Lányok! Voltatok már szeretők?
Igen,én voltam már.
6 hónap után lebuktunk,2 éve.
Azóta elvált,eljegyzett,egy hónap múlva születik meg a kisfiunk :)
Tudtom nélkül, nagyon rövid ideig. Megismerkedtem egy sráccal, kedves volt, jófej, találkozgattunk. Kb. egy hónap múlva elkezdett ritkábban jelentkezni, a találkozók elől mindenféle mondvacsinált és nagyon átlátszó dolgokkal bújt ki. Aztán kiderült egyközös ismerős által, hogy a srácnak évek óta "komoly" kapcsolata volt, de párhuzamosan több lánnyal is járt. Erre pedig rájött a "főbarátnő", és megfenyegette, hogy kirúgja, ha nem szakít meg minden kapcsolatot az eddigi lányokkal, köztük velem. És megtette...
Nagyon sajnálom, hogy szerető lettem, tényleg nem tudtam róla, és mayimálisan szemét dolognak tartom, amit a srác csinált. Remélhetőleg soha többé nem esek bele a csapdába.
Azt is elítélem, ha valaki úgy lesz egy másik ember szeretője, hogy az tud a másik kapcsolatról. Nem jó ez egyik érintett félnek sem: a szerető vágyakozik a házas ember iránt, nem akar rajta osztozni, a megcsaló vívódik a két kapcsolat között, a megcsalt pedig borzasztóan megalázottnak fogja érezni magát, amint kiderül a megcsalás, illetve addig is, mert a megcsaló elhanyagolja. Nem jó ez senkinek...
szia!
Önhibámon kívül voltam. szerettem és fel se tűnt, hogy szinte sose megyünk nyilvános helyre, nem fiatal srác és mégse visz bemutatni a szüleinek, az első alkalom is hadd ne írjam, hogy egy kis szállodában volt. Aztán hirtelen szakított. Nem bántam, mert addigra kiszerettem belőle. Aztán megtudtam felesége van. Ha ezt tudom, 100% hogy nem kezdek vele!!
Én megismerkedtem egy sráccal, mikor még fiatal(abb) voltam, nem akartam tőle semmit, akkor 6 éves kapcsolata volt. Aztán akarva akaratlanul is találkozgattunk, egymásba zúgtunk és lefeküdtünk. Kértem mondja el a barátnőjének, vagy pedig mi fejezzük be. 2 hét telt el amíg nem láttam, nem jelentkezett, semmi jel.
Egyszer csak megjelent, hogy lerendezte az előző kapcsolatát tisztességesen normálisan, szétköltöztek, megbeszélték. A másik nő csak annyit mondott, kiváncsi ki az akibe szerelmes lett, aki miatt otthagyja. Egyszer találkoztunk a nővel, de semmi gond nem volt. A kapcsolatuk amúgy sem volt már nagyon működő. Mi 4 évet voltunk együtt, boldogan. Aztán egyszer csak szétváltak útjaink, más lett az érdeklődésünk.
Ettől függetlenül én is megkaptam a büntetésem, a sorstól amiért olyan pasival "kezdtem" akinek volt valakije, attól függetlenül, hogy nem voltam rossz indulatú, vagy szándékos. Mondjuk én nem lett3em volna képes évekig tartó huza-vonákba belemenni és igazi szerető lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!