Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Voltatok már szeretők?

Lányok! Voltatok már szeretők?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék,Ti hogy éltétek ezt meg.Lett-e házasság a dologból,esetleg.
2009. nov. 10. 16:20
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
86%
Én is voltam,nagyon szégyenlem a mai napig is.Rettenetesen megalázó undorító egy ilyen kapcsolat.Senki nem lehet boldog más ember boldogtalansága árán ezt megtanultam,és örülök,hogy nem maradtam vele,nem tudnék felhőtlenül boldog lenni vele.Aki szerető státuszból lép elő,az gondolom nem csodálkozik ha maga is ugyan úgy jár,lecseréli a kedves ha jobbat talál.De meg is érdemli,majd akkor elgondolkodik amikor otthon lesz a pár hetes gyerekkel,párja meg mást qrogat.Persze nem mindegy,hogy milyenek a körülmények,mit hagy maga után az ember.De én úgy látom,hogy még a szeretők szoktak rosszindulatúak gonoszak lenni a házastársal.
2009. nov. 10. 16:43
 12/42 anonim ***** válasza:
76%

"Persze nem mindegy,hogy milyenek a körülmények,"

Ezt nagyon reálisan látod.Sok minden függ tőlük...Van akinek összejön,van akinek rossz élményei maradnak csak emlékbe

2009. nov. 10. 16:50
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bár a srácnak nem volt senkije. Elhitette velem, hogy járunk, volt szex is persze, aztán 1 hónap múlva (minden nap szexelni akart..én meg szerelmes voltam belé, belementem) bevallotta, hogy csak egy szerető, sőt inkább ágyasa voltam.
2009. nov. 10. 17:10
 14/42 anonim ***** válasza:
70%
Nem,sőt nincs is az a pasi,aki kedvéért eldobjam az önbecsülésemet.Ágyba meg nem bújtam senkivel,míg a családját meg nem ismertem.(ez egy igen jó teszt,mennyire komolyan gondolja valaki a kapcsolatot)
2009. nov. 10. 17:33
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Én sem voltam soha. Egyszerűen nem vagyok alkalmas rá.
2009. nov. 10. 17:42
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
nem voltam és nem is lennék , mert nem bírnék közösködni egy pasim sem , főleg nem azon, akit szeretek:)
2009. nov. 10. 17:52
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos voltam. Fiatalon és naívan, bevettem a tipikus "Sz.r a házasságom" és "majd ha a gyerekek nagyobbak lesznek"- dumát. :-(

Gyűlöletes időszak volt így visszagondolva, bárcsak ne történt volna meg. Őt is meggyűlöltem. Senki ne menjen bele.

2009. nov. 10. 18:01
 18/42 anonim ***** válasza:
64%

16:30-as vagyok

Miért pontoztatok le?Csak a kérdésre válaszoltam.

Ezek szerint azok adnak "jó" választ,akik nem voltak még soha szeretők?Vagy akik voltak,de megbánták?Nem értem a logikát...

Én voltam,és cseppet sem bánom,megtaláltam amit addig kerestem,és nagyon boldogok vagyunk együtt.

2009. nov. 10. 18:09
 19/42 anonim ***** válasza:
51%
Tudod nem az a baj,hogy megtaláltad akit kerestél,hanem ahogy amilyen körülmények mközött találtad meg.Nem sértődhetsz meg azon,ha azt mondják rád gátlástalan egoista ócska ribanc vagy,mert így van.Majd jusson eszedbe a boldogságod akkor is,amikor téged cserél le.Tudod ez nagyon ocsmány dolog,és szerencsére az emberek nagyrésze ezt elítéli megveti.Akkor lenne baj ha nem így lenne.Mert ahol igaz szerelemről van szó,és van erkölcsi tartás az emberekben,ott nem így intézik a dolgokat.Tudod mielőtt kinyitok egy ajtót,előtte becsukom a másikat.De kívánom mindenkinek aki szerető,hogy tapasztalja meg a másik oldalt is.Én nem bírnék tükörbe nézni ha így kellett volna a férjemmel össze jönnöm,mélyen elítéljük ezt mindketten.
2009. nov. 10. 18:35
 20/42 anonim ***** válasza:
54%

Ilyen alapon te sem sértődhetsz meg,ha azt mondom neked,hogy "gátlástalan egoista ócska ribanc" az aki téged a világra hozott,mert értelmes,intelligens erkölcsös ember idegeneket a körülmények ismerete nélkül nem illet ilyen ocsmány kritikával...

Természetesen el lehet ítélni az ilyeneket mint én,én is sok mindet elítélek,például az ilyen tudálékos,feddhetetlen,álszent alakokat is mint amilyennek téged talállak.

2009. nov. 10. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!