Haragszok a szüleimre mert megcsináltak. Mi lesz így velem?
az ok : Magasság. nem tudom elfogadni, hogy ilyen alacsony lettem miattuk : 166 cm !!!
Miért nem elégedtek meg a nővéremmel, miért kellettem még én is ? és aztán most csodálkoznak , hogy ilyen gátlásos vagyok a magasságom miatt, és van 1 másik nagy probléma is, ami miatt az apámat utálom, de ezt nem szeretném leírni. csak annyi hogy örököltem tőle...ezt is !!!
aztán az apámnak volt pofája azt mondani a nővéremnek, hogy ha lehet ne alacsony emberhez menjél hozzá mert akkor alacsony lesz a gyereketek... ha ezt ennyire tudta akkor mi a francnak csinált meg ?
24 éves vagyok és persze nem volt 1 barátnőm se...ez miatt.
:) hihi, ennek kamu szaga van ..de ha megse akkor teljesen levagyok dobbenve!
156cm vagyok es 24 eves (igaz, hogy lany de akkor is alacsonynak szamitok).. abszolut semmi problemam a magassagommal.. kinek nem tetszik ne nezzen:)) (ja es olyan fiuk udvaroltak mar akikrol masok csak almodoznak, es en is ismerek egy 165cm-es sracot akit imadok de Ot nem erdeklem, szoval nem ezen fog mulni)
Feltetlenul muszaj valahogy maskep hozza allnod a dologhoz de nagy a gyanum, hogy neked ez egyul nem fog menni, hidd el nem szegyen ilyenkor pszihologus segitseget kerni, legalabb egy probat tegyel KERLEK! Ez kesz onsanyargatas!
Basszus magasabb vagyok a páromnál magassarkúba, és nem is kicsit. Egy magasak vagyunk és a cipőim kb 10-12 centis sarokkal rendelkeznek. Ezentúl nem lépek ki vele az utcára mert milyen ciki hogy a pasim alacsonyabb nálam...
Abszurd ez az életfelfogás........
Te elolvasod egyáltalán a válaszokat? Felfogod, amit mások írnak, és hiába?
Tisztában vagy vele, hogy nagyon hülyén látod ezt az egészet és kezdesz megkattanni? Ha igen, az már egy lépés a javulás felé..
Nem érzed az abszurditását annak, hogy valaki a szüleire haragszik egy tulajdonsága miatt? Alacsonyak, magasak, nagyorrúak, nagyfülűek stb. ne vállaljanak gyereket, mert szegény biztos nagyfülű lesz? Nem érzed, hogy ez mekkora beteg f@sszág? (A jelek szerint nem, de ezt nem bírom elhinni.)
Szerinted ha egy férfi és egy nő lefekszik egymással gyerekcsinálás céljából, előtte kitalálják, hogy a gyerek majd milyen legyen, és akkor olyan lesz?
De tegyük fel, alacsonyak, és sejthető volt, hogy az leszel.. de nem ismétlem el a kettővel ezelőtti bekezdésem.
Elég durva, hogy emiatt nem beszélsz apáddal, nem csodálom, hogy dokihoz akarnak küldeni – ezt most nem bántásból írom, szerintem is megérne egy próbát, nincs abban semmi rossz.
most megint mélypontra kerültem, talán olyan mélyre ahol még nem voltam...Első pillanattól kezdve tetszett egy lány akivel 2 hónapja ismerkedtem meg. Tanár így osztott be minket, úgyhogy minden héten kettesben voltam a lánnyal. Gondoltam most végre egyszer szerencsém van. Amúgy kisebb nálam még magassarkúba is kisebb egy kicsivel, de sajnos az évek alatt olyan magamba fordulós , depressziós, magamnak való lettem,a magasságom miatt hogy nem tudtam neki udvarolni. Egyik alkalommal mentünk az utcán és közbe arra gondoltam, hogy ha járnék a lánnyal és ha pl. fognám a kezét engem bámulnának, hogy óó milyen kis törpe aztán barátnője van..stb
De hiába egyre jobban tetszett nekem a lány, észrevettem rajta hogy elején én is szimpatikus voltam neki, de teltek a hetek és egyre jobban kiábrándult belőlem. Az említett okok miatt depresszió stb.. Amikor elszántam volna magam hogy meghívom valamire kiderült , hogy barátja van,kb 1 hónapja.
Tegnap az egyetemre jött a barátja, várta a lányt. Én láttam, hogy 1 fejjel magasabb nálam. Azonnal olyan rossz érzés fogott el, hogy az hihetetlen. Gondoltam mit is akartam én a lánytól ? ilyen alacsonyan ?
Tegnap óta még rosszabbul vagyok. és csak süllyedek a depresszióba. Halál lenne tényleg a megoldás ?
Mondtam tegnap anyukámnak, hogy mertetek megcsinálni ? most az egész életem egy szenvedés lesz, ilyen alacsonyan.
Hallod én 174 cm magas vagyok, az sem sok, mondjuk ott lent szerintem normálisra nőttem, 17,4 cm de szerintem nem ezek alapján kell gondolkodnod.A barátjába meg nemhiszem hogy azért szeretett bele mert magas hanem mert hanem mert szimpatikus neki.
Külömben irigylem a problémádat, hogy érezd hogy te még jól jártál elmondom az én problémámat.
17 éves vagyok, mindkét szülőmet elvesztettem van 2 testvérem egy fiú és egy lány és egy mozgáskorlátosult öregasszony lát el minket aki nemtud dolgozni így pénzünk sincs sok én meg ezért vagyok egy kicsit gátlásosabb.
17/F
Ja még egy apróság szőrösödik a hátam és nincs pénzem gyantáztatni.
Ha legalább van pénzed, nemtudom hogy van-e akkor nemmindegy?Az manapság szinte fél siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!