Mi lesz az életemmel, ha ő nem lehet velem?
Fogalmam sincs.
De minden együttérzésem a Tiéd. Nagyon sajnálom, ami történik. Bízom benne, hogy rendbe jönnek a dolgok.
Remélem, hogy van ennek módja és van, aki tud segíteni.
Majd írj ide, mert jó lenne tudni, így ismeretlenül is, hogy mi lesz veletek.
Én szorítok.
Menj el a rendôrségre, jelentsd fel, mert fenyeget, és testi sértésért is. Látott orvos miután megvert a párod? Mert ha van rá bizonyíték, akkor a rendôrség talán többet tehet.
Ha nem, akkor bérelj fel egy magánnyomozót, hogy keressen bizonyítékot arra, hogy a párod nem jó apának. Tudom, hogy ez pénz, nem tudom hogy állsz anyagilag, csak egy ötlet volt.
Mivel özvegy vagyok, a gyámhivatallal van dolgom.
Az egész storyt nehéz elhinni, szoptató anyát elzárnak a gyerektől, áh, és pont a gyámhivatal nem lép fel, amikor mindenbe beletúrnak, abba is amihez semmi közük.
Bocs, de ez az egész inkább a weblap karbantartó agyszüleménye lehet, hogy peregjenek a válaszok, a hirdetések miatt.
Nem egy nemzetisegihez mentel hozza???? ok laknak 11-en egy kicsi helyen???
Az elso nagy hibat ott kovetted el, h osszealltal egy nemzetisegivel. A masodik nagyot h hozza koltoztel. A harmadik es egyben a legnagyobb hibat ott kovetted el h egy ilyen alaknak gyereket szultel. Ha tobbszor bantalmazott akkor kellett volna lelecelned.
Ha igaz a story eleg nehez lesz, mert ha lefizetik az illetekes emberket akkor eselyed nem lesz, ha csak egy lathatas alkalmaval mikor elviszed a gyereket tobbet nem mesz vissza es nema dod vissza a gyereket hanem lelepsz kulfoldre.
Nekem egy jo baratnom ezt csinalta. Habar neki iteltek a gyereket az ex ferje ott tett neki keresztbe ahol csak lehetett. Az uj parjaval leleptek kulfoldre ugy h senkinek sem mondtak meg h hova mennek, egyedul a baratnom mamaja tudott rola, meg en. Nehez volt egy uj eletet felepiteniuk, de sikerult. Nehany visa koteles orszagba kerehtnel menekult ugyi statuszt oda ugy sem engednek az exedet be foleg ha nemzetisegi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!