Haragszok a szüleimre mert megcsináltak. Mi lesz így velem?
az ok : Magasság. nem tudom elfogadni, hogy ilyen alacsony lettem miattuk : 166 cm !!!
Miért nem elégedtek meg a nővéremmel, miért kellettem még én is ? és aztán most csodálkoznak , hogy ilyen gátlásos vagyok a magasságom miatt, és van 1 másik nagy probléma is, ami miatt az apámat utálom, de ezt nem szeretném leírni. csak annyi hogy örököltem tőle...ezt is !!!
aztán az apámnak volt pofája azt mondani a nővéremnek, hogy ha lehet ne alacsony emberhez menjél hozzá mert akkor alacsony lesz a gyereketek... ha ezt ennyire tudta akkor mi a francnak csinált meg ?
24 éves vagyok és persze nem volt 1 barátnőm se...ez miatt.
Nem a magasságoddal van a baj, hanem az önbizalmaddal. Egy pszihológus segíthet.
Nem csak az énképzavar, a az önbizalomhiány, hanem a depresszió miatt is.
még belegondolni is rossz hogy egész életemen át így kell élnem. 25 éves vagyok. Élnék kb még 40 évet és elmondhatnám leszenvedtem az életet, de szerintem megfogom ölni magam...
Amúgy szerintem az ilyen alacsony embereket mint én szégyellenék is a nők. Amit meg is lehet érteni.
Szüleim megcsinálták az életemet, a sorsom. Mondom anyunak mindig miért ilyen alacsony emberrel csináltál gyereket ? és most meg csodálkozik, hogy ilyen ember lettem.
Hát figyi, verheted itt magad, h miért nem lettél magasabb, de ettől nem leszel magasabb. Szal érted, tök felesleges, csak idegesíted meg hergeled magad vele.
Nekem pl anyumék családjának bomba alakja van, mindenki inas, sovány, szép. Apáméknál meg mindenki kövér. Na hát persze, hogy apára ütöttem. :D De cirkuszolás helyett egészségesen étkezem és minden nap sportolok minimum egy órát, plusz kétszer sétálok a kutyával, és voila: nem vagyok ugyan csontsovány, de szép alakom van. Pedig nem így indultam, jahhh, és apámra sem haragszom emiatt. Ez elég butaság részedről szerintem...
Most tudom, hogy ez nem a legjobb példa, mert sporttal mondjuk nem tudsz nőni, de lehet, hogy ha nyafogás helyett megtalálnád az erősségeidet, nem lennék depressziós meg bunkó, akkor tudnád kompenzálni azt, hogy kicsi vagy. Szóval nem hinném, hogy a megoldás az, hogy a szüleidre haragszol és nem teszel semmit. És a kérdésedre válaszolva: nem lesz így veled semmi. Leéled az életed, aztán meghalsz, ugyanúgy, mintha 190 cm magas lennél. Ez van...
Te jó ég... nem a magasságoddal van a baj, hanem a hisztiddel, amit itt letolsz. Egy alacsony ember is lehet férfi, ha úgy viselkedik. De te? A 10 éves unokaöcsém nem csinál ilyen hisztiket, mint te. Ne a magasságodat szégyelld, hanem ezt a cirkuszt, amit itt letolsz.
Btw: legjobb bnőm 156 centi magas, de nagyon jól néz ki, futnak is utána a férfiak. Most egy olyan sráccal jött össze, aki alacsonyabb nálam. Én 170 centi vagyok. Ez csak arra bizonyíték, hogy nem a magasságtól leszel férfi, hanem attól, ha a sarkadra állsz és férfiként viselkedsz!
hisztizek ? nem csoda nem ? minden nap ezen rágódom.
ezt már nem lehet kibírni. Annyira esélytelen vagyok ilyen alacsonyan hogy az hihetetlen. Ahogy írtam is a csaj barátja 1 fejjel volt magasabb nálam...amikor megláttam, még jobban tudatosult bennem mennyire kevés vagyok. Szüleim miatt kell szenvednem egy életen át. Pontosabban apám miatt, akit utálok. Az a legnagyobb probléma ,hogy ez nem fog megváltozni. Nem leszek magasabb soha. Nem tehetek semmit. Átkozott életem van.
Erre nem nagyon tudok mit mondani akkor... Hát ezt benézted...
De itt megnyugtatást szerintem ne várj, mert a rinyád nem nagyon érdekel senkit. Őszintén nem szeretem az ilyen kérdezőket...
Felteszel egy kérdést, az emberek próbálkoznak, hogy valami okosat mondjanak, rávezessenek, hogy nem kell letargiába zuhannod egy ilyen hülyeség miatt, de te csak kötöd az ebet a karóhoz... Nagyon sajnálom, hogy ilyen vagy, mert így tényleg nem nagyon hiszem, hogy boldog tudsz majd lenni. Barátnővel, vagy anélkül. :( (nem kukacoskodás, de elképesztően zavar: haragszoM, és a "hogy" elé mindig vessző kerül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!