Haragszok a szüleimre mert megcsináltak. Mi lesz így velem?
az ok : Magasság. nem tudom elfogadni, hogy ilyen alacsony lettem miattuk : 166 cm !!!
Miért nem elégedtek meg a nővéremmel, miért kellettem még én is ? és aztán most csodálkoznak , hogy ilyen gátlásos vagyok a magasságom miatt, és van 1 másik nagy probléma is, ami miatt az apámat utálom, de ezt nem szeretném leírni. csak annyi hogy örököltem tőle...ezt is !!!
aztán az apámnak volt pofája azt mondani a nővéremnek, hogy ha lehet ne alacsony emberhez menjél hozzá mert akkor alacsony lesz a gyereketek... ha ezt ennyire tudta akkor mi a francnak csinált meg ?
24 éves vagyok és persze nem volt 1 barátnőm se...ez miatt.
A férjem is pont 166 centi. És akkor mi van???? Képzeld, lett barátnője is és családja is, már gyerekünk is van, aki feltehetőlen szintén nem lesz egy égimeszelő.
Csakhogy az én férjem normális. Én is az vagyok a 156 centimmel. Ez az, ami rólad, sajnos, nem mondható el. Ezért nincs barátnőd.
Mikor olvasni kezdtem, azt hittem egy 13 éves gyerek siráma.
Na de 24 évesen?? Basszus örökölted apádtól.Kész tragédia! Csak azt nem értem, akkor apád hogyan szerzett magának nőt? Hogyan csinált téged, ha ez akkora probléma!Neki sikerült, akkor neked miért nem? Nem a szüleidben van a hiba, hanem benned.Gátlásos, önbizalom hiányos emberke lehetsz.Másban keresed a hibát, ahelyett, hogy szembenéznél a problémával.Pedig ez lenne a felnőttség jele.Csak egy nagyranőtt kisfiú hibáztatja 24 évesen a szüleit.
Ha az emberi kapcsolataiddal vannak gondok, akkor szichológust vagy egy jó PUA tanfolyamot ajénlok! Ezezk segtenek helyrerakni a dolgokat :D A PUA tanfolyan segit majd a csajozásban is csak nézd meg neten és meg látod...
MELLESLEG NEM A MÉRET A LÉNYEG :)
24 évesen nem a magasságod miatt lehet téged gyereknek nevezni, hanem a stílusod alapján. Emiatt nincs barátnőd, nem a mélységed miatt.
19L
Nem minden nő 170 centi magas vagy afölött. Ha ennyire akarsz csajozni. akkor az ÁTLAG magasságú nők után nézz. Mert hogy a nők átlagmagassága nem több 165 centinél. De talán még annál is kevesebb. Nem siránkozni kell, hanem tenni valamit a dolog ellen.
Én is sok sz@rt örököltem szüleimtől, de gyanítom, hogy a világon rengetegen vannak így, akiknek így vagy úgy, de nem egészen tetszik az amit kaptak. Na és? Éljünk egész életünkben sötétben hisztizve, mert milyen sz@r? Ugyan már! Hagyd abba a siránkozást és tedd szebbé az életed. Akár hiszed akár nem, de a nők többsége sosincs megelégedve magával, még ha te kívülről tökéletesnek is látod. Mindig lesz valami, ami miatt nem szeretik magukat. Mégsem látod a nőket siránkozni, nem bábozódnak be és nem a szüleiket hibáztatják. Ha meg ennyire zavar, hogy megcsináltak akkor te is tudod mi a megoldás... csak attól meg félsz megtenni. Úgy hogy nem értem mi a probléma?
Próbálj meg 187 centis nő lenni! Na ez volt a szar, de mégis találtam nálam magasabbat. Valószínűleg a szüleid úgy áltak "neked" hogy: csináljunk egy fiút, de csesszünk ki vele, ne legyen 170centi se 24 éves korára!
Hogy stílusos legyek : Nőj fel! Ne magasságra, agyilag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!