Hol tartott az életed 25 évesen?
24 éves vagyok,10 éve dolgozom szinte végig főállásban.
17 évesen vettem autót(használtat,már akkor 16 éves volt,azóta is az van,de szép és megbízható)
16 évesen nyelvvizsgáztam,akkor még külföldre készültem.
19 évesen érettségiztem,most 24 évesen egy második szakmát is elkezdtem(pénzügyi,az előző egy logisztikai irányú,abban dolgoztam is 2,5 évet)
20 évesen vettem vidéken egy szép házat,amiben reményeim szerint nyugdíjas korunkig élhetünk majd.Ekkor fizetem vissza egy nagyobb adósságot is.
Ezután már a vőlegényemmel bővítettük és kicsit korszerűsítettük.Most babát várunk,2 éven belül pedig szeretnénk házasodni.
25 évesen szültem a 2. gyerekem. Ekkor fogtunk neki az épitkezésnek. Ma 10 évvel később van még egy gyerkőcünk, két autónk, szépen berendezett házunk.
Azért ha dolgozol kell hogy kapj valami fizut apádtól is nem? Keress a szakmádhoz illő munkát, ami érdekel. Meglévő barátokkal szórakozz, akkor talán sikerül még egy barátnőre is szert tenned. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!