Mi lesz velem? FONTOS.
Úgy kezdődött az egész hogy mikor mikor megszülettem édesanyám nem mondta meg ki az édesapám .. szóval teltek múltak az évek .. eljött 2000.06.xx -és betöltöttem a 3. életévemet.. és mivel nem mondta meg ki az apám ezért kaptam egy "képzeletbeli" bunkót*1 az okmányaimban.. most a nagyszüleimnél lakom .. itt lakik anyum is..
és nem hajlandó elmondani ki az apám.. de ő meg nem rendes.. kezeltetni kéne mert beteg.. és nem bír magával volt amikor majdnem kinyírta a papámat. durván 6 éves lehettem akkor. Szerencsére a mamám,papám jól állnak anyagilag így tudnak nekem biztosítani mindent. egyébként nincsenek nagy elvárásaim..
és ha ők meghalnak nekem csak anya testvére van aki normális mert vele egyedül nem lehet együtt élni ..:(
Nem lehetne valamit tenni..
*** Azértírtam h ""képzeletbeli" bunkót*1 az okmányaimban.." mert ha érdekelném már megkeresett volna..
SEGÍTSÉG..:(
Akkor végül is tudod ki az apukád?
Mert lehet hogy ö azt sem tudja hogy van gyereke. Nem biztos hogy apuka a hibás. Lehet anyukád megfenyegette, vagy olyat mondott neki, hogy ha tudja is hogy létezel nem is mer közelíteni, de lehet azt sem tudja hogy a világon vagy.
Tényleg lehetséges, hogy az apukád azt sem tudja hogy létezel, de lehet az is, hogy anyukád szerint rossz ember és mivel félt nem akarja, hogy megismerd és csalódj.
nemtudom segítettem e. remélem igen:)
Hát igazából járok hittanra de nem vagyok olyan "HATALMAS" hívő..
De igazából a mamának van sejtése,nekem is.. sajnos.
Egyébként anno presszóban dolgozott.. na de engem az egész hidegen hagy... Csak nem tudom milesz velem .. mert rá biztos hogy NEM számíthatok...
Egyébként tegnap találkoztam anya testvérével és kérdezte h megharagudnák e rá ha esetleg bekéne anyának feküdni .. mondtam h nem de azt mondta ő már nem mer vele beszélni..
Multkor is anya tesójának az ajtójába kutya szrt tett az ajtó mellé és a kutya oda nem szrik mert ott a tálja.. és kutya a kajája mellé nem szarik eztény..
Szóval nem tudom milesz.. Egyébként nem hiszem hogy féltene csak..hát..Volt olyan h elvitte a pénzt mikor lejárt a betét 1990-ben azthiszem 600.000-ft vitt el és BP-i Danubius hotekben.. na de mind1 .. ez mind nem lényeg de .. áá .. Nem tudom milesz velem mert ÉN OTTHONBA NEM MEGYEK.. SEMMIKÉPPEN..
Azt írod 2000-ben töltötted be a 3. életévedet, akkor most 12 éves vagy ugye ? Tehát van még 6 év ahhoz, hogy nagykorú legyél, addig pedig remélhetőleg (sőt biztosan tovább is) a nagyszüleid még élni fognak és gondoskodnak rólad. Ha ez nem így lenne, akkor még mindig ott az anyukád testvére, aki lehetne akár a gyámod is. Azt jelenti, hogy nem "lógsz" rajta, ahogy írod, hanem gyámügyi határozat alapján gondoskodik rólad.
Ui: nekem is van egy gyámlányom - (meghaltak a szülei, a rokonságából senki nem akarta Őt elvállalni), - a saját két gyerekem mellett, nagyon jól el vagyunk.
NE LÁSD OLYAN ROSSZNAK A HELYZETETDET !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!