Mit tegyek? 1 hónapja kaptam jogsit és apa megengedte hogy én álljak be a kocsijával (audi a3) és tolatás közben neki tolattam az oszlopnak és elég csúnyán összetört a kocsi hátulja?
Figyelt kérdés
Azt mondta apa hogy többet nem ülhetek a kocsijába !
Hogyan engeszteljem ki ?
2013. okt. 19. 16:17
11/50 anonim válasza:
Ajánld fel hogy kifizeted a javíttatását és pár hónapig ne is említsd a vezetést.Utána majd megenyhül.
12/50 anonim válasza:
Te már semmit. Ha apád ilyen hülye volt akkor egye meg amit főzött.
14/50 anonim válasza:
Egy szar A3 miatt így kiakadt?
15/50 anonim válasza:
Ha a q7-est b.aszod össze, még meg is érteném.
16/50 anonim válasza:
na megszólalt egy bkv-s ingázó az utolsó személyében...:)
17/50 anonim válasza:
Mivan, csak nem neked is 15 éves A3-asod van? Netán külföldi behozatalú?
18/50 anonim válasza:
hahaha az smafu én jogsi nélkül akartam beállni a garázsba dde megfutot a kocsi és a csukott garázsajtóba belerongyoltam.xD
19/50 anonim válasza:
Ha nem várt volna egy egész hónapot, amikor a volán mögé enged, hanem már rögtön másnap, harmadnap, amikor még benne vagy a gyakorlatban, biztosan nem történik veled ilyen!!!!!!!!!!!!!
20/50 anonim válasza:
Majd megenyhül.. Most pihenjen a téma. Előfordul az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!