Hogyan oldjuk meg? A párom lánya allergiás a kutya és a macskaszőrre, folyamatosan beteg, amikor nálunk van. Az anyja lassan elengedni sem akarja hozzánk.
Figyelt kérdés
Közös felügyelettel nevelik a kislányt, 13 éves. Elméletileg egy hónapot tölt az anyjánál és egyet az apjánál, de nálunk folyamatosan folyik az orra és előjön az allergiája, mert több állatot is tartunk, nem csak kutyát és macskát. Nem tudom, mit tehetnénk még, mert hiába takarítom különös odafigyeléssel a házat, akkor is marad a probléma.2013. nov. 5. 07:06
91/100 anonim válasza:
#90 "Igen, kellemetlen, kegyetlen eltávolítani az állatokat. De aki ehelyett évekig gyógyszerezne egy gyereket, az kiváló állatbarát - és bukott szülő." - már bocsi, de ennek megítélésében csak és kizárólag a gyerek szava lehet a mérvadó.
92/100 anonim válasza:
90: A gyerek véleményét meg kell hallgatni és figyelembe kell venni. A mérvadó azonban soha nem a gyerek véleménye, hanem a gyerek érdeke. Ha nem így jársz el, akkor te a gyerek haverja vagy, nem az apja/anyja.
93/100 anonim válasza:
#92, én nem hiszek benne, hogy a szülő minden esetben jobban meg tudná ítélni, hogy mi a gyerek érdeke, mint a gyerek maga...
94/100 anonim válasza:
dobd ki azt a k-.-u-.-r-.-v-.-a macskát ha érdekel a gyerek. de látom nem nagyon mert akkor már rég kidobtad volna
95/100 anonim válasza:
#94, én az így hozzáálló párt dobnám ki nagy ívben max... de azt a jelek szerint már rég megtette a Kérdező, hisz a téma az EX-éről szólt...
97/100 anonim válasza:
csak döntsék el mi a fontosabb az állat vagy a gyerek...
98/100 anonim válasza:
Hát, egy dolog van ebben a történetben, ami egyáltalán nem fontos.... és az az, hogy min hisztizik az anyuka...
99/100 anonim válasza:
Állatbarát vagyok. Nrkrm3 is van. De ha a gyerekem allergias lenne rá vagy bárki azt hiszem nem gondolkodnek hogy kipateroljam e a macskat az udvarra vagy szedessek gyogyszert a gyerekkel. Meg áll az eszem ne is haragudj. Felelős állattartó de felelőtlen szülő... En sem engedném a gyermekem!
100/100 anonim válasza:
Ez a 6 éves kérdés már szerintem rég megoldódott... és őszintén remélem, hogy nem a r*hadt banyucika agyhangyái szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!