Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjuk meg? A párom...

Hogyan oldjuk meg? A párom lánya allergiás a kutya és a macskaszőrre, folyamatosan beteg, amikor nálunk van. Az anyja lassan elengedni sem akarja hozzánk.

Figyelt kérdés
Közös felügyelettel nevelik a kislányt, 13 éves. Elméletileg egy hónapot tölt az anyjánál és egyet az apjánál, de nálunk folyamatosan folyik az orra és előjön az allergiája, mert több állatot is tartunk, nem csak kutyát és macskát. Nem tudom, mit tehetnénk még, mert hiába takarítom különös odafigyeléssel a házat, akkor is marad a probléma.
2013. nov. 5. 07:06
 21/100 anonim ***** válasza:
16%
szerintem a válaszadók többsége nem az állatok "paterolására" szavaz hanem csak egyszerűen ki kell őket költöztni..
2013. nov. 5. 09:29
 22/100 anonim ***** válasza:
7%
#21, nem az a kérdés, hogy Te megérted-e, vagy hogy én megértem-e (én egyébként nem), hanem, hogy a gyerek hogy áll anyuci kavarásához.
2013. nov. 5. 09:32
 23/100 anonim ***** válasza:
65%
NEM (!) az állatok eltávolítása jelent megoldást .Nem is ezt kell tennetek kérdező .A kislányt kell elvinni allergológushoz ,ahol megfelelően kezelni tudják .Az immunrendszer fel tudja venni a harcot ,az allergia leküzdhető !
2013. nov. 5. 09:37
 24/100 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként meg nem találgatni meg szavazgatni kell, hanem első körben meg kell kérdezni azt a gyereket, hogy mit szeretne (emlékeztetőül 13 éves és nem 1.)

Aztán ha csakugyan az állatok mellett DÖNT ő is, akkor felkeresni az allergológust (ezért tartjuk), hogy vizsgálja ki pontosan az allergiáját, és adjon tanácsot, milyen oki (deszenzibilizálás) és tüneteket enyhítő kezelés jöhet szóba. Emellett meg persze olyanokat nyugodtan meg lehet csinálni, mint a gyakoribb nedves takarítás, por és szőrfogó tárgyak eltávolítása a lakásból, és társai...

2013. nov. 5. 09:40
 25/100 anonim ***** válasza:
68%
az én anyám is ezt gondolta, hogy majd szedek gyógyszert és rendben leszek most meg ott tartunk, hogy súlyos asztmás vagyok!!!
2013. nov. 5. 09:40
 26/100 anonim ***** válasza:
66%

#26, bocsi, de akkor Te valszeg gyereknek sem allergiás voltál, hanem a kezdődő asztmádat nézték allergiának... könnyű elnézni, egy rakat tünet meg laborvizsgálat tök hasonló eredményt adhat... és az allergia kezelésére használt tüneti szerek mint a régebbi antikolinerg antihisztaminok, a szteroidok, az adrenalin-félék mind javítják átmenetileg az asztmát is...

(meg pope elképzelhető az is, hogy valaki egyszerre asztmás, és allergiás valamire, ilyen is van, az egyik kórság nem zárja ki a másikat...)

2013. nov. 5. 09:47
 27/100 anonim ***** válasza:
40%
Jéé, 6%-ra lettem pontozva. :D Látom, dívik a "kapkodjunk be mindenre egy gyógyszert, azt' elmúlik gyorsan" vélekedés. Okosak vagytok. :)
2013. nov. 5. 09:49
 28/100 anonim ***** válasza:
57%

"Az allergia lekuzdheto!"

Ok, akkor telepitsunk parlagfuvet meg nyirfat mindenhova es adjunk mogyorot az arra erzekenyeknek! Ja, hogy belehalhat??? Ugyan mar! Baxus mennyi esz van itt! Akik szerint majd elmulik/majd megszokja/dontson a gyerek azoknak van gyerekuk?

Baxus mennyi esz van itt! Akik szerint majd elmulik/majd megszokja/dontson a gyerek azoknak van gyerekuk?

13 eves. Dontson egy 13 eves gyerek???? A szulei a felelosek erte, nekik kell donteni. Epeszu szulo nem akar gyogyszert adni egy gyereknek, ha nem szuksegszeu. marpedig erre az allergiara nem gyogyszer kell, hanem allat mentes kornyezet.

2013. nov. 5. 09:50
 29/100 anonim ***** válasza:
85%
Na, látom itt a GYakori újabb lerágnivaló csontja, a "szüljek-e 16 évesen" a "más nőket mézeget a férjem" "meg a "párom exe szemétkedik" után: mostantól pár hétig az "állatok a lakásban" lesz a téma. Mindig ez van, valaki elkezdi és onnantól gombamód szaporodnak az ilyen kérdések.
2013. nov. 5. 09:50
 30/100 anonim ***** válasza:
36%

Nézd #29, én a gyerek érdekében őszintén remélem, hogy neked nincs gyereked ilyen hozzáállással, amit te a kamaszok problémáira képes vagy bemutatni... tudod, nekem is ilyenféle anyám van sajnos (azt ugye nem válogathatja meg az ember) aki borzalmas önhittségében azt képzelte, hogy ha ő elmantrázza minden másnap valamire, hogy "most még nem érted, de majd ha felnősz, majd megérted, majd hálás leszel érte, majd..." akkor az úgy is lesz... (szerepel a bűnlajstromán egyébként egy galandférges kutya és egy epilepsziás cica extermináltatása is gyógykezelés helyett, még az 1970-es, 80-as évekből, tehát ontopic itten)

Hát, idén jubileum van, 25 éve nem állok szóba vele a halmazatban elkövetett "csak jót akarok, majd ha felnősz, majd hálás leszel" önhitt xarságaiért...

Kérdező párjának exe láthatóan elindult az ilyen kifejlet felé vezető úton... evvan.

2013. nov. 5. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!