Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz velem? FONTOS.

Mi lesz velem? FONTOS.

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött az egész hogy mikor mikor megszülettem édesanyám nem mondta meg ki az édesapám .. szóval teltek múltak az évek .. eljött 2000.06.xx -és betöltöttem a 3. életévemet.. és mivel nem mondta meg ki az apám ezért kaptam egy "képzeletbeli" bunkót*1 az okmányaimban.. most a nagyszüleimnél lakom .. itt lakik anyum is..

és nem hajlandó elmondani ki az apám.. de ő meg nem rendes.. kezeltetni kéne mert beteg.. és nem bír magával volt amikor majdnem kinyírta a papámat. durván 6 éves lehettem akkor. Szerencsére a mamám,papám jól állnak anyagilag így tudnak nekem biztosítani mindent. egyébként nincsenek nagy elvárásaim..

és ha ők meghalnak nekem csak anya testvére van aki normális mert vele egyedül nem lehet együtt élni ..:(

Nem lehetne valamit tenni..

*** Azértírtam h ""képzeletbeli" bunkót*1 az okmányaimban.." mert ha érdekelném már megkeresett volna..

SEGÍTSÉG..:(

2009. nov. 17. 19:19
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

12 évesen nincs jogom ?! Ugyanmár.. menjen a pcsába az is aki kitalálta.. igen sajnos egy kitalált nevű állatot kaptam az okmányaimba.. Felkeressem ?! Hogy.. ?!..

Nem hagyom lógni a témát.. majd feljelentem .. és majd valahogy... tényleg ha egy rokonom feljelentené ezért?? vagy a bíróság kirögöhne..?

2009. nov. 29. 12:09
 22/22 anonim ***** válasza:
Hát elég nehéz helyzetben vagy, de nem igazán értem, hogy miben szeretnél tanácsot vagy segítséget. Kicsit zavaros ez az egész. És miért kéne rögtön eltemetni a nagyszüleidet? Már 12 éves vagy, még hat év és jogilag is felnőtt leszel és a saját lábadra állhatsz. Addig csak élni fog valamelyik nagyszülőd, aki gondodat viseli. Tényleg szívesen meghallgatjuk a problémádat, de miben tudunk segíteni?
2009. nov. 29. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!