Szeretők! Nektek nincs lelkiismeret furdalásotok?
1. TUTi h nem mernék bele menni, mert a szivem megszakadna annyira szégyelném magam! Ez persze nem azt jelenti h esetleg nem lennék szerető..avgy ilyesmi..
2.Közbe rosszul érzem a kapcsolatomba...
Akinek még nem volt kapcsolata nős férfival, minek válaszol erre a kérdésre? Nem nekik szól. Jó, hogy itt a legtöbben soha sem botlottak, soha nem hoztak rossz döntéseket, mindenki szentéletű, mindig tudják a helyes megoldást, és főleg nagyon okosak, ha másokat kell kioktatni.
Velem már előfordult, hogy nős férfival volt viszonyom, mert nagyon szerelmes lettem, de ott nem volt gyerek, elvált, velem van, együtt élünk és szeretjük egymást, és nem bántam meg. Ha jó a házasság, akkor én szóba sem jöhettem volna, és nem érzem magam másodiknak.
Nekem szerencsém volt, mert ezer nős érfiből csak egy mond igazat, amikor azt mondja, hogy el akar válni, a többi csak a változatosságot akarja, unja az asszonyt az ágyban, és ez nekem sem tetszett volna, kivéve, ha én is csak szexelni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!