Szeretők, tudtok nyugodt lelkiismerettel élni?
00.13:ja,azért dugott veled,mert van egy gyereke.
Aha .Igy már érthető.Hogy mekkora ribanc vagy!
Hát igen én beszélgetni is sszoktan a kapcsolataimban(lehet ezért tartottak relatíve sokáig),így megismertem az illető barátait,családját.Mi az hogy felnőtt korban bemutatkozni?"Felnőtt korban ",már férjnél voltam,nem volt szükségem idegen pasikra.
Egyébként igen,fontos milyen a családja,mert ha jól kijössz velük,pár év múlva nem kell ideírni,hogy elhagyott az anyja/huga/macskája miatt!
08:19 hogy te mekkora hülye vagy!
A lényeg kimaradt neked, de nagyon! Bár tudod mit? Ha a Te szemedben ribanc vagyok, hát akkor legyek az, pont lesz.arom! Nem szórakozásból voltam szerető, sztem ezt mutatja az is, hogy öt éve vagyunk együtt és össze is házasodtunk. De sajnos mindig is lesznek olyan korlátolt és sötét emmberek, mint amilyen Te vagy!
09.23:Milyen lényeg maradt ki?
A pasi nem hagyta el a feleségét,te már dugtál vele.Akit később mégiscsak elhagyott,szval ha szemernyi tisztesség lett volna benned,akkor vársz még.Sőt!Néha ingázott is köztettek.Persze te vagy az ártatlan bárányka.Ne röhögtess.Legalább azt olvasd el,amit leírsz.Tisztességtelenül viselkedtél ez van.
Egyébként az hogy 5 éve vagytok nem jelent semmit.Vannak nők,akik hajlandók olyan férfival dugni,akik kapcsolatban élnek.A te pasid már bizonyította hogy hajlandó magcsalni a párját.
Az elején leszögezem, hogy sose voltam szerető, mielőtt ezzel támadna bárki.
9 éve vagyok férjnél, és bár a szó szoros értelmében megcsalás nem történt nagyon közel jártunk hozzá. Mindenki azzal jön, hogy megkell beszélni a problémákat (amivel én is egyet értek) és azokat vagy megoldani vagy lezárni a kapcsolatot. Azért szerintem ez sokszor nem ilyen egyszerű. Sokszor az emberek nem érzik a probléma súlyát, amíg a másik fél nem távolodik el tőle. Én a saját hibámból tanultam. Hiába mondta a férjem hónapokon keresztül, hogy min kellene változtatnom (pl. kevés szex, gyakran voltam ingerült anélkül, hogy bármi jelentős okom lett volna rá, nem beszéltem vele annyit amennyit kellett volna stb.) és, hogy nem lesz ennek jó vége, nem hittem neki. Mindig mondtam, hogy ha nem tetszik amilyen vagyok keressen jobbat. Aztán hirtelen azon kaptam magam, hogy egy másik nővel nagyon jól megérti magát és kialakult a vonzalom (szex nem volt, mert még előtte észbe kaptam). Mondhatnánk erre, hogy milyen szemét volt a férjem, és mekkora qrva a nő, de nem csak ők hibáztak. Ha én odafigyelek a férjemre, és nem csak utólag kapok észbe, hogy ő mondogatta, hogy hiányzik valami a házasságunkból, akkor ez nem történt volna meg. Eleinte nem is hibáztattam a "szeretőt" , akkor kezdtem fújni rá, mikor látta, hogy mindent megteszünk, hogy mentsük a házasságunkat, de ő csak kavart tovább. Első reakcióm az volt, hogy a férjem hordtam le minden szemét disznónak, aztán a szeretőt és magamat áldozatnak tudtam le. De mikor megoldódtak a gondok beláttam, hogy én hibáztam először, és minden ennek a következménye volt. Ezeket csak azért írtam le, mert tényleg nem mindig a szeretőt kell hibáztatni mindenért, hanem saját magunkba is kellene nézni.
Kérdező!
Legutóbbi megjegyzésednél írtad:
"De arra még senki nem válszolt,hogy mit éreznek a szeretők amikor látják a szeretőkük családját?"
Akkor nézd meg a tegnapi 22:25-ös választ.
Én válaszoltam. Vagy milyen választ vártál?
10.30:na nehogy már a férjed,meg az a nő nem tehetett róla.
A férjed ha nem tetszett neki,vált volna el,a ribi meg mi az,hogy foglalt pasival kavar?Ráadásul vérbeli ribi,mert mint írtad,mikor "rendbe "jöttetek,akkor is kavart utánna.
Le merem fogadni,ez az ő szemszögéből úgy néz,ki,hogy szegényt ártatlanul kihasználták,a pasija meg nem tudott választani,ide oda költözött.hogy kinél maradt a végén,az nem számít.Valószínű annál,aki jobban ragaszkodott a hóhányóhoz és hajlandó volt tovább küzdeni érte.Ismerős mi?
Ha ez megnyugtat én szerető is vagyok, és feleség is. Tudom hazugságnak tűnhet, de szeretem a férjemet, semmi okom nem lenne, hogy megcsaljam.
Viszont a másik férfi túl nagy hatással van rám. Nem tudom meg magyarázni, és le lehet köpni miatta. Nehogy azt gondoljátok, hogy nem tudom, mi lenne a helyes. Utálom én épp eléggé magamat amiatt amit teszek, de valahogy nem tudom elengedni a másikat.
A másik oldalon is teljesen ugyan ez a helyzet.
11.03-nak
Egy szóval nem mondtam, hogy a férjem meg a nő nem hibázott. Csak arra akartam kitérni, hogy ha nálunk minden rendben lett volna, akkor a nő nem tud belemászni a kapcsolatunkba. Tény, a nő az a ribi fajta, több kapcsolatba mászott már bele, de ezt csak utána tudtam meg, miután felkerestem a barátját (mert az is volt neki). Jöhetnénk azzal, hogy miért nem lépett ki a férjem a házasságból mielőtt mással kavar (de hangsúlyozom szex tuti nem volt), mert aki igazán szereti a másikat az ilyet nem tenne blabla, de nem igaz. Lehet egy házasság/kapcsolat olyan mélyponton, amikor könnyebben elcsábul az egyik fél, mert a szerető azt tudja nyújtani ideig óráig, amit otthon nem kap meg. Nekünk szerencsénk volt, sikerült ezt megoldanunk, tényleg túlléptünk rajta és azóta megtanultuk rendesen megbeszélni a problémákat nem csak elbeszélni egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!