Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragszok a szüleimre mert...

Haragszok a szüleimre mert megcsináltak. Mi lesz így velem?

Figyelt kérdés

az ok : Magasság. nem tudom elfogadni, hogy ilyen alacsony lettem miattuk : 166 cm !!!

Miért nem elégedtek meg a nővéremmel, miért kellettem még én is ? és aztán most csodálkoznak , hogy ilyen gátlásos vagyok a magasságom miatt, és van 1 másik nagy probléma is, ami miatt az apámat utálom, de ezt nem szeretném leírni. csak annyi hogy örököltem tőle...ezt is !!!

aztán az apámnak volt pofája azt mondani a nővéremnek, hogy ha lehet ne alacsony emberhez menjél hozzá mert akkor alacsony lesz a gyereketek... ha ezt ennyire tudta akkor mi a francnak csinált meg ?

24 éves vagyok és persze nem volt 1 barátnőm se...ez miatt.

2011. nov. 2. 14:49
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Nekem az elso szerelmem vagy 5 cm-re alacsonyabb volt nálam. Kb olyan mint te. Mégis nagyon szerettem! Végulis o hagyott ott és nem a magasság miatt!
2012. márc. 30. 11:51
 22/48 anonim ***** válasza:

Én meglepődtem, mikor leírtad a korod. Ne haragudj, de azt gondoltam, hogy egy 13 éves tinilány sorait olvasom :)

Nézd, 166 centiddel nem vagy alacsony. Nekem van egy barátnőm, aki 156 centi, és semmi baja nincs vele.

Vannak kimondottan olyan fiúk, akiknek az alacsonyabb lányok jönnek be.

Én 177 centi vagyok, és mikor 13-14 éves voltam, engem is zavart a magasságom. A te eseted jobb egy kicsit, mert ha alacsonyabb fiúval jössz össze az sem gáz.. :) Míg ha nekem a vállamig ér a pasi, az azért kicsit kellemetlen lenne számomra.

Én hozzászoktam, hogy magas vagyok, és ha hiszed, ha nem, megszerettem.. Neked is ezt kéne tenned. Nem az kéne, hogy a legnagyobb gondod legyen 24 évesen, hogy 166 centi vagy.. és ezért utálni a szüleid. Inkább hálásnak lenni neki, h a világra hoztak, és felneveltek.

23/L

2012. márc. 30. 11:53
 23/48 anonim ***** válasza:
Ja bocs, most olvasom, hogy fiú vagy.. A mondanivalóm ettől még nem változik semmit!
2012. márc. 30. 11:54
 24/48 anonim ***** válasza:
Hát a férjem 168 centi magas. Sosem volt problémája a magassága miatt a kapcsolataival. Engem sem az érdekelt, hogy nem 190 centi, pedig a magas fiúk voltak a zsánereim (imádom a kézilabdát). Ebből mit szűrsz le, ha okos vagy?
2012. márc. 30. 13:11
 25/48 A kérdező kommentje:

19. válaszoló :

Egyáltalán nem félek megtenni. Szerintem ez lesz a megoldás,

csak előbb el kell intéznem néhány dolgot és az sajnos 1-2 év. Amúgy nem hiszem ,hogy ebbe beletudok nyugodni hogy ekkora lettem. Most leszek majd 25 éves...

Több kérdést feltettem ide a gyakorira különböző formában, de a lényeg ez volt az alacsony magasságom.

Általában a válaszok mondanivalója megegyezett.

2012. júl. 7. 11:03
 26/48 A kérdező kommentje:

Többen Pszichológushoz küldenek ezekben a válaszokban

sőt a szüleim is.

Többször láttam akkora Fiút mint én lánnyal, és utána mindig elgondolkozok, hogy őt miért nem zavarja a magassága ?... mert én, ha lenne Barátnőm és az utcán mennénk valószínű, hogy zavarna , hogy mindenki megbámul minket, és rajtam ez nagyon látszódna , hogy zavar.

2012. júl. 7. 11:08
 27/48 A kérdező kommentje:

még 1 történetet elmesélek, mi volt pár hónapja.

Nagyon tetszik egy Nő, de sajnos ha magassarkúba van magasabb nálam. Amúgy akkora mint én. DE ez miatt nem

tudok oda menni hozzá, mert zavar, hogy úgy magasabb.

Ott volt és egyszerűen lelkileg teljesen ott abban a pillanatban tönkrementem. Az jutott elsőnek az eszembe, hogy miért születtem meg, ezért ??? Azonnal depresszióba estem, és legszívesebben megöltem volna magam, és arra gondoltam , hogy a szüleim miatt lettem ilyen, ezért kell szenvednem. Utálom őket ez miatt, de főleg Apámat. Ő vele

nem is beszélek már jó néhány éve.

Ha a Nő így el is fogadna, valószínű én nem mennék bele ebbe, mert én magamat nem tudnám így elfogadni. Kinevessenek az utcán minket stb.. Ő se egy alacsonyra

vágyik ( gondolom én )hanem legalább normális magasságúra ami ugye férfiaknál 176 cm. Ami nálam ez fél fej.

2012. júl. 7. 11:20
 28/48 anonim ***** válasza:
Kisebbrendűségi érzés, önértékelési zavar.Pszichológus, pszichológus, és még egyszer pszichológus.De ha orvost nem akarsz, akkor kösd fel magad nyugodtan.NEM a szüleid tehetnek róla!
2012. júl. 8. 07:18
 29/48 ava87 ***** válasza:

Próbáld már megérteni, hogy nagyon sok nőt nem érdekel, hogy milyen magas vagy. És az utcán szerintem leginkább te vagy az, aki másokat megbámul, nekem marhára nem tűnne fel például, hogy egy olyan pár megy el mellettem, ahol a pasi az alacsonyabb.

De neked szerintem is szaksegítségre van szükséged, mert nálad már nem csak arról van szó, hogy van valami bajod magaddal, mert hát kinek nincs? Szakember tényleg segíthetne abban, hogy el tudd fogadni saját magadat olyannak, amilyen vagy (és tudom, hogy ezt nem fogod elhinni, de ez még csak nem is egy olyan dolog, ami nagyon feltűnő lenne, mert nem vagy extrémen alacsony).

2012. júl. 9. 17:37
 30/48 anonim ***** válasza:

Hányszor emeled még ki a kérdést?

Továbbra sem tudok mit mondani, ha ennyire utálod magad, és a szüleidet, és mindent, akkor akaszd fel magad. Mindenkinek vannak problémái, mégsem erről szól az egész életünk, és nem sajnáltatjuk magunkat.

Egyébként én 188 cm vagyok, és nő. És akkor most vágjam le a lábam, hogy olyan legyek mint az átlag? Méterekkel feletted járok, és lenézlek, de nem a magasságom miatt...

2012. aug. 11. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!