Szeretők! Nektek nincs lelkiismeret furdalásotok?
Nem kell lelkifurdalásodnak lenni, ha nem veled, megteszi mással. Ráadásul az csak duma, ha valaki azt állítja, elcsábították, ha én nem akarok elcsábulni, nincs az a görög félisten, aki miatt megtenném. Mellesleg tök mindegy, szerelmes vagy-e, a szerető attól szerető, hogy soha nem lesz belőle barátnő/feleség.
Ha ilyennak akarna, előbb lezárná az előző kapcsolatát, és rohanna hozzád, nem kényszerítene megalázó szerető-státusba. Esélyed max. akkor van, ha lebukik, kirúgják, és nem talál jobbat, mint te. A pasik ugyanis a szeretőt általában szeretőnek használják (ki), ha mégis új kapcsolatba kezdenek, azt nem a korábbi szeretővel teszik.
" Mellesleg tök mindegy, szerelmes vagy-e, a szerető attól szerető, hogy soha nem lesz belőle barátnő/feleség."
Nagy tévedés! Belőlem lett, már 27 éve vagyunk házasok három gyerekünk van, és nagyon boldogan élünk ma is.
Igaz, hogy amikor megismerkedtünk, ők már külön éltek, de a válás nagyon nehezen sikerült... Tehát nem lehet mindent egy kaptafára húzni, ugye?
62%.os-ma 13:25 vagyok!
És kíváncsi, hogy mi a 37% érték a válaszomban?
Nem baj, vannak még olyan emberek akik inkább hazudnak maguknak, és 5 év után elválnak. TAHÓK!
Én is egykoron szerető voltam és a párom is szerető volt nekem. Most férj és feleség vagyunk és várjuk a babánkat!Nem mellesleg nagyon szeretjük egymást!! Őt nem bírnám megcsalni, mert őt tényleg szeretem. Ami meg volt, az megtörtént, oka volt annak is! -és válaszolva a kérdésre, nem volt lelkiismeret furdalásom soha! De se neki se nekem nem volt gyerekünk.
Engem is le lehet pontozni, de ezeket a történeteket az élet írja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!