Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a furcsa szokásról?

Figyelt kérdés
Tavasszal házasodtunk össze, de csak most vettem észre egy furcsa dolgot a férjemen. Kilestem éjjel, amint a fürdőszobában a mosdóba vizelt majd a csapot megeresztve leöblítette a szerszámát is meg a mosdót is. Tavasszal és nyáron mindig az udvari wc-re járt, de mióta hidegebb lett az idő végre elkezdte használni a fürdőszobát is. Már kezdtem is neki örülni. Ssak az volt furcsa, hogy mikor éjjel bement a toalettre, sosem halottam a wc öblítés hangját. Hát tegnap kilestem. Hogy reagáljak erre?
2009. nov. 19. 18:57
 21/91 anonim ***** válasza:
88%

azt én is hallottam, hogy minden férfi csinálja, de szerintem csak egy rossz poén, én se csinálom, és igazából senkit nem ismerek, aki csinálná. 100ból talán 1 embert, de az tróger is, és ezért őt is csak látásból.

szerintem nagyon igénytelen szokás, ennyi erővel bele is hányhatna, meg szarhatna. :\

2009. nov. 19. 19:40
 22/91 anonim ***** válasza:
77%

tanyám -> így érthető nem? nem lenézésből, csak megállapításként. ezért pisil a mosdóba.

mindenesetre nyilván megtanítható neki a helyes wc használat, és most mind1, hogy sokak szerint a pisi olyan iszonyatosan szuper dolog, hogy abban kéne fürdeni, ez kb ugyanolyan visszataszító mintha valaki meztelenül rohangál végig az utcán, pedig ugye a meztelenség természetes. nyilván kellemetlen lenne ha vendégségben is ezt tené. ez kultúra kérdése. Szerintem beszéld meg vele, annyira nem nagy dolog átszokni a wc-re szerintem.

2009. nov. 19. 19:42
 23/91 anonim ***** válasza:
53%
Basszus ne komplikáld agyon.Csak azért pisilünk a csapba,mert sokkal sokkal könnyebb bele találni mint a wc kagylóba. Ha lány vagy próbálj egyszer te is csak úgy állva bele célozni ,sikerül e ?
2009. nov. 19. 19:46
 24/91 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: hát ha síkrészeg vagy akkor biztos nehéz betalálnod oda jah;)
2009. nov. 19. 19:47
 25/91 anonim ***** válasza:
88%
mellesleg én nem pisilek a csapba. 24/F
2009. nov. 19. 19:47
 26/91 A kérdező kommentje:
És ha tényleg az zavarja, hogy szétcsapkod a vizelete, akkor úgy szoktassam át a wc használatra, hogy próbáljam meg rábírni, hogy ülve pisiljen?
2009. nov. 19. 19:49
 27/91 anonim ***** válasza:
100%
Erröl eszembe jutott hogy tavaly mentem az egyik orvos ( asszisztens vagyok ) szobájába , kopogtam iratokat vittem, kopogás után benyitottam zárva volt, majd kinyitotta, gátlástalanul mondta h azért zárta be mert vizelnie kellett és a csapba végezte el ( szobájába nem volt wc ) hát én ezen meglepödtem azota is néha eszembe jut, de nem itélem el mert ö dolga ö szobája, bár a párom mindig wc be szokta , onnan tudom mert nem zárja be az ajtot sokszor bemegyek ( a WC a fürdöszobába van sajnos ). Mondjuk szerintem ez legyen a legnagyobb nézeteltérésetek, kivánok hosszu boldogságot nektek, ezek után is .
2009. nov. 19. 19:50
 28/91 anonim ***** válasza:
61%
Pasitól azt elvárni,hogy ülve pisiljen ? Akkor inkább a csap.
2009. nov. 19. 19:56
 29/91 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem gáz dolog...

Én meg ülve szoktam, ha itthon/rokonoknál/barátnőnél/tiszta wc-s helyen vagyok, mert így nem spriccel szét annyira, meg nem csobog, és kényelmesebb is, ha fáradt vagyok. Vonaton, koszos wc-s helyen nem ülök rá sosem. + néha zuhanyzáskor a kádba szoktam pisilni, ugyanúgy megy a lefolyóba, mintha a wcbe pisilnék, és a zuhannyal meg a tusfördővel úgyis lemosódik.

2009. nov. 19. 20:05
 30/91 anonim ***** válasza:
91%
Az én férjem ülve is szokott pisilni, de ha csapba pisilne én kiakadnék mivel gyerekek is vannak frászt kapnék tőle mivel a kisebbik még csak most tanul fogat mosni és néha beledobja a fogkefét a kagylóba. Nem tudom de ez nem higénikus szerintem.
2009. nov. 19. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!