Haragszok a szüleimre mert megcsináltak. Mi lesz így velem?
az ok : Magasság. nem tudom elfogadni, hogy ilyen alacsony lettem miattuk : 166 cm !!!
Miért nem elégedtek meg a nővéremmel, miért kellettem még én is ? és aztán most csodálkoznak , hogy ilyen gátlásos vagyok a magasságom miatt, és van 1 másik nagy probléma is, ami miatt az apámat utálom, de ezt nem szeretném leírni. csak annyi hogy örököltem tőle...ezt is !!!
aztán az apámnak volt pofája azt mondani a nővéremnek, hogy ha lehet ne alacsony emberhez menjél hozzá mert akkor alacsony lesz a gyereketek... ha ezt ennyire tudta akkor mi a francnak csinált meg ?
24 éves vagyok és persze nem volt 1 barátnőm se...ez miatt.
24 éves létedre ezért haragudni a szüleidre...
Különben annyi idős vagyok, mint te, csak lány. És nálad is alacsonyabb vagyok, kb. két centivel. Sőt, nem fogod elhinni, de volt már nálam alacsonyabb barátom is, mert marhára nem izgatott, hogy pár centivel kisebb nálam.
Nem azért nem volt még barátnőd, mert alacsony vagy, hanem mert sugárzik rólad a gátlásosság.
Próbálj kikelni magadból, levetkőzni ezt. Meg lehet csinálni, de dolgozz rajta.
Én gyerekeim még kicsik, de nem lesznek magasak , mert én sem férjem sem az. Máris mondom nekik, hogy mik is az emberi értékek, hogy eszükbe ne jusson leakadni ott, hogy alacsonyak, és senkinek nem kellenek, semmit nem érnek stb.
Ez a legkevesebb gond hidd el hogy alacsony vagy, de ha emiatt furán viselkedsz, az már látványosabb mindenki szemében. Ők nem tudják miért viselkedsz úgy. Ugyan mennyi alacsony srác van, akik igenis talpraesettek, meg van amit csak akarnak, mert úgy irányítják az életüket.
Szedd össze magad, és ne a szüleidre haragudj, azzal nem haladsz előre, csak ha magaddal foglalkozol. Nyílj meg, ismerkedj, barátkozz stb.
Azért mondhatta apukád tesódnak ezt, mert látja, neked ez mekkora gondot okoz. Neki lehet nem okozott gondot fiatal korában. Ez nem a szülő hibája, hogy hogy fogod fel.
Szedd össze magad, lazulj le ne görcsölj és ismerkedj. A lányok többsége nem a magasság értékét nézi egy srácnak.
Úr isten!Nehogy már ezek miatt haragudj a szüleidre!Az én szüleim mindketten alacsonyak,én is csak 158cm magas vagyok,de ez engem nem akadályoz meg semmiben.Inkább legyél hálás a szüleidnek,hogy tisztességgel felneveltek,nem üttek-vertek,éheztettek és ne büntesd őket,olyan dolog miatt,amiről ők sem tehetnek!Most ha a szüleid esetleg alacsonyak,akkor soha nem lett volna szabad gyermeketnemzeniük,nehogy a gyerek is alacsony legyen???Ez hülyeség!Nem értem azt sem,amit apukád mondott a nővérednek,hogy nehogy alacsony férfihoz menjen hozzá!Mert mi van akkor ha a nővérednek is alacson gyereke lesz???Semmi.
A magasság nem mérvadó dolog az életben,kivéve ha olyan szakmát választasz pl modell akarsz lenni,de gondolom nem akarsz.Ezért inkább ahelyett,hogy a szüleidet hibáztatod a szerencsétlenséged miatt,tégy valamit azért,hogy jobb legyen az életed!Hidd el,hogy 166cm magasan is találhatsz magadnak barátnőt,ha kicsit változtatsz a hozzáállásodon!Nagyon sok csinos lány van,aki nálad legalább 8-10cm-rel alacsonyabb és egy ilyen lány mellett már nem is tűnnél alacsonynak!
Ez nem konkrétan a szüleid hibája... Persze hibáztathatod,akár őket is -az sokkal könnyebb,mint szembe nézni a ténnyel. 166 cm? Ugyan már,az nem olyan alacsony (van olyan fiú ismerősöm,aki 160 cm és volt már barátnője-két évvel fiatalabb,mint te).
Igen,ez a genetika. Van,amin nem tudsz változtatni... De van,amin igen! A személyiséged apró százaléka függ csak a szüleidtől... az is inkább a nevelés miatt,nem genetikailag.
Hogyha "jó fej" vagy,okos és stb. szóval ha megragadó a személyiséged és nem egy bunkó,tajparaszt vagy akkor biztos lesz barátnőd! Fel a fejjel és ne sajnáld magad.
x éves *lány*.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!