Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz velem? FONTOS.

Mi lesz velem? FONTOS.

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött az egész hogy mikor mikor megszülettem édesanyám nem mondta meg ki az édesapám .. szóval teltek múltak az évek .. eljött 2000.06.xx -és betöltöttem a 3. életévemet.. és mivel nem mondta meg ki az apám ezért kaptam egy "képzeletbeli" bunkót*1 az okmányaimban.. most a nagyszüleimnél lakom .. itt lakik anyum is..

és nem hajlandó elmondani ki az apám.. de ő meg nem rendes.. kezeltetni kéne mert beteg.. és nem bír magával volt amikor majdnem kinyírta a papámat. durván 6 éves lehettem akkor. Szerencsére a mamám,papám jól állnak anyagilag így tudnak nekem biztosítani mindent. egyébként nincsenek nagy elvárásaim..

és ha ők meghalnak nekem csak anya testvére van aki normális mert vele egyedül nem lehet együtt élni ..:(

Nem lehetne valamit tenni..

*** Azértírtam h ""képzeletbeli" bunkót*1 az okmányaimban.." mert ha érdekelném már megkeresett volna..

SEGÍTSÉG..:(

2009. nov. 17. 19:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Akkor végül is tudod ki az apukád?

Mert lehet hogy ö azt sem tudja hogy van gyereke. Nem biztos hogy apuka a hibás. Lehet anyukád megfenyegette, vagy olyat mondott neki, hogy ha tudja is hogy létezel nem is mer közelíteni, de lehet azt sem tudja hogy a világon vagy.

2009. nov. 17. 19:29
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom:( ..de ennek nem jó vége lesz.. :(
2009. nov. 17. 19:31
 3/22 anonim válasza:

Tényleg lehetséges, hogy az apukád azt sem tudja hogy létezel, de lehet az is, hogy anyukád szerint rossz ember és mivel félt nem akarja, hogy megismerd és csalódj.

nemtudom segítettem e. remélem igen:)

2009. nov. 17. 21:42
 4/22 anonim ***** válasza:
58%
Hát, ez az... Nem tudhatod, hogy az apukád milyen lenne apának. Becsüld meg a nagyszüleidet, és anyukád testvérét is. Lehetnek jó barátaid is. Vajon hívő vagy-e, vagy nem? Azért kérdem, mert a hívőknek sokat segít az a hit, hogy Isten, meg az őrangyal vigyáz rájuk. Meg aztán, különösen a kisegyházak, nagyon törődnek személy szerint minden taggal. (pl: ádventista, Újszövetség, baptista gyülekezetek)
2009. nov. 17. 22:18
 5/22 A kérdező kommentje:

Hát igazából járok hittanra de nem vagyok olyan "HATALMAS" hívő..

De igazából a mamának van sejtése,nekem is.. sajnos.

Egyébként anno presszóban dolgozott.. na de engem az egész hidegen hagy... Csak nem tudom milesz velem .. mert rá biztos hogy NEM számíthatok...

Egyébként tegnap találkoztam anya testvérével és kérdezte h megharagudnák e rá ha esetleg bekéne anyának feküdni .. mondtam h nem de azt mondta ő már nem mer vele beszélni..

Multkor is anya tesójának az ajtójába kutya szrt tett az ajtó mellé és a kutya oda nem szrik mert ott a tálja.. és kutya a kajája mellé nem szarik eztény..

Szóval nem tudom milesz.. Egyébként nem hiszem hogy féltene csak..hát..Volt olyan h elvitte a pénzt mikor lejárt a betét 1990-ben azthiszem 600.000-ft vitt el és BP-i Danubius hotekben.. na de mind1 .. ez mind nem lényeg de .. áá .. Nem tudom milesz velem mert ÉN OTTHONBA NEM MEGYEK.. SEMMIKÉPPEN..

2009. nov. 18. 15:03
 6/22 anonim ***** válasza:
61%
Ha valamilyen egyházhoz csatlakozol, természetesen nem kell otthonba menned, csak eljársz közéjük, és ott jóindulatú embereket, barátokat, segítőtársakat találsz. És maga a hit, az a tudat, hogy van egy égi világ, és olyan mintha fölötted lennének, és segítenének, Isten, angyalok, én pl. így élek, szeretem ezt az érzést, és sokakat ismerek akik nagyon-nagyon mély gödrökből jöttek ki ezzel.
2009. nov. 19. 07:27
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. De tényleg nagyon félek mert .. ha ők meghalnak anyu magát képtelen ellátni !! nem még engem is... mondjuk akkor még ottvan anya testvére ..de mindig meg rajta nem akarnák lógni...
2009. nov. 19. 17:08
 8/22 anonim ***** válasza:
61%
Jobb lenne, ha nem félnél. A félelem rossz tanácsadó. Csak tedd azt, ami a dolgod jelenleg,és majd az Élet meghozza a megoldást. Hát... ha hívő lennél, könnyebb dolgod lenne, viszont ez nem csak úgy, hogy elhatározom, és az leszek. Viszont pánikolni nem érdemes. Honnan tudhatnád előre, ki mikor hal meg, és mi hogyan történik? Van egy nagy mondás: "a dolgok mindig másképp vannak".
2009. nov. 20. 17:32
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod 2000-ben töltötted be a 3. életévedet, akkor most 12 éves vagy ugye ? Tehát van még 6 év ahhoz, hogy nagykorú legyél, addig pedig remélhetőleg (sőt biztosan tovább is) a nagyszüleid még élni fognak és gondoskodnak rólad. Ha ez nem így lenne, akkor még mindig ott az anyukád testvére, aki lehetne akár a gyámod is. Azt jelenti, hogy nem "lógsz" rajta, ahogy írod, hanem gyámügyi határozat alapján gondoskodik rólad.

Ui: nekem is van egy gyámlányom - (meghaltak a szülei, a rokonságából senki nem akarta Őt elvállalni), - a saját két gyerekem mellett, nagyon jól el vagyunk.

NE LÁSD OLYAN ROSSZNAK A HELYZETETDET !!

2009. nov. 22. 21:21
 10/22 A kérdező kommentje:
Tegnap kaptunk az önkormányzattól idézéseket mindenki csak én nem meg anyatestvére.. Bekell menniük.. megtaláltam a papírt [nem szóltak..] csak oda volt dobva inkbb szerintem nem akarták megmondani majd elolvasom mert amit találok mindent elolvasok... anyunak csak egy kicsit bekéne feküdnie... .de mind1.. olyan mint egy állat mindenkit szid .
2009. nov. 28. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!