Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretők, tudtok nyugodt...

Szeretők, tudtok nyugodt lelkiismerettel élni?

Figyelt kérdés
Árulja már el nekem az aki szerető,hogy tud-e valóban felhőtlenül boldog lenni a szeretőjével?Meg tud-e igazán bízni benne,tényleg hiszi-e,hogy őt majd nem csalja meg és nem áll tovább?Mit érez amikor a felesége vagy férjet és a gyerekeiket látja?Nincs az ilyen ocsmány embereknek lelkiismeret furdalásuk?Köszi a válaszokat.
2009. nov. 10. 21:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
54%

Voltam szerető.És igen,tudtam felhőtlenül boldog lenni,amikor együtt voltunk.Mikor nem voltunk együtt,akkor sokat töprengtem a kapcsolatunkon,és nem mondanám,hogy tiszta volt a lelkiismeretem,sokszor be akartam fejezni,mikor tiszta fejjel tudtam gondolkodni,de a szerelem erősebb volt,fiatalka voltam...És egyáltalán nem ismertem a családját szerencsére.

Ez a válaszom a kérdésedre.

De én is kérdeznék Tőled valamit:

Miért kell feltétlenül "ocsmánynak" nevezni az ilyen embereket?Soha sem lehet tudni,lehet hogy holnap pont Te találkozol valakivel,akinek a szeretője leszel,akkor Te is az ocsmány emberek közé sorolod majd magad?

Nem hiszem,abban az esetben Te ugyanúgy a kifogásokat keresnéd,ahogy bárki más...Nem szép dolog ítélkezni mások fölött

2009. nov. 10. 22:39
 22/65 anonim ***** válasza:
64%

nem a szeretőtől lesz rossz egy házasság, inkább a szerető megjelenése teszi ezt a tényt tudatossá.

és ha már az árnyalatokról beszélünk. ismerek olyan esetet, ahol a szerető megjelenése után néhány hónappal jött rá az illető, hogy mégis milyen a jó családjával. tehát vannak ilyen esetek is, ahol úgymond "gyógyító" hatással volt a házasságra a félrelépés.

2009. nov. 10. 22:41
 23/65 anonim ***** válasza:
54%
nem értem az ilyen idióta beszólásokat, h "majd te is leszel ilyen helyzetben", stb. ez nem egy h1n1 vírus, hogy majd én is megkapom. Van akiben van annyi gerinc, hogy nem lesz ilyen, nem kéne magatokból kiindulni.
2009. nov. 10. 22:43
 24/65 anonim ***** válasza:
58%

Egyet értek azzal a 22:23-as válaszadóval,aki a nagybetűs Igazit méltatja!

Én ilyképpen jártam,szeretője voltam,élettársa vagyok.És igenis felhőtlenül boldogok vagyunk.

Lehet lepontozni meg leqrvázni :)

2009. nov. 10. 22:45
 25/65 anonim ***** válasza:
61%

Voltam szerető két évig.. mikor velem volt, boldog voltam, amikor nem volt, akkor totál depis, mert volt lelkifurdalásom, meg bántott, hogy nem velem van, mármint, hogy nem én vagyok az első. Mostmár a felesége vagyok és boldog vagyok, de sokkal jobb lenne ha az ex nem kavarna még néha, amikor éppen olyanja van.

Egyébként én is azt gondolom, ha egy kapcsolatba belép egy harmadik, ott alapvető problémák vannak. Ha kiderülne, hogy a férjemnek szeretője van, biztos nem a csajt szidnám, hanem alaposan elgondolkodnék, hogy hogyan jutottunk idáig. Ha meg menni akar, akkor menjen. Nem kevernék, nem állnék bosszut, nem akarnám minden eszközzel magam mellett tartani, mert ha már nem szeret, akkor tök felesleges minden. Csak sajnos sok nőnek nincsen önbecsülése. Tudja a feleség, hogy a férj másba szerelmes, mégis minden eszközzel meg akarja tartani a férfit.

2009. nov. 10. 22:46
 26/65 anonim ***** válasza:
63%

22:23 vagyok. Forgassátok ki a szavaimat,ha igy nyugodt a lelkiismeretek.Elég nagy gond az ha szeretőt tartasz vagy szerető vagy és rendben van a lelkiismereted! Persze itt senkinek nincs rendben,egy anonim oldal mégis a kérdezőt támadájátok hogy "fuj csunya dolog!" . Nem kell aggódni ez egy normális pszichés jelenség,ha fájó pontra tapintanak kitérőválaszok érkeznek.

Amugy ha már a gyilkosságohz hasonlitotta valaki: majd lekgöezelebb én teszek fel egy kérdést:elitéltek,amiért megöltem az anyámat? Aki megölte a sajátját ugyis azt irja hogy ez nem fekete meg fehér,aki meg nem,az azt hogy igen elitéllek mert 1 anyagyilkos s.ggfej vagy..nem kell itt álszenteskedni,hogy nem itélkezünk a másik felett.Dehogynem!

2009. nov. 10. 22:48
 27/65 anonim ***** válasza:
41%
Úgy látom akad itt azért olyan is,aki képes reálisan gondolkodni,mint pl a 22:46-os válaszoló...
2009. nov. 10. 22:53
 28/65 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, mi a gond ezzel, kérdező? Nem a szerető a baj elsősorban, hanem ha ott a harmadik, és a szeretőt tartó fél megtartja a családot is a szerető mellett, mint kényelmi pontot, így becsapja őket. Apám pl. ez a kategória, biztos, hogy volt már szeretője, és most is gyanúsan viselkedik (óriási pénzek tűnnek el a családi kasszából, csak apám tudja, hova, hívogatják a leglehetetlenebb időpontokban, és még sorolhatnám), anyu is érzi, hogy nem stimmel, és ő már azt mondta, hogy menne inkább, csak hagyná békén a családot és nem provokálná a vitákat, meg nem provokálná az ürügyet, hogy elhúzzon egyedül ki tudja, hova, ki tudja, kivel.

Szóval van, amikor tényleg gondok vannak a házasságban, és belép a harmadik, de akinél belép, az miért is marad benne a házasságban is, ha nem tudják megoldani a problémát?

2009. nov. 10. 22:53
 29/65 anonim ***** válasza:
54%

22.46:

és annak hol van az önbecsülése,aki lefekszik más férjével?Ne röhögtess!

A mai világban el lehet válni,sőt fél nap alatt külön lehet költözni.Azok akik erre nem képesek,azok bizony emberileg O-ák.

Ha valaki nem akar már a feleségével élni,költözzön el,aztán lehet új kapcsolata.Ez a tisztességes.Pont.

2009. nov. 10. 22:54
 30/65 anonim ***** válasza:
66%

Bírom, ezt a "én nem vagyok olyan gerinctelen, sosem alacsonyodok le odáig" stb, hozzáállást. Honnan tudjátok?

Én voltam szerető és a leghalványabb gőzöm sem volt a dologról. Jóval később derült ki, hogy van ám ott asszonyka is, csak épp elutazott hosszabb időre. Megismerkedtünk, összemelegedtünk együtt töltöttük az időnket, a barátainak bemutatott, mint egy rendes barátnőt, még is honnan jutott volna eszembe, hogy már foglalt? Semmi titkolózás, még tervezett is velem meg minden. Mégis ki az, akinek az az első gondolata egy pasasról, hogy biztos foglalt?

Aztán teljesen más miatt elváltak az útjaink, és csak jóval később tudtam meg, hogy ő már akkor is foglalt volt, mikor én azt hittem van egy normális kapcsolatunk.

És akkor gerinctelen, ocsmány dög vagyok? Semmivel sem lettem kevésbé átverve, mint a másik!

2009. nov. 10. 22:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!