha beledobja a fogkefét a kagylóba. Nem tudom de ez nem higénikus szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!